Šta je novo?

LG Nexus 4

Purity kod mene radi fino, stavljen bas odavno, kad sam pitao u ovoj temi vredi li ici na njega..

Covek je rekao da nikad nije imao bug-ove i da trolujem. Ja sam samo dokazao svoje. Mozda je konacno sve ispeglano, ali eto nije bio bezgresan oduvek kako je on pricao.

Ima jos stvari, ali me mrzi da trazim.

Pročitaj šta je uradio? Nije problem poslaćemo naočare. Kakve prepravke kernela je imao. Ako pita nešto, valjda ce mu ljudi reći iz iskustva... Purity bagovi? Nemoj molim te da trazim. Ako nadjem ti zaćutiš i kažeš u pravu si?

Mene ne mrzi da tražim. Šteta što si siguran tako, a sećanje ti je verovatno slabo. Ne moraš ni da kažeš u pravu si, jer znam da jesam. Ti ne trujes, ti lažeš, pošto kažeš nešto što nije istina, to je laganje jel tako? Trenutno jedem, brzo završavam, pa ću da dokažem da si lažov.

Bolje reci tamo Dariusu da što pre obriše kritične postove pošto ću ih naći.

Uvek cu priznati da si u pravu, ako jesi. :)
Gledam vec nekoliko stranica kako nagovaras ljude na Slim, a njegov post sam preskocio. :)
Znamo se jos od wildfire-a tako da znas da nisam neki drkos. ;)

Jos jednom my bad. :)

p.s. Furam vec mesec dana Purity sa stock kernelom i prezadovoljan sam. :)

Edit: I sta mene quote -ujes kad se ja nikad nisam zalio na Purity. :D

Poslednja izmena:
Uvek cu priznati da si u pravu, ako jesi. :)
Gledam vec nekoliko stranica kako nagovaras ljude na Slim, a njegov post sam preskocio. :)
Znamo se jos od wildfire-a tako da znas da nisam neki drkos. ;)

Jos jednom my bad. :)

p.s. Furam vec mesec dana Purity sa stock kernelom i prezadovoljan sam. :)

Edit: I sta mene quote -ujes kad se ja nikad nisam zalio na Purity. :D

Znaš da baziram sve na iskustvu i tih par meseci koliko sam imao N4 sam promenio sve živo od PSX koji nije na xda do svih onih koji jesu, a i sve kernele.

Našao sam se na slimu i izvukao sam 700 i nešto sati (verovatno bi izgurao još više da nisam video nešto zanimljivo da flesujem), a ako to nije stabilnost onda ne znam sta je :)

Plus što sam ja advanced user, znači može da se desi da bude neki hot reboot ili nešto drugo, a ni to nisam imao.

Zato što sam imao najbolje iskustvo zato ga i preporučujem :)

Pa u radu telefona. Brzi je. Takodje Antutu pokazuje ja mislim sa purity kernelom 26000 a sa elementalx-om imam oko 34-35000.

U radu je mnogo bitnije ako brze radi. Malo si pobrkao loncice, ne mozes da imas 34-35k h antutu, nemas N5 ili G2 ili koji vec telefon baca toliko u tom testu. :)

Koliko ti SOT-a imas?

U pravu si, mislio sam na N5, stizu mi obavestenja za obe teme, pa sam u trenutku pobrkao. Istina je da na N4 imam purity rom, ali franco kernel. Mislim da i nema elementalx za N4.

U pravu si, mislio sam na N5, stizu mi obavestenja za obe teme, pa sam u trenutku pobrkao. Istina je da na N4 imam purity rom, ali franco kernel. Mislim da i nema elementalx za N4.

Nema, nema, vidim ja da tu nesto ne štima. :) Nije los franco, ali mislim da su hella i semaphore dosta bolji.

Znaš da baziram sve na iskustvu i tih par meseci koliko sam imao N4 sam promenio sve živo od PSX koji nije na xda do svih onih koji jesu, a i sve kernele.

Našao sam se na slimu i izvukao sam 700 i nešto sati (verovatno bi izgurao još više da nisam video nešto zanimljivo da flesujem), a ako to nije stabilnost onda ne znam sta je :)

Plus što sam ja advanced user, znači može da se desi da bude neki hot reboot ili nešto drugo, a ni to nisam imao.

Zato što sam imao najbolje iskustvo zato ga i preporučujem :)

Ti si lud. :d

Nije...

Verovatno odrednica "od" 23. dosta govori . :) Citao sam negde da postoji mogucnost da uopste ne puste uodate za N4. Koliko je tacno , ne znam.

Ma kakvi, dok ne izađe sledeći nexus, N4 dobija apdejtove tako je bilo i sa gnex...

Nije trolovanje, ja imam N4 i nadam se update-u. Ako nadjem gde sam procitao postavicu link, ali ne znaci nista jer je komentar nekog lika, nista zvanicno. On se pozvao na to sto su pustili update camere koja je i bagovala kod najveceg broja korisnika. Pa na osnovu toga dao neki zakljucak jer odugovlace sa update-om. Zato sam ja ubpredhodnom postu to napisao, nadao sam se da neko potvrdi ili demantuje.

dobiće update, neko je na xda izbacio changelog za mako i ima baš dosta ispravki

Samo je pitanje kada ce doci 4.4.3? Nesto se oduzilo cekanje za par ispravki koje su pomenuli... Secate se da je isla prica da ovaj update nece biti velik i da ce doneti par ispravki. Kada sam kupovao ovaj telefon, pricalo se kako nexus dobiju mnogo vise update-ova od ostalih, kao i da prvi dobijaju update. Ja sam na ovom telefonu dobio samo jedan update, ne znam sad odakle kruzi prica da nece vise dobijati update? A pisalo je da ce cak i samsungov nexus dobiti isto 4.4.3.

Doći će 4.4.3 strpite se malo.
Ako i ima problema na stock 4.4.2 na custom romovima nema...

Malo kasni jer su nešto zapetljali oko rutovanja, odnosno bilo bi komplikovano rutovati da su 4.4.3 izbacili kada je najavljen.

A galaxy nexus ima 4.3 i naravno da nije bio u ni jednom planu za 4.4.3

Samo je pitanje kada ce doci 4.4.3? Nesto se oduzilo cekanje za par ispravki koje su pomenuli... Secate se da je isla prica da ovaj update nece biti velik i da ce doneti par ispravki. Kada sam kupovao ovaj telefon, pricalo se kako nexus dobiju mnogo vise update-ova od ostalih, kao i da prvi dobijaju update. Ja sam na ovom telefonu dobio samo jedan update, ne znam sad odakle kruzi prica da nece vise dobijati update? A pisalo je da ce cak i samsungov nexus dobiti isto 4.4.3.

Nexsus 4 moj bivši telefon je imao za sad 2 update,izašao je sa 4.2 JB....
Dobio je Update na 4.3 JB i 4.4 KK
Sigurno ce dobiti i 4.5 sad u julu kad izađe Nexus 8.....A dali će dobijati update od oktobra kad izađe novi Nexus telefon ili Silver kako god ga budu zvali videćemo....
Takođe i Gnexus je imao 3 updata....

Uskoro ce i taj 4.5, ako ne budemo cekali ko i za ovaj 4.4.2. sto godina... Koji sad telefon imas @jaza? Za koliko moze da se proda Nexus 4 trenutno?

Procene su zabranjene na forumu. Najbolje da odes na oglase i vidis kako se krece cena.

Uzeh ga danas. 16gb, star 15 dana, dosao sa KK. Kako osjetljivo izgleda ova zadnja strana. Strah me da maknem futrolu...

Pa nemoj, i jeste osetljiva posto nema zastitu u smislu gorila glass-a.

Cestitam na kupovini :)

Poslednja izmena:
^ Teško da je star "15 dana". Nexus 4 se ne prodaje/proizvodi od septembra 2013., možda još koji mesec nakon toga kako bi se rasprodale količine kod nas.

Nazad
Vrh Dno