....jer tesko je skinuti zip i flesovati preko CWM-a? Ne treba ti komp.
Ma znam da nije tesko, evo upravo skidam. Interesuje me zasto ne radi mutava opcija, ako je dostupan update zasto ga ne registruje.
....jer tesko je skinuti zip i flesovati preko CWM-a? Ne treba ti komp.
možda ne skida najtlije?
Samo se bojim da na uzmem neki sa vec dotrajanom baterijom jer otkako je pocela da slabi na s2 samo cekam kada ce da mi zatreba a ona prazna...
Jel se desava na n4 da posle restarta ili tako necega procenat baterije drasticno smanji? Meni se na s2 desi nekada da posle restarta padne sa npr 45% na 12%
Samo se bojim da na uzmem neki sa vec dotrajanom baterijom jer otkako je pocela da slabi na s2 samo cekam kada ce da mi zatreba a ona prazna...
Jel se desava na n4 da posle restarta ili tako necega procenat baterije drasticno smanji? Meni se na s2 desi nekada da posle restarta padne sa npr 45% na 12%
Jel se i dalje isplati uzeti n4? Moram da menjam ovaj moj s2
Od kako mi je stigao 4.4.3, i novi update za fb, fb je potpuno poludeo, raspada se aplikacija, secka, ne mogu da listam slike kako treba, izbacuje me cesto...ne znam sta je. Jel se desava nekom nesto slicno, i kako da sredim, imam stock 4.4.3, brisao sam fb i ponovo instalirao, bilo je normalno 2 minuta i onda opet isto...
Evo krenuli bagovi, otkad sam instalirao izbacuje mi ovo. Na netu nijedno krsteno rjesenje, sve sto i sam znam. Iako ne znam ni sta uopste zaustavlja, ne vidim nikakve promjene..
![]()
Koji ROM?
^ I posumnjao sam da je CM... To ti je pucao njegov Theme Engine.
Jel moze preporuka za neki kernel za N4 sa Purity 4.4.3 romom? Probao sam poseidon, ali npr. Subway Surfers secka kao lud, koci bas. Opet uporedjujuci sa mojim N5, koji jeste brzi, ali ne bi trebalo toliko da bude. Imam skor oko 20 000 u Antutu-u, ne znam jel to ok ili ne. Sad cu da probam franco r208.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari