Šta je novo?

LG Nexus 4

Ne svidja mi se nesto Purity, vise gotivim stock. Mogu samo kernel da menjama a da zadrzim stock? Koji kernel je najbolji uz stock?

I šta je to bolje na stock-u? :d

pored svih aplikacija, smara me sad ubacivanje i google aplikacija :)
Jel mogu ceo paket da instaliram?

Poslednja izmena:
Ima neko svežiji igo od početka 2013 za naš model? Gledam po netu ove novije verzije igo kako su baš dobre?

Stigao ota update za Purity preko purity aplikacije. Sve sam zavrsio i sad nece da mi upali wifi. Jednostavno switch je zasivljen. Restartovao. Wipe-ovao. Ali nista nije pomoglo.

Negde na xda sam video da je neko imao slican problem sa wifi i pokušavao sam to da pronadjem to na xda ali nema šanse.

Kakva su vam zapazanja dosad sto se tice bagova, jesu li vam se ponavljali stari?

Sto se tice bagova isto je kao i prije, pri izlasku iz neke aplikacije otvara mi se neka druga aplikacija u mom slucaju light manager ili settings. Nije strasno ali malo iritira.. Inace sam na stock sve. I sto se tice baterije poslije prvog punjenja ne vidim nikakva poboljsanja, mozda mi je cak i za 10% gora (citam temu za NExus 5 i ugl svi kazu da im je baterija bolja).. Ali provjericu to jos ovih dana, pa nek bude sa rezervom.

Stigao ota update za Purity preko purity aplikacije. Sve sam zavrsio i sad nece da mi upali wifi. Jednostavno switch je zasivljen. Restartovao. Wipe-ovao. Ali nista nije pomoglo.

moraš da flashuješ 4.4.3 radio

inače koliko vidim nijedan bag nije ispravljen, ni reboot kamere (kojih ja nekim čudom više nemam), ni "duh" stare aplikacije na back dugme.. dobili smo novi dialer i radio i toeto.. nemam potrebu da menjam uopšte, slimkat stable 4 mi ima već 750h uptime-a and counting.. to je stabilnost! :)

Jedini reboot koji mi se dogodio od kad imam Nexus je zbog kamere. Nuff said.

Flesovao sve opet sa istim romom i stavio gapps 4.4.3 novi. Izgleda da mu je i to pravilo prob posto nista od google servisa nije htelo da radi.

Zdravo svima. Vec mesec dana mi se ispoljeva jedan problem i ne znam kako da ga resim. Do pre mesec dana telefon je radio dobro. Onda je poceo sam da se gasi i pali iznenada. U pocetku se to desavalo jednom nedeljo a sada je to sve cesce i cesce. Telefon se sam ugasi i kada se upali pokazuje da je baterija prazna ili odbija da se upali dok se ne stavi na punjac. Kada ga opet sam ugasim i upalim baterija se vrati na staro (na pola pun ili skoro pun). Sada je to sve cesce, prvo se izgubi mreza a onda se ugasi. Android je fabricki, KitKat 4.4.2. Jos nisam dobio 4.4.3, nadao sam se da ce taj update resiti problem ali sad sumnjam u to. Uklonio sam sve od appova sto sam sumnjao da pravi problen...nista. Telefon je kupljen iz radnje i jos ima garanciju. Ako ima neko strucan ili iskisniji da udeli svoje misljenje mnogo bi mi znacilo. Da li su ovo klasicni simptomi za losu bateruju? Kako da utvrdim sta pravi problem, sta uzrokije restart ili kako da znam sta je problem?

Hvala vam unapred.

Meni lici na neispravnu bateriju - nosi ga na servis. Mozes eventualno da probas factory reset posto ce ti to ionako uraditi u servisu, ali ne verujem da ce to popraviti stanje.

Kako menjam velicinu ikonica i ako moze link ka defaultnom google sms klijentu? :)

Meni se nece updateuje cyanogenmod preko opcije update u podesavanjima, a gledao sam u podrsci i jasno se vidi da je dosao novi mislim da je 11.2, koji sa sobom nosi i 4.4.3 update koliko sam upucen.. Ne znam zasto nece tako da se updateuje, jer mi se stvarno ne da bahtati sa tim preko racunara?

uvu4a7a9.jpg

7edagepa.jpg

Poslednja izmena:
....jer tesko je skinuti zip i flesovati preko CWM-a? Ne treba ti komp.

Vrh Dno