Šta je novo?

LG Nexus 5

Sve zavisi od primera do primera, nisu svi telefoni isto korisceni. Jedino sto ce skoro svaki imati je ona tanka pukotina na lajsni, ili oko otvora za slusalice ili oko otvora za sim. Mada to nema nikakvog uticaja na sam telefon.

Ma da, za to znam nego sam vise mislio na npr. serije, da li je neka novija izlazila kod koje su mozda ispravljeni nedostatci (kao kod nex 4 sa onim novijim kucistem sa grbicam pozadi) a koliko se secam bio je i nexus 5 sa sirim rupama na zucniku...

Rekao sam ti, sta je standardan problem za sve lg telefone,to je ta linija na ramu. Mrtav piksel se moze javiti na svakom telefonu, to pogledas na licu mesta. Vibracija je bila u pocetku prodaje u prvim serijama problem. U svakom slucaju isprobas telefon koji kupujes.

Ja imam N5, nit imam pukotinu bilo gde, nema loše piksele, niti imam problem sa vibracijom. A telefon uzet u januaru 2013. prva količina koja se pojavila u Telenoru.

Verovatno je do konkretnog primerka.

Pošto kupuješ polovan, moći ćeš većinu stvari da probaš i lepo vidiš.

Pogledaj malo bolje. Mora da ima sitne pukotine kod ulaza za sluske ili kod sim treja. Prosto mora,od 7,8 n5 koje sam video svi su imalu pukotinu.

Te pukotino se kod n5 vise ni ne smatraju falinkom,kao ni opadanje slova sa poklopca moba.

Poslednja izmena:
U pravu si, ima kod sim kartice morao sam doduše malo da je tražim sa zoom-om i sa led lampom, ne vidi se baš lako na normalnom osvetljenju.

crack.jpg

Kod ulaza za slušalice nema ništa.

Meni se pojavilo posle godinu dana kod slusalica, a bratu kod otvora za sim, ni ne vidi se. Mada nikakvog uticaja nema.

Колико је танко то код сим картице... Било би чудо да не пукне при било каквом паду или мањем притиску (седање на телефон-а да није тврда подлога)... Ја сад видех да имам на оба места... Мислим да кад сам прошли пут гледао била само код слушалица.. Али 'на-испадао' се од тад...

Koliko ja mogu da uzmem za ovu svoju kantu od N5 jer nemem tih pukotina?

Takve procene nisu dozvoljene na forumu. :)

Ali realno oko 170,180e

Ako je lepo ocuvan mozes i 200 da dobijes, ovi unisteni ali po oglasima 9/10 stanje idu za 170-180

Zasto ne? Ako izabere pravi trenutak, moze lagano da proda za 200e, cak mozda i 20e vise. Sad su se pojavili neki oglasi sa "novim" N5 sa cenom oko 300e. Tako da ako moze da naidje neko kome nece smetati sto je polovan, ako je lepo ocuvan, vredi 200e.

Dobro. Kada ga proda za 200e neka se javi ovde da ga castim milkom od 300g :)

Naravno pricam o verziji od 16gb

Pa dobro neko ne voli ko na benchu sto kace 9-10 stanje bez slike telefona, neko voli da plati 10-15 eura vise za pristojan telefon. Ima nas raznih

Ja evo sada trazim, po mom misljenju vredi nekih 180 evra i to bih dao bez razmisljanja.
200 u nekim izuzetnim slucajevima. Ali ovi sto prodaju za 200+ izlupane telefone, sto neko rece, mogu da prodaju ali tesko da ce iko pri zdravom razumu to da kupi.

Pa kako kaze telep ima nas raznih.. Ako npr tebi neki telefon vredi 250e ta cinjenica na trzistu ne znaci nista.. To mu dodje kao onaj lik na ms oglasima,baja prodaje 3m mate 7 za 470e. On veruje da toliko vredi i to je to

Opet cu ponoviti , 180e za 16gb makar bio kao iz kutije. Ne vredi ni evro vise

Poslednja izmena:
Kako god, niko nikoga ne tera bilo sta da kupi. Ja definitivno necu prodavati svoj nikada tako da me te cene ni ne zanimaju. Ni jedan jedini fon me trenutno ne zanima. Meni je problem sto i da hocu da kupim nemam sta. Nema pristojan stock android do 5.5 inca za normalne pare.

A OnePlus One?

Pa kako kaze telep ima nas raznih.. Ako npr tebi neki telefon vredi 250e ta cinjenica na trzistu ne znaci nista.. To mu dodje kao onaj lik na ms oglasima,baja prodaje 3m mate 7 za 470e. On veruje da toliko vredi i to je to

Opet cu ponoviti , 180e za 16gb makar bio kao iz kutije. Ne vredi ni evro vise

Pa ja ako prodajem nestom, procenjujem sam koliko vredi i onda uporedim sa trenutnim cenama koje drugi nude. Ako smatram da nesto vredi 250e, a po oglasima su cene priblizne, onda cu da stavim 250e i cekam da se neko javi. Ako nema nikoga, smanjujem polako, do odredjene granice jer necu nesto da prodam za mizerne pare. Tako i u ovom slucaju, najbolje je malo preceniti telefon (podrazumeva se da je u odlicnom stanju) pa spustati cenu, nego staviti mizernu cenu i prodati odmah, a da u stvari prodavcu ne odgovara taj iznos. Tako sam i ja prodao svoj prethodni telefon, prvo sam nudio u porukama, niko nije ponudio iznad 40e (preprodavci). Ja uzmem slikam telefon, napisem sve kako jeste, bacim cenu 90e (nov je 150e), posle mi se javlja neko sa ponudom od 60e. A meni je odgovaralo toliko.

Da li mobile radio postoji na custom romovima?
Ili od toga ne moze da se pobegne?

Verovatno je mislio na onaj bug. Ja nisam primetio na M-u da se javlja

Jel ima na M da se vidi koje su app kesirane? Ne nalazim tamo gde je bilo :D

Vrh Dno