Isto sam i ja primetio. I to ne samo na jednom romu nego na svim koje sam probao. BTW vidim malopre da je izašao hells core kernel za 4.4.3 i upravo ga testiram.Od kad sam presao na 4.4.3 primijetio sam da mi je slabija baterija..prije sam sa istim koriscenjem za oko 20h imao od 5-6h SOT, a sad ne mogu prebacit 4.5h
Isto sam i ja primetio. I to ne samo na jednom romu nego na svim koje sam probao. BTW vidim malopre da je izašao hells core kernel za 4.4.3 i upravo ga testiram.
Nije bolja na N5.
Koliko su, koji je tu kvalitet u poredjenju sa npr Sennheiser CX 300?
Nisam imao te slusalice, a koštale su me 23$ i nista osim toga nisam morao da doplatim. Zvuk je stvarno kvalitetan, glasan i čist. Basovi su odlični. Lepo se čuje svaki ton. Nema distorzije. Samo je bitno otkriti koje vam gumice najbolje leže. U mom slučaju su to najmanje (S veličina). Jednom kada se stave u uši, nema pomeranja. Izolacija od spoljnog sveta je odlična. Skoro da uopšte ne čujem sebe kada samo ih samo stavim u uši, a da pri tom ne pustim muziku. Čudan osećaj.Ako si zainteresovan, poslaću ti link sa kojeg sam naručio. Plaćanje se obavlja PayPal-om.
Samo još da napomenem da Volume + - dugmići ne rade na n4, ali to je telefona. Ne rade ti dugmići ni sa jednim slušalicama. Radi samo glavno dugme.
bolja baterija definitivno kod mene na 4.4.3 i to osjetno. purity+semaphore.Jer sam citao da su neki pisali da im je 10% bolja. Ali def je slabija na N4. Nadam se ako ga bude neki novi update to da rijesi.
Ako imaš custom recovery i root mozes.Mogu da ostanem na stock-u a da promenim samo kernel?
Da li je moguće da se nekako ubaci theme engine u slimkat? Malo je dosadila crna boja.
Ako imaš custom recovery i root mozes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari