- Učlanjen(a)
- 05.02.2008
- Poena
- 585
Ko bi pravio fejk ekran pobogu?
Evo, ista cena na ebay, ovo bi trebalo da je OEM http://www.ebay.com/itm/LCD-Touch-S...978753?hash=item3f38913001:g:TVQAAOSwEK9UJQ3s
Ko bi pravio fejk ekran pobogu?![]()
Pa na ebayu imas iste kineske proizvode kao i na Ali-u. Procitaj malo komentare i bice ti sve jasno. Kinezi bi pravi sve fejk, ne znam sto je ekran nesto specijalno. Ja sam gledao da uzmem ekran za N4, ista situacija kao kod tebe, ali sam posle citanja mnogo komentara dosao do zakljucka da su ti ekrani mnogo losi, i da cak pucaju na malo jaci pritisak. Da ti ne duzim, procitaj sam malo komentare, mozes i na ali-u.
Ja sam svoj prepakovao za 135€ sve original, plus baterija, zadnja maska, okvir kamere.
I ispade bolji nego drugi neki polovan.
Ponuda nije tragična, samo je cena.Ocekivao sam takav odgovor kada sam poslao komentarNe znam, razmisljao sam o tome, ali nekako mi je nezgodno to. Morao bih stalno da nosim, a zaboravan sam za takve stvari. Zaboravio sam da napomene da mi je svejedno da li je polovan telefon. Tragicno je sto je kod nas ponuda jadna i nijedan operater nema normalnu tarifu za telefon, a pri tome drze cenu istu godinu dana i vise.
Pa ne znam bas.. Taj od 10k ispadne kao da nosis milku od 300g u dzepu,ne mislim na velicinu nego na tezinu.Skupo, za 13$ ima 10k koji nista manje nije pogodan za nosenje i koriscenje....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari