Šta je novo?

LG Nexus 4

Au ala si našao primer. :D
Fejs je jedna od najgorih aplikacija...

Facebook Messenger je jedna od najgorih Android aplikacija koju sam imao instaliranu na fonu. :D Prilično spor, a na 5.0.1 se ne može pokrenuti iz multitaskinga. :D Ista je priča i sa najnovijom verzijom aplikacije što je izašla juče.

Da ali ako mislis na news feed, onda to nije bas dobar primer jer nf kad skrolujes na dole, i kad dodjes do odredjengo dela zna da secne dok ne ucita jos novosti. To je normalno, i to je do interneta, pa i palikacije. :)

CyanogenMod 12 je odlican, performanse, baterija, featuresi, sve stock njegovo. :)

Ne preteruj, ni za N6 nije izasao 5.0.2 a izasao je za N7 koji je stariji i od N4. Mozda ga i ne bude, ali ja mislim da ce ipak biti, jos to i gotovo, vreme je za nesto novo. Mada iskreno, ni Nexus nije ono sto je nekad bio...

Ma i da ne bude *ebat ih, imamo npr CM, nista manje losiji nece biti, a jos telefon pogodan za to sa Qualcomm chipsteom. Raspali SGS1 su gurali godinama, sa Exynosom. Tako da me ne tangira previse to :) Dok god source objavljuju dobro je.

Ali, svakako mislim da ce biti 5.1 da taj Lollipop zaokruze, da ne ostave ovako na pola puta.:)

Ne preteruj, ni za N6 nije izasao 5.0.2 a izasao je za N7 koji je stariji i od N4. Mozda ga i ne bude, ali ja mislim da ce ipak biti, jos to i gotovo, vreme je za nesto novo. Mada iskreno, ni Nexus nije ono sto je nekad bio...
Nema nikakve veze, to su sve mali i manje više beznačajni apdejtovi. 5.1 će biti veći apdejt i sigurno će ga dobiti svi neksus uređaji.

Ma i da ne bude *ebat ih, imamo npr CM, nista manje losiji nece biti, a jos telefon pogodan za to sa Qualcomm chipsteom. Raspali SGS1 su gurali godinama, sa Exynosom. Tako da me ne tangira previse to :) Dok god source objavljuju dobro je.

Ali, svakako mislim da ce biti 5.1 da taj Lollipop zaokruze, da ne ostave ovako na pola puta.:)

S1 nije imao exynos.

Pa dobro, ali zvanicno se zvao Hummingbird. Tek od S2 je bio Exynos pod tim imenom.

Pronadje, za sad ovaj Purity sa Semaphore kernelom radi dobro. Da kucnem u drvo. Nadam se da necu imati problema. :D Sa purity sam imao jednio problem kad sam trebao da radim update. Udjem u recovery, odradim update i dobijem bootloop. Nadam se da nece do toga doci sad.

Poslednja izmena:
Treba da mi stigne nexus 4 sa att mreze. Mozete li me uputiti kako da otkljucam telefon?

Ako kojim slucajem jeste evo jednog aio programceta http://www.wugfresh.com/nrt/

Citam kako kaspersky menja sve i svasta na mobu... Zbog toga sam i bio na wp i sada opet igrom slucaja N4 ali sve stock, mrzi me bitno je samo da radi!

Dobri su i jedan i drugi, nema greske. Među top 5 za N4, zajedno sa SlimLP, Simple AOSP, CM12... Nekom se sviđa ovo nekom ono, uradi nandroid pa probaj oba, nista te ne kosta.

I jedan i drugi (kao i većina uostalom) imaju grozan memory leak, tako da rade lepo neka 3-4 dana i onda počne naglo restartovanje aplikacija i spor multitasking... Osim toga nema mnogo razlika, mislim da Purity ima koju opciju više i to je to.

Kako doci do Cyanogen Recoverya. Da li moras prethodno imati Stock ili CWM ili sta... ? :)

Koristi li neko Resurrection Remix? Ja ga ubacih juce, v5.3.4, fino radi za sad.

Cinio mi se kao dobar izbor ali izgleda da nije toliko popularan koliko sam mislio. :)

Drugari,

prodajem Nexus 4 kupljen u Telenoru pa me ljudi pitaju da li je zaključan? Pošto nemam drugu nano/micro karticu kod sebe, kako mogu da vidim da li je telefon zaključan ili ne? Nikad nisam probao da stavim drugu karticu :D

Vrh Dno