3dane
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.06.2009
- Poena
- 310
Moja oprema
- CPU & Cooler
- R9 5950X - Liquid Freezer II 360 .....................................................R7 7800X3D - Liquid Freezer III 360
- Matična ploča
- Asus X570 ROG Strix e gameng ......................................................Asus TUF B650 Plus WiFi
- RAM
- Kingston 128GB DDR4 3600MTs....................................................Kingdton 64GB DDR5 6000 MTs
- GPU
- Asus RTX 4090 TUF OG OC, RTX 3090 TUF OC.........................MSI Ventus RTX3090
- Storage
- M2 Kingston...........................................................................................M2 Kingston
- Zvuk
- Anker Soundcore Life Q30
- PSU
- NZXT C1500 Platinum.........................................................................Antec HCG 1000W
- Kućište
- Lian Li 011 Dynamic XL......................................................................Lian li A3 WE
- Monitor
- LG 34WP85C x 2, DELL Ultrasharp U2722D...............................LG 34WP85C
- Miš & tastatura
- MX Master 2 & Kingston HyperX..................................................MX Master 3s & MX Mechanical
- Laptop
- Gigabyte A5 X1
- Mobilni telefon
- S23 plus
- Pristup internetu
- Optički internet
Jedno pitanje, koristim Nexus 4 kao sluzbeni fon radi na 5.0.1 i franco kernelu r215 sa nekim osnovnim telenor biznis paketom bez neta, problem je sto mi je stigao racun za novembar i decembar od par hiljada rsd-a preko uobicajenog za internet saobracaj od nekoliko stotina MB iako mi je cellular data konstantno na off-u, u histori mi stoji 0,3 MB potrosnje za period od mesec dana(poslao par MMS-a) to je bio izuzetak da na minut ukljucim cellular data inace je iskljucen. Ovo mi se desava uzastupno vec 2 meseca simpomaticno od kako sam presao na lollipop pre toga na KK 4.4.4 i ranijim verzijama androida za vise od godinu dana nisam imao nikakvih problema sa "fantomskim" netom. Pitanje je da li je dovoljno iskljuciti cellular data kako bi u potpunosti iskljucili mobilni internet ili postoje jos neke stvari tipa background procesi itd, inace konstantno mi je fon na wireless-u kuci i na poslu, za svaku sugestiju unapred hvala.