Šta je novo?

LG Nexus 4

Koju grešku ti izbacuje? Stavi stock recovery, pa pokušaj ponovo. Verovatno će tada proći bez problema. Da flešuješ stock recovery je 2min posla.

Poslednja izmena:
Izasao 2.2.0 Semaphore za 4.4.3

Error 403, mada nisam sto posto siguran. Gde mi je skinuo update, više ga ne nudi a hoću da ponovo probam?

Koristim i xposed sa gomilom modula, moguće da tu nešto menja sistemsku particiju?

Radim po uputstvu za force ota update, clear data i force stop na service framework ali nikako da dobijem ono da je poslednji put provereno 1900. god i da mogu check. Da li ima neki novi način?

Si probao, kako sljaka?

Instalirao ga, i radi odlicno za sad. Nekako bi deluje da je za nijansu fluidniji od stocka, ali mozda samo tripujem. :D Ubacio sam i novi semaphore, ova kombinacija mi bas odgovara za sada, jos da vidim kako ce baterija da drzi, ali mislim da ce biti ok, posto nikad nisam imao problema sa trajanjem baterije na semaphore kernelu.

Instalirao ga, i radi odlicno za sad. Nekako bi deluje da je za nijansu fluidniji od stocka, ali mozda samo tripujem. :D Ubacio sam i novi semaphore, ova kombinacija mi bas odgovara za sada, jos da vidim kako ce baterija da drzi, ali mislim da ce biti ok, posto nikad nisam imao problema sa trajanjem baterije na semaphore kernelu.

Odakle si skinuo, nema ga jos zvanicno u temi?

Ja sad vratio na android 4.2 nesto da probam. I kad sam isao na update, ne pokazuje mi ni jedan update. Zasto?

4.2???????????? :lupko:
Zašto si to uradio?

Evo i meni stigao update 4.4.3 od 77.9mb, i to sam morao da idem na check now nekoliko puta da bi mi ga prijavio, i konacno ga odradio..a jednom Nexus uvjek Nexus ili sad Silver.

Evo i meni stigao update 4.4.3 od 77.9mb, i to sam morao da idem na check now nekoliko puta da bi mi ga prijavio, i konacno ga odradio..a jednom Nexus uvjek Nexus ili sad Silver.

Šta si radio? Clear data za framework? Da li ti je stajao poslednji check jako davno ili ne?

Sibnite link od Purity 4.4.3,ne nadjoh nigde.

Nisam čuo tako nešto...
Pa što bratu nisi ubacio 4.3 ručno?

Zato sto ima jako mnogo aplikacija na telefonu i proces je posle ubacivati iste. Ovo sam bio probao na svom telefonu. Ne mozes da zamislis koliko palikacija :)

Šta si radio? Clear data za framework? Da li ti je stajao poslednji check jako davno ili ne?

Jesam odradio sam Clear data za framework ak ose dbr sjecam prekjuce i isao na check odma poslije toga i nije mi izbacio obavjestenje za update, ali sinoc sam opet isao na check nekoliko puta i eto stigao mi je.

Edit: Jutros sam imao update za maps i jednostavno cim se zavrsilo tel mi se restartovao. I prije su mi se azurirale pa nije bil orestarta, ispraticu situaciju, nadam se da se nece vise ponavljat.

Jel purity stize sa novim kernelom ili? Moze neko da mi pomogne korak po korak kako se instalira custom rom? Naravno na srpskom. Hvala unapred :)

Za custom ROM instalaciju imas upustava koliko hoces, samo na XDAa imas gomilu, toliko da ne mozes samo ni procitati.

Za custom ROM instalaciju imas upustava koliko hoces, samo na XDAa imas gomilu, toliko da ne mozes samo ni procitati.

Pa moze li neko najlakse upustvo? Bez nekih dodatnih programcica i gluposti. Ako je moguce samo sa cmd-om kad se ubacuje custom rom?

Zasto je purity tezak samo 153mb a stock cak 445mb?

@CorvusCorax

To su Google aplikacije? Mozes onda pomoc oko toga, kako ti ubacujes custom ROM? Prvi put hocu da probam purity, vidim svi hvale. Jel u njemu ubacen njihov kernel ili ne?

Poslednja izmena:
Primetio sam razliku sa novim radiom, kao da ima jaci signal.

Da, to su Google aplikacije.

Otključaš bootloader i flešuješ custom recovery (TWRP ili CWM). Na internu memoriju telefona prekopiraš custom ROM koji želiš, uđeš u custom Recovery i uradiš wipe data i wipe system, a onda flešuješ zip sa custom ROM-om i Gapps. Restart i to je to.

Za sve to uputstvo se nalazi ovde: http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/nexus-4-guide-unlock-bootloader-root-t2266654

Pratim upustvo koje si mi dao ali ne mogu nikako da ubacim CWM....

stavis ga u isti folder gde su ti adb fajlovi i onda pises fastboot flash recovery pa naziv tog recoverija. naravno ako si pre toga uradio sve sto je pisalo

Nisam imao fastboot u tom folderu, snasao sam se. Ubacio sam CWM uspesno. Instalirao sam i Purity preko CWM-a. Kako da znam koji Gapps da skinem i odakle? Moze pomoc oko toga?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno