Šta je novo?

LG Nexus 4

Znam za dugo drzanje za nece na data. Wifi to radi. A gde se to nalazi u gravity boxu? Ubih se trazeci.

Hvala :) I ima li nacina da se aktivira ThyrusHolo tema? Konkretno black.

Ja ovaj problem imam na M7 :D

Šta su boot.sig, recovery.sig i system.sig?

To su ti fajlovi kada raspakujes ono sto si skinuo sa google sajta. Tj. sam sistem, pa ga raspakujes na komponente. Npt tapatalk mi sada kada u njemu podesim da necu notifikacije, on ih ne prikazuje :D Pre sam morao i u app settigsu isto to da podesim za tt. Mislim da nas je dosta imalo taj prob.

Poslednja izmena od urednika:
Koliko vam traje prvo pokretanje po flashu 4.4.3, evo meni bas dugo traje vec mozda 3, 4 min jel to normalno?

Stigo ota update . :)
de3agare.jpg

Poslednja izmena:
To su ti fajlovi kada raspakujes ono sto si skinuo sa google sajta. Tj. sam sistem, pa ga raspakujes na komponente.

Neće biti, to su .img fajlovi u zipu. Primetio sam prilikom flashovanja kako u cmd-u izleti poruka da nedostaju sig fajlovi, a nigde na netu nisam pronašao objašnenje čemu služe (osim toga da je sig skraćeno za signature).

Vratih sve na stock, kakvi su vam utisci jesu li ispravljeni bagovi? Meni se desio restart dok sam koristio kameru

Ja sam od preksinoc na stock 4.4.3, za sada nisam primetio nikakvih problema. Prebacio sam odmah na ART. Juce ujutro ga skinuo sa punjaca, i uvece SOT mi je bio oko 2h i 20 min, i baterija je bila na 50%. Sto se kamere tice napravio sam danas oko 30 fotografija i nije bilo nikakvog restarta.

Ja cekam ovaj cyanogenmod update, sa njim ce valjda i ovaj 4.4.3. A kad ce to vec nisam siguran..

ljudi dajte mi neki link za i go i mapu srbije ili jos bolje ako neko ima spakovano na drop boxu pa da da baci link da skinem sve odjednom hvala

Koje jos aplikacije mogu da se disable-uju sem google+, da bi se produzio malo vek baterije? Njega sam odavno disable-ovao kao i magazine... :)

Imam jedno noobovsko pitanje.. Cemu sluzi aplikacija Keep ? jer vidim da mi ona aktivna poslije ekrana najvise nekad..a ne koristim je pa da znam mogu l ida je disajblujem

edit: zbog baterije sam disajblova aplikacije google play magazines, google search, google+, hangouts. Ima li jos neka da ubija bateriju a nevazna je ?

Poslednja izmena:
A zašto ne uđeš u aplikaciju keep pa vidiš čemu služi? :type:
Možeš da disejbluješ ili još bolje obrišeš sve što ti ne treba, naravno ne možeš da obrišeš google servise i ostale aplikacije bez kojih ne bi mogao koristiti telefon :)
Npr. meni treba i keep i G+ i hangouits i google search, ali sam obrisao ono što meni ne treba... :)

Meni je sve to ukljuceno, plus igram igre sat vremena, citam portale i uglavnom mi je aktivan 6 sati, i desi se da moze i dva dana izgurat. Sad ne znam da li je do ROMa sto sam nabacio ili sta, ali meni je dobro. Ionako ga punim svaku noc pa makar i 90 posto imao pred spavanje.

PS I ja koristim Keep, G+, Mail, a obrisao sam samo Maps i to juce jer je cim udjem u aplikaciju izbacivalo nesto tipa Google maps has stopped ili slicno. Btw ako neko zna u cemu je problem neka napise ako mu se da..

Poslednja izmena:
Stigao mi OTA...

Izbacuje mi error prilikom instalacije na 4.4.3. Tako mi je bilo i prilikom nekog ranijeg apdejta i znam da sam nekako rešio ali ne mogu sad da se setim kako. Da nije zbog roota?

Jesi li brisao sistemske aplikacije? Menjao recovery?

Nisam brisao ništa, recovery je twrp . U pitanju je ota update.

Nazad
Vrh Dno