Ovo ti se desilo ok kada si na Marshmellow ili ranije?
Eh, odavno nisam na nexusu pa zaboravio, na Opo i CM može, pa reko i tu je slično...Ne moze, da moze ne bih pitao![]()
Stavio i ja bas taj Nillkin na N6 i imam halo effect, djeluje mnogo traljavo na krajevima. Ne znam je li i kod drugih tako. A da je fin osjecaj i da se vidi bolje nego kroz foliju je tacno.
Ima li da neko pravi staklo bez halo effecta, za blago nakrivljene ekrane.
Nego to je do prirode nexusa 6 i zakrivljenog ekrana na ivicama. Jednostavno nema resenja, osim skracenih verzija koje pokrivaju samo ravan dio. Citao sam o tome dosta na netu, nisam jedini.
Pa onda su ovi iz Nillkin slepci. Kako to ne osmisliše bolje?!
Ali to je nije "pravo" staklo. To je ojačana plastika. Naravno da je fleksibilnije od običnog stakla.
Ne bih rekao da su slepci. Verovatno nisu uspeli da naprave malo "zakrivljeno" staklo za budget varijantu.
Orzly odličan, imam ga na OPO...Kakav je proizvodjac stakala Orzly. Ubise ovi englezi sa cijenom, nista ispod 15$ za ova stakla koja nalijezu. Nillkin sam platio malo manje, izvlace se dobre repa *** za accessories...
Pa nije nillkin baš budžet varijanta, ako je original.
Verovatno i najskuplji kineski proizvođač opreme.
Dobar. Ali svaki sa custom hotplugom ima problem da jedno jezgro zabode naax freq posle par dana. Restart pomaze. Meni na stocku samo fali vibration control i to je to.Na kataklizmi sam i kopka me da probam elementalx. Kakav je?
Dobar. Ali svaki sa custom hotplugom ima problem da jedno jezgro zabode naax freq posle par dana. Restart pomaze. Meni na stocku samo fali vibration control i to je to.
Sta mu dodje custom hotplug ¹? Jel mora da se flesuje prvo stock ili mogu preko ovog cataclysm kernela da pregazim ²? Tamo u instalaciji kaze da se ne radi to.
Ako mora restart na par dana, to je glupost ³. Ovako mi trenutno radi lepo telefon, nego me cisto zanima kakav je onaj. Kakve su undervolt opcije i tako jos ponešto.⁴
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari