Šta je novo?

LG Nexus 5

Ovo je mnogo ozbiljan potez italijana.[emoji122] Uvek sam ga postovao jer je jedan od ozbiljnijih dev tamo na xda,nije kao oni klinci sto prave tw od stock roma.

Samo da ga ne zaposli oneplus ili neki drugi kinezi :)

To sam ja jos odavno primjetio da se lik definitivno razlikuje od svih ostalih na XDA koji rade po klišeu svi do jednog bez razlike u romovima.

Od kad sam updejtovao phone sa lizalice na MM wifi mi se sporije kaci, isti ruter kao i pre.
Jednostavno vise mu treba da se nakaci, posle radi normalno ali dok se ne nakaci prodje vremena u odnosu na lizalicu.
Drugi telefoni rade normalno kao i do sada, nikakvih promena nema.

Da li neko ima slican problem?

Kod mene isti slučaj, čak mi se cini da je i domet lošiji.
Isti ruter, ista lokacija.

Jednostavno vise mu treba da se nakaci

Promenjen je dhcp način rada, ako hoćeš stari način jer ti se ruter ne snalazi sa ovim novim, moraš da imaš developer options enabled pa pred kraj negde čekiraš parametar neki kao... use legacy kitkat dhcp client... tako nešto.

http://www.androidpolice.com/2015/1...eras-to-all-android-6-0-devices-apk-download/

:)

e2eee0e9c34013b9f1c67a876d5b8f75.jpg

8db9e16e0017153727783836903d0855.jpg

d0f6447245fc274b7367d41a5d50288c.jpg

13ead9a8356773bc008dd4651a167008.jpg

Nisam primetio nista novo. Samo je vise fensi :)

Poslednja izmena:
Jedino novo (za nexus 5 naravno) je touch to focus u video snimanju, pre bi slikao sada fokusira.

Moguće je, vidiš da je držalo telefon budnim 2h.
Probaj da isključiš lokacije ako već nisi.

Pa to je sada default SMS aplikacija u Marshmallow, Hangouts (hvala bogu) više nije default za SMS (makar mi na 5X nije bio, niti na 5-ci posle restore to factory defaults).

Jednostavna aplikacija, radi sasvim lepo.

Poslednja izmena:
ja joj nikad neću zaboraviti što je jedan SMS poslala skroz levom kontaktu od onog kom je trebalo

Tada si bio drogiran ,priznaj :) ? Prvi i jedini put sam to cuo od tebe,nikome se to nije desilo..

Pa vidis da jesu.. Prvo koriste s6 drugo ne znaju da salju poruke :)

ma pogledaj ovaj treći link, otkad je taj bug... a meni se desio tada kad je messenger tek bio izašao, oni 5 godina ne mogu da poprave takve stvari

Probao da uradim ovo što piše u prvom threadu, kako su objasnili, tri puta zaredom ali mi uvek daje onaj kontakt koji sam uneo i šalje na taj broj.

Da nije nešto specifično za S6? Vidim da i ovom trećem threadu opet pominju S6.

Poslednja izmena:
meni se na nexusu desilo. ovako kao što piše u "second way". kad gledaš konverzaciju poruka je normalno u njoj ali kad odeš na details te poruke stoji da je otišla nekom skroz levom kontaktu. naravno dobio sam i sms od tog levog kontakta sadržaja "?" :D

meni se na nexusu desilo. ovako kao što piše u "second way". kad gledaš konverzaciju poruka je normalno u njoj ali kad odeš na details te poruke stoji da je otišla nekom skroz levom kontaktu. naravno dobio sam i sms od tog levog kontakta sadržaja "?" :D

Ovo ti se desilo ok kada si na Marshmellow ili ranije?

Ako nije poruka bila namenjena svalerci a otisla zeni onda je totalno nebitno.. :)

Ja nikada nisam imao taj bag a posaljem po 50,60 poruka mesecno. Program koristim od kada se pojavio

Nazad
Vrh Dno