Šta je novo?

LG Nexus 5

Cataclysm.

Ja kontam staviti taj Code Blue, ovako na papiru mi se cini najvise priblizan stocku, bez mnogo featuresa i prckanja. Samo ne znam onaj hotplug, thermal driver i ostalo sto je disableovao googleovo, kakav mu je, nekako mi lik iz dosta procitanih stranica djeluje da fura samo svoju pricu bez osvrtanja, kao da je pametniji od cijelog Googleovog tima, sve mu je 'crap'.

Kod devojke je bio taj rom i ne da ne drzi bateriju nego je to strasno. Preko 10% potrosi za noc. Vise joj je bio na punjacu nego....

Kod mene call lock redovno prisutan na dolaznim pozivima cataclysm ROM.

telep posto jos niko ne odgovara na XDA u eng.stk temi. RAdi li ispravno cpu skaliranje kada se ukljuci battery saver mod u ROMu, ako si na Code-Blue-u, s' obzirom da je promjenjen hotplug, nije stock :)

uploadfromtaptalk1446727727695.png

Ne znam da li se jos nekome desava. Kada stikliram ovo gore za vreme(use network provided time) sat mi se vrati 5min unazad.. Koji bug.

Kod mene je za sada ok, nisam primetio da ne valja, a stoji mi ukljuceno

Trebali bi te zaposliti kao testera. Gori si od onoga sto je nasao kriticnu tacku za savijanje 6P-a. :D

Postoji li neko rješenje za ovo gasenje displeja nakon dolaznog poziva?
Ja svaki put nakon toga moram 2x da pritisnem pwr dugme.

Cataclysm nema taj bug, jedino da njega koristis, dok ne rese taj problem

Nisam ni ja primjetio bug ali na n6 kataklizma komunizma. Ali vise koristim internet za sve, polako se gube i ti pozivi preko mreze. Je li ti i tu taj bug.

Pa ja samo pricam preko mreze.. Viber nemam a wa ne koristim za pozive.

Imam samo jednog bliskog rodjaka van srbije ali on trenutno radi na severu sibira,nema dovoljno brz net za razgovor :)

Edit:
@telep

Ne bih se nazvao specijalnim,to cu ostaviti za murinja :)

Pre bih rekao da nemam srece ;)

Poslednja izmena:
nije zezanje i ja sam na cati i imam taj bug.

Meni se dešava za svaki dolazi poziv preko mreže.
Preko whatsapp ne. Kada koristim spikerfon ne (i logično, jelte).
Definitivno je bug, jer ako ne upalim ekran odmah posle poziva, sledeći put kada ga palim, opet mora 2 puta da se klikne na power dugme.

Meni se dešava za svaki dolazi poziv preko mreže.
Preko whatsapp ne. Kada koristim spikerfon ne (i logično, jelte).
Definitivno je bug, jer ako ne upalim ekran odmah posle poziva, sledeći put kada ga palim, opet mora 2 puta da se klikne na power dugme.

Meni se desilo samo 2 puta prilikom standardnih poziva, ali se često dešava za pozive preko Vibera.

Ako ga Nexus 5 dobije uopšte. Ali to bi trebalo da srede ranije svakako.

Kad je ovako drastično pala cena ekranu+okviru za Nexus 5? http://www.aliexpress.com/item/New-..._77_91_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9 Poslednji put kad sam gledao bilo je preko 100$, sad je svuda oko 40$, napokon da naručim i prepakujem devojkin telefon. Meni je fascinantno da je telefon sa razbijenim ekranom neometano radio godinu dana i četiri meseca, nestajao je deo po deo stakla kad je folija počela da se odlepljuje, ali je tač radio bez greške i nije iscurela ni kap onog crnog mastila.

Tek pre nedelju dana krenuo da zeza kontakt sa ekranom, pritisneš ga jače i on se vrati u normalu, ali očigledno je krenuo da se odvaja i "žvaće" na pritisak pa mu nema više spasa. Ko kaže da Nexus 5 nije kvalitetan, ispadao joj je na beton posle još par puta, šta je mučenik sve preživeo dobro je da uopšte funkcioniše :D Nema, kad prepakujem kupujem joj najdeblji mogući case, pa neka uspe opet da ga slomi. Neverovatno kako ženski rod uopšte ne pazi na tehniku, ne umeju da čuvaju stvari :) Jezivo a u isto vreme interesantno u kojem je stanju taj telefon, pazite kako je izgledao kad je pao i kako izgleda sad, horor :d

IMG_20140723_173232.jpg

IMG_20151107_233211.jpg

Nazad
Vrh Dno