Šta je novo?

LG Nexus 5

Uzet telefon :) Nema mrtvih pixela :D Dugmici su vrlo malo klimavi, nista strasno. Tako mi je i na S3. Vibracija odlicna. Jedno pitanje samo. Jel treba da bude kao malo zatamnjenje na gornjoj i donjoj ivici po sirini ekrana? Ako sam dobro objasnio...

Da ako si na pocetnom skrinu i ako koristis google lancer

Haha, misliš na zatamnjeni efekat kod providnog status bara i dugmića. Da, to je tako napravljeno.

Јел ја нисам нешто лепо похватао или? Јел вама ради Google Now? Мени пише да није доступан у нашој држави?

To je zato što si ti Vojo u Hagu...u Srbiji radi, meni na oba Nexusa.

ako bolje pogledaš ekran će ti tu verovatno biti svetliji a ne tamniji :D

Anybody??
Helpujte hitno, tripujem se sad opasno. :D

Stiglo mi ovo cudo konacno posle skoro mesec dana iz Telenora i mislim da sam ubo falican!
Naime cujem neku vrstu slabog cviljenja kod vibracije, e sad nisam 100% siguran dal je to normalno kod LG-a. I vibracija je dosta slabija nego na S3?
Imam S3 na kom se cuje samo zvuk te vibracije, nista drugo.

Sad cu da odradim i screen test za mrtve pixele.

Nema mrtvih pixela.

Interesantno je to da se taj zvuk dal motora ili cega cuje samo kad se zavrsi vibracija. Ne znam dal je to normalno za LG?
Molio bi nekog ko ima Nexus 5 i zna oko toga da me posavetuje.

Sad sam bas radio vibration test, deluje da je normalna jacina vibracije, ali samo se cuje taj neki kratak zvuk cviljenja na milisekundu.

Ne znam sta da ti kazem.. Tu nema pravila,nekom zuji nekom se cuje kao testera.. Najlakse da ne koristis vibracije kada kuckas poruku

Ма добио сам наногицу и блејим кући, него се не могу поштено спремит за изборе без "гугл тренутно". Имал ико ифеју зашто то само код мене не ради?

Strani plaćenici vojo !

Idi u general settings/personal/location acess i isključi geolokaciju .

Ps. Glasam za tebe sigurno !

^^Meni je proradilo kad se zakačih na neki wifi, što verovatno nije uzrok. Probaj clear cache i data u google search aplikaciji. Meni su lokacijski servisi stalno uključeni, pa nije ni zbog toga..

Пробао сам све то, променио језик, искључио локацију, обрисао кеш, обрисао апликацију павопет инсталирао и идаље не ради?!

Хвала Кокане лепи, један глас смо ближи Великој Србији

A ja juče gledam film "Her" i mislim u sebi kako bi bilo zgodno staviti qi punjač u noćni stočić :D

Ja koristio i prodao. Nemre to brez kabla :d
Zavisi gde ga držiš, ako je na ravnom, ok je, ako nije, skliznuće očas posla, a ti ćeš se ujutru probuditi sa polupraznom baterijom :)
Kabl isporučuje i više struje.

Zbog takvih stari i pitam još ako moram da ga nišanim u milimetar....

Daleko da moraš u milimetar, ja sam naveo radikalan primer, ali da sa određenim offsetom opada i snaga, to možeš očekivati.

Ma ovaj telefon je zverina :) Presao sam sa S3, nebo i zemlja. Prosto ne mogu da se naviknem da nema stucanja u radu :p A sto se tice ovog wireless punjaca, mislim da je to suvisno i nepotrebno, sa kablom se telefon napuni za 2 sata, tako da necu eksperimentisati.

Nisam mogao da editujem prethodni post, zato pisem novi, nek moderatori spoje ako je problem. Ne znam samo zasto toliko brzo svlaci bateriju? A telefon je nov, imao je samo jedno punjenje do sada.

Ja jos ne znam nekoga da je uzeo telefon posle kupovine i da mu nije brzo svukao bateriju ;) Nego rutuj ti to, stavi bbs pa se obrati strucnjacima za gledanje u isti ovde!!

Pa sta da radim sa njima, jel mogu nekako da se iskljuce bez rootovanja? I primetio sam da se greje u gornjem delu telefona, pogotovu u toku razgovora.

Jos samo malo i evo mene kod vas :) Bacio sam pogled na xda i nasao sam od zanimljivih romova Purity i Cataclysm, ima li jos nesto? Neki kernel koji podrzava t2w? :)

Rutuj Boki bez razmisljanja i stavi neki custom rom. Nexusi su pravljeni za to. Uvek mozes da ga vratis u unrootovano stanje ako dodje do toga da treba za garanciju.

Vrh Dno