Šta je novo?

LG Nexus 4

Tamo se ne prodaje od septembra 2013. Samo kažem. :)

Inace samo stavi foliju pozadi i super je, ja vec tako nosim od kad sam ga kupio i staklo je pozadi kao novo, na ovaj tel je greota stavit neku zastitu jer je prelijep.

Isto i ja. Ali mi se zeznula ova lajsna po ivici. Ako je neko zainteresovan dacu ga zato nesto nize od cene. A folije ima i napred i pozadi. Beli je btw. Nije oglas, samo predlog :)

Ja ovaj moj u CG uvjek mogu prodati po finoj cijeni jer ga prakticki i nema, tako da za nekih 220-240e mogu uzeti i onda da li cekati Nexus 6 ili G2. Ali opet mi je i glupo mijenjati i ovaj kad me sluzi vrhunski jeste da bi volio jacu bateriju i kameru ali nije smak svijeta

Ja bih moj prodao samo da promenim... Jer sam zadovoljan telefonom.

A opet skup je to hobi svaki cas mijenjati,bolje sacekati jos god dana pa kad se uzme neki drugi tel da se osjeti bas razlika..ovako ostajem na Nexus 4 do daljnjeg jer mi zavrsava posa a i prelijep je tel.

Jel probao neko novi Semaphore 2.1.5?

Ja sam pozadi stavio gumiranu foliju. Lepi se vodom,vrhunska je. Dosta deblja od obicne. Ortak ih narucio iz UK. Mene n4 sluzi savrseno,e sad nesto me uhvatilo da menjam tel,jel pametan upgrade na G2 za 50e doplate?

Poslednja izmena:
^ To je više subjektivno. Ako ti odgovara N4, logičniji upgrade je Nexus 5.

Ili jos bolje sacekati Nexus 6..da se osjeti razlika..a sto se tice za 50e je ok da ja mogu nac negdje u CG tako povoljno G2 uzeo bi ga, bolja kamera, baterija, ekran.

Ili jos bolje sacekati Nexus 6..da se osjeti razlika..a sto se tice za 50e je ok da ja mogu nac negdje u CG tako povoljno G2 uzeo bi ga, bolja kamera, baterija, ekran.

Po nekim informacijama, nece ni biti Nexus 6, vec neki Silver.

Jaoooo pao mi je sa manje od pola metra na beton i ogulio malo ivicu. Mozak mi je eksplodirao, gledao sam ga kao da mi je iz oka ispao.

flešuje supersu.zip iz custom recoveryja

Jesi li siguran da je to ta gumirana? Izgleda kao obicna folija?

Kako da ga root-ujem najlakse btw?

To je ta folija. Imao sam i za ekran. Fora je sto za ekran ide skroz do kraja,pokriva i zakrivljeni deo. Folija se zalepi odlicno i tu. Problem je silikonska futrola koja svuce ivice i cao. Root preko programa Nexus root toolkit. Prikljucis fon na komp stisnes root i cekas. :)

To je ta folija. Imao sam i za ekran. Fora je sto za ekran ide skroz do kraja,pokriva i zakrivljeni deo. Folija se zalepi odlicno i tu. Problem je silikonska futrola koja svuce ivice i cao. Root preko programa Nexus root toolkit. Prikljucis fon na komp stisnes root i cekas. :)

Ne volim futrole nikako, zato bih uzeo tu foliju. Da koliko toliko cuva zadnje staklo or whatever it is. :)

Probam toolkit kasnije. Hvala.

Instalirao sam toolkit, pratio uputstvo i onda shvatio da mi slijedi full wipe! A taman sam ga sredio onako kako mi odgovara. :)

Sta da bekapujem a da kasnije sve normalno radi? App+data nece pravit probleme ako budem koristio isti, stock, ROM?

Ja sam isao samo na root,nije mi bio cekiram recovery mode. I nista nije obrisao. Ja sam hteo da zadrzim stock sve.

Drugarova devojka ispustila svoj N4 i sad joj ne reaguje na dodir jedan deo ekrana, u servisu su joj rekli da mora da zameni ceo ekran(150e) da li to moze nekako da se resi u kycnoj varijanti ili je servis jedino resenje

Nazad
Vrh Dno