The difference between the white and black Nexus 5 is the issue with the back material, as you've mentioned, as well as the fact that the black Nexus 5 is a slightly different shape. This is not something that is very obvious when comparing two devices, however it does make a difference in terms of the fit of our cases, as they're designed to fit very snugly. The black Nexus 5 cases do use a different pull-tab material to reduce friction, and are also slightly larger, with a different shape.
za materijal znam, ali mi ovo za dimenzije čudno. Crni je valjda malo baršunastiji, pa bi to izazvano trenjem u futrolu/iz futrole skinulo deo toga sa telefona ili napravilo one izlizane tragove.
vidim na oglasima prodajes qi carger a imas n5 ? toliko sporo puni mob ili.. ?![]()
i da li si pitao tu zenu iz MwdiaDevila da li ce dobijati crno/crvenu komb za crni n5 i to na amazon.dea ako nisi mogao bi da joj prosledis poruku
![]()
mediadevil.com :d
Iz UK su.
ja Inace ne patim da ga "vidim iz slica" medu raju kako bi se video model tako da draze mi je da imam bolji case i sacuvam 200e evra...
Just my 2 cents
Nema to veze sa tim na sta ti ciljas,ni jedan mob u kejsu nece biti toliko lep i praktican za TVOJE LICNO koriscenje kao kada je bez kejsa i raznih cuda.. Svako ko tvrdi drugacije laze sebe.
A posto se mobilni kupi da sluzi tebi a ne ti njemu,nikada nisam video potrebu za kejsovima. Mada 100 ljudi 200 razlicitih misljenja![]()
Nije mi samo jasno sta smatrate pod time da " A posto se mobilni kupi da sluzi tebi a ne ti njemu,nikada nisam video potrebu za kejsovima." jer vidim da se cesto spominje ovde...
znači to da nema sile da je nekom lepši mob u caseu nego ako je go (osim ako nije neki samsung)
i ti onda pristaneš da koristiš ružniji i glomazniji mob (znači tebi bude lošije) da se on ne bi ogrebao i da bi on bio u boljem stanju (za sledećeg kupca)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari