Šta je novo?

LG Nexus 4

Ipak jeste 11.2, sad kad se digao ispisalo mi je. Takođe 4.4.3 je. Hvala za odgovore momci.

ma5u3avu.jpg

Naravno. Nexus 4 je i dalje odličan telefon.

Samo se bojim da na uzmem neki sa vec dotrajanom baterijom jer otkako je pocela da slabi na s2 samo cekam kada ce da mi zatreba a ona prazna...

Jel se desava na n4 da posle restarta ili tako necega procenat baterije drasticno smanji? Meni se na s2 desi nekada da posle restarta padne sa npr 45% na 12%

Samo se bojim da na uzmem neki sa vec dotrajanom baterijom jer otkako je pocela da slabi na s2 samo cekam kada ce da mi zatreba a ona prazna...

Jel se desava na n4 da posle restarta ili tako necega procenat baterije drasticno smanji? Meni se na s2 desi nekada da posle restarta padne sa npr 45% na 12%

To je do telefona, koristim i S2 i N4 nema problema ni na jednom.

Poslije restarta meni se izgubi oko 2 procenta. Znaci nista, ali tel je kupljen nov u februaru.

n4 generalno ima slabu bateriju tako da ne očekuj mnogo od nje čak i ako je nova

Gledao sam i opimus g da uzmem ali se polovan ne moze naci ispod 210e a toliko ne planiram da dam..

I G je strasan telefon i oba vrijede te pare. Tesko ces naci bolje nego polovne N4, S3 ili G u njihovim cjenovnim rangovima.

Od kako mi je stigao 4.4.3, i novi update za fb, fb je potpuno poludeo, raspada se aplikacija, secka, ne mogu da listam slike kako treba, izbacuje me cesto...ne znam sta je. Jel se desava nekom nesto slicno, i kako da sredim, imam stock 4.4.3, brisao sam fb i ponovo instalirao, bilo je normalno 2 minuta i onda opet isto...

Stavi ga u Airplane, da vidiš kako će da se ohladi.

A možda se i tapatalk proces ubagovao.

@Sejk Ne brini o tome, inače me je isto izluđivalo na S2.

Od kako mi je stigao 4.4.3, i novi update za fb, fb je potpuno poludeo, raspada se aplikacija, secka, ne mogu da listam slike kako treba, izbacuje me cesto...ne znam sta je. Jel se desava nekom nesto slicno, i kako da sredim, imam stock 4.4.3, brisao sam fb i ponovo instalirao, bilo je normalno 2 minuta i onda opet isto...

To je do FB update-a. I mene izbacuje na "desktop" jednostavno pukne aplikacija bez greške. Vratio sam stariju verziju i radi bez problema.

Evo krenuli bagovi, otkad sam instalirao izbacuje mi ovo. Na netu nijedno krsteno rjesenje, sve sto i sam znam. Iako ne znam ni sta uopste zaustavlja, ne vidim nikakve promjene..

rubepuqu.jpg

^ I posumnjao sam da je CM... To ti je pucao njegov Theme Engine.

Ko zna zašto je pucao. Verovatno si stavio Nightly?

Ma imao sam stable, a prije nabacivanja najtlija nisam ocistio particijski I data kes, sto je ocigledno pravilo probleme. Sad Sam mu napravio bekap titaniumuom I sve dizao ispocetka, I zasad nema problema.

Jel moze preporuka za neki kernel za N4 sa Purity 4.4.3 romom? Probao sam poseidon, ali npr. Subway Surfers secka kao lud, koci bas. Opet uporedjujuci sa mojim N5, koji jeste brzi, ali ne bi trebalo toliko da bude. Imam skor oko 20 000 u Antutu-u, ne znam jel to ok ili ne. Sad cu da probam franco r208.

Jel moze preporuka za neki kernel za N4 sa Purity 4.4.3 romom? Probao sam poseidon, ali npr. Subway Surfers secka kao lud, koci bas. Opet uporedjujuci sa mojim N5, koji jeste brzi, ali ne bi trebalo toliko da bude. Imam skor oko 20 000 u Antutu-u, ne znam jel to ok ili ne. Sad cu da probam franco r208.

Ok je to skor. Meni na Semaphore-u secka ista ta igrica. U Antutu imam 13k :D Ocaj

Da li neko zna, kako da ovde ubacim ikonicu za Settings, apdejtovao sam Purity 4.4.3. i od tada ne mogu nikako da uđem u podešavanja za Launcher...
Screenshot_2014-06-09-12-30-40.jpg

Vrh Dno