Ili jos bolje sacekati Nexus 6..da se osjeti razlika..a sto se tice za 50e je ok da ja mogu nac negdje u CG tako povoljno G2 uzeo bi ga, bolja kamera, baterija, ekran.
Ili jos bolje sacekati Nexus 6..da se osjeti razlika..a sto se tice za 50e je ok da ja mogu nac negdje u CG tako povoljno G2 uzeo bi ga, bolja kamera, baterija, ekran.
Pa ne moze ni ovde u Srb nego moj drug uzima g3 do kraja juna pa mu ovaj nece trebati.
Ja sam pozadi stavio gumiranu foliju. Lepi se vodom,vrhunska je. Dosta deblja od obicne. Ortak ih narucio iz UK. Mene n4 sluzi savrseno,e sad nesto me uhvatilo da menjam tel,jel pametan upgrade na G2 za 50e doplate?
Kakav je Nexus 5 u odnosi Nexus 4 sto se tice baterije?
Jesi li siguran da je to ta gumirana? Izgleda kao obicna folija?
Kako da ga root-ujem najlakse btw?
To je ta folija. Imao sam i za ekran. Fora je sto za ekran ide skroz do kraja,pokriva i zakrivljeni deo. Folija se zalepi odlicno i tu. Problem je silikonska futrola koja svuce ivice i cao. Root preko programa Nexus root toolkit. Prikljucis fon na komp stisnes root i cekas.![]()
Ne volim futrole nikako, zato bih uzeo tu foliju. Da koliko toliko cuva zadnje staklo or whatever it is.![]()
Probam toolkit kasnije. Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari