- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Koju grešku ti izbacuje? Stavi stock recovery, pa pokušaj ponovo. Verovatno će tada proći bez problema. Da flešuješ stock recovery je 2min posla.
Poslednja izmena:
Koju grešku ti izbacuje? Stavi stock recovery, pa pokušaj ponovo. Verovatno će tada proći bez problema. Da flešuješ stock recovery je 2min posla.
Si probao, kako sljaka?
Instalirao ga, i radi odlicno za sad. Nekako bi deluje da je za nijansu fluidniji od stocka, ali mozda samo tripujem.Ubacio sam i novi semaphore, ova kombinacija mi bas odgovara za sada, jos da vidim kako ce baterija da drzi, ali mislim da ce biti ok, posto nikad nisam imao problema sa trajanjem baterije na semaphore kernelu.
Evo i meni stigao update 4.4.3 od 77.9mb, i to sam morao da idem na check now nekoliko puta da bi mi ga prijavio, i konacno ga odradio..a jednom Nexus uvjek Nexus ili sad Silver.
4.2???????????? :lupko:
Zašto si to uradio?
Šta si radio? Clear data za framework? Da li ti je stajao poslednji check jako davno ili ne?
Sibnite link od Purity 4.4.3,ne nadjoh nigde.
Jel purity stize sa novim kernelom ili? Moze neko da mi pomogne korak po korak kako se instalira custom rom? Naravno na srpskom. Hvala unapred![]()
Za custom ROM instalaciju imas upustava koliko hoces, samo na XDAa imas gomilu, toliko da ne mozes samo ni procitati.
Ako je moguce samo sa cmd-om kad se ubacuje custom rom?
Zasto je purity tezak samo 153mb a stock cak 445mb?
Da, to su Google aplikacije.
Otključaš bootloader i flešuješ custom recovery (TWRP ili CWM). Na internu memoriju telefona prekopiraš custom ROM koji želiš, uđeš u custom Recovery i uradiš wipe data i wipe system, a onda flešuješ zip sa custom ROM-om i Gapps. Restart i to je to.
Za sve to uputstvo se nalazi ovde: http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/nexus-4-guide-unlock-bootloader-root-t2266654
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari