Šta je novo?

LG Nexus 4

I ja razmisljam da se vratim malo na stock, kakav li je 4.4.3 sa baterijom, da li tu ima nekih poboljsanja?

Hoce li biti OTA 4.4.3 za nas tel. Ili cu morati da odradim root konacno pa ovako manuelno da ga ubacim :)

Naravno da će biti za N4. Samo strpljivo.

Kako mogu instalirati 4.4.3 na root-anom 4.4.2 :)
Na poslu sam do veceras a na poslovnim racunarima ne mogu nista instalirati tako da nista od flashanja pomocu tool kit-a, bar do veceras dok ne dodjem kuci.

Ja sam odmah instalirao 4.4.3 i rootovao. Bitno je samo da izadje neki kernel sa dt2w. Ili stock 4.4.3 kernel sa tim. Kako preko xposeda da podesim da kada pritisnem npr. WiFi da ne udje u podesavanja vec da ga upali/ugasi?
Edit: nesto nece na art da prebaci. Prvo kad sam podigao 4.4.3 je prebacio, ali sam uradio factory reset i od tada nece.

Poslednja izmena:
e sad jedno noob pitanje.. kada budem hteo da pređem na sledeći slimkat stable baziran na 4.4.3 da li ću pre toga morati da prvo flešnem stock image zbog novog radija ili to sve dolazi u paketu sa custom romom?

Ukoliko želiš novi radio (što je preporučljivo), onda moraš sam da ga flešuješ. Custom ROMovi uglavnom ne sadrže radio.

uf, znači moraću da furam neko vreme stock varijantu :) hvala

Pa ne moraš. Iz factory image možeš samo da flešuješ novi radio.img komandom:

fastboot flash radio radio.img

i to je to.

Nakon toga flešuješ naredni SlimKat, kada bude izašao.

*radio.img je naziv fajla.

A sto je toliko bitni da se flesuje novi radio? Sta to donosi on?

Ko bi znao šta tačno donosi novi radio (možda ima negde changelog, mada sumnjam), ali vrlo je moguće da je deo nekih problema iz 4.4.2 uzrokovao radio. U svakom slučaju, novi radio je usklađen sa novim ROM-om. Ako ne budeš flešovao novi radio, možeš imati neke probleme. A pošto je to 10 sekundi posla, nema razloga ni da razmišljaš o tome.

Znaci je ide zajedno sa romom, morace fles toga pre 4.4.3 roma.

ma nije moranje
al kao što corvus reče 10 sekundi posla je pa ono...

A sto je toliko bitni da se flesuje novi radio? Sta to donosi on?

pa obzirom da su odradili i nove drivere za wifi moguće je da će u mom slučaju nestati SoD-evi pošto kod mene to prouzrokuje wifi :) a čuo sam i da je mnogo bolji prijem i na wifi i 3g, bar od ovih koji su već flešnuli

Зависи шта и како флешујеш?

flešuj img fajlove jedan po jedan i ne briše se ništa. samo preskoči userdata.img

Dovoljno je da u googlovoj scripti flashall.bat obrises parametar -w i nema brisanja. Ja jutros tako odradio.

Čekajte, pretpostavljam da mu je bootloader zaključan, zar fastboot oem unlock ne wipuje sve?

Posle update-a na 4.4.3 sa wipe sve mi se cini fluidnije - ne znam da li je roma ili wipe

I meni isto fluidnije. Ima li resenja za ovo sto me nervira da u quick setting kad pritisnem da ukljucim/iskljucim data, on udje u podesavanja?

I meni isto fluidnije. Ima li resenja za ovo sto me nervira da u quick setting kad pritisnem da ukljucim/iskljucim data, on udje u podesavanja?

Držanjem prekidača uključuješ i isključuješ opcije (WiFi, Bluetooth, itd.) na Stock ROM-u. Drugi način je Xposed i GravityBox, pa tamo podesiš da zameni funkcionalnost kod tih tastera.

I dalje je ostao onaj bug da se pri izlazenju iz jedne aplikacije na trenutak prikaze poslednja otvorena...

Nazad
Vrh Dno