Šta je novo?

LG Nexus 4

Zna li neko postoji li neka aplikacija u kojoj mogu podesiti kojoj aplikaciji dozvoljavam da koristi mobilni net, a kojoj ne dozvoljavam.

Jel se dešavalo nekom na stock 4.4.3, da mu se izgubi konekcija mobilnog nema.

Od kad sam presao na 4.4.3 primijetio sam da mi je slabija baterija..prije sam sa istim koriscenjem za oko 20h imao od 5-6h SOT, a sad ne mogu prebacit 4.5h

Stigle moje Xiaomi Piston 2 sluške posle 21 dana. Vrlo sam zadovoljan. Kako ih je samo Kinez upakovao... O zvuku ne treba trošiti reči. Samo ću reći da nisam znao koliko su moje apple earphones bedne dok nisam dobio ove. Hvala svima na preporukama. :)

Koliko su, koji je tu kvalitet u poredjenju sa npr Sennheiser CX 300?

Nisam imao te slusalice, a koštale su me 23$ i nista osim toga nisam morao da doplatim. Zvuk je stvarno kvalitetan, glasan i čist. Basovi su odlični. Lepo se čuje svaki ton. Nema distorzije. Samo je bitno otkriti koje vam gumice najbolje leže. U mom slučaju su to najmanje (S veličina). Jednom kada se stave u uši, nema pomeranja. Izolacija od spoljnog sveta je odlična. Skoro da uopšte ne čujem sebe kada samo ih samo stavim u uši, a da pri tom ne pustim muziku. Čudan osećaj. :) Ako si zainteresovan, poslaću ti link sa kojeg sam naručio. Plaćanje se obavlja PayPal-om.

Samo još da napomenem da Volume + - dugmići ne rade na n4, ali to je telefona. Ne rade ti dugmići ni sa jednim slušalicama. Radi samo glavno dugme.

Poslednja izmena:
Od kad sam presao na 4.4.3 primijetio sam da mi je slabija baterija..prije sam sa istim koriscenjem za oko 20h imao od 5-6h SOT, a sad ne mogu prebacit 4.5h
Isto sam i ja primetio. I to ne samo na jednom romu nego na svim koje sam probao. BTW vidim malopre da je izašao hells core kernel za 4.4.3 i upravo ga testiram.

Isto sam i ja primetio. I to ne samo na jednom romu nego na svim koje sam probao. BTW vidim malopre da je izašao hells core kernel za 4.4.3 i upravo ga testiram.

Ja sam na stock sto se svega tice, nisam vidio razlog neki da cackam oko toga i nisam expert za to, nisam neki korisnik pa mi i ovo zavrsava posao, kad prestane podrska onda cu se i oko toga backat. Ali sam bas primijetio da je baterija slabija, dok citam na temi Nexus 5 da im je bolja. Google poceo da *****ava opasno.

Jer sam citao da su neki pisali da im je 10% bolja. Ali def je slabija na N4. Nadam se ako ga bude neki novi update to da rijesi.

I meni se cini da je malo slabija, mada sam pre uvek bio na nekom custom romu, baš ću da probam novi hells pa ćemo videti, koje su šanse za još neki manji update? Ipak nisu ispravljeni neki bagovi.

Meni je na custom ROM-u cini mi se malo slabija, ali nije da nesto kukam, i onako ga stalno punim kad god padne ispod 25,20.

Koliko su, koji je tu kvalitet u poredjenju sa npr Sennheiser CX 300?

Nisam imao te slusalice, a koštale su me 23$ i nista osim toga nisam morao da doplatim. Zvuk je stvarno kvalitetan, glasan i čist. Basovi su odlični. Lepo se čuje svaki ton. Nema distorzije. Samo je bitno otkriti koje vam gumice najbolje leže. U mom slučaju su to najmanje (S veličina). Jednom kada se stave u uši, nema pomeranja. Izolacija od spoljnog sveta je odlična. Skoro da uopšte ne čujem sebe kada samo ih samo stavim u uši, a da pri tom ne pustim muziku. Čudan osećaj. :) Ako si zainteresovan, poslaću ti link sa kojeg sam naručio. Plaćanje se obavlja PayPal-om.

Samo još da napomenem da Volume + - dugmići ne rade na n4, ali to je telefona. Ne rade ti dugmići ni sa jednim slušalicama. Radi samo glavno dugme.

nadam se da vam ne smeta offtopic.

valjaju li Sony Slusalice MDR-XB41ex za 35e? (blues, rock, jazz...)

Koristi li ko onaj optimizovani dalvik i bionic, i koji, vidim da ih ima vise

E da, i mene zanima to, i ima li smisla to ubacivati ako se koristi art runtime?
I da li neko flešuje one optimizovane Qualcomm drajvere?

Ja instalirao Purity i pokrenem instalaciju neke aplikacije i izbacuje mi gresku... :/

Ja sam na stocku i probao sam hells i semaphore, i bolja mi je baterija sa semaphore kernelom, al ne bolja od stare kombinacije purity+hells na 4.4.2

Da li je moguće da se nekako ubaci theme engine u slimkat? Malo je dosadila crna boja.

Vrh Dno