morskizdrebac
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 17.05.2014
- Poena
- 51
Znaci,treba da kupim nove sluske?Mozes li da mi preporucis neke? 
Da li neko zna kako da deaktiviram automatsko proveravanje za update u slimu? Iako je iskljuceno u podesavanjima i dalje me par puta dnevno smara, a meni se ne menja stable 3.
Znaci,treba da kupim nove sluske?Mozes li da mi preporucis neke?![]()
N4 ode sestri, sta mi preporucujete koji rom da joj stavim, mislio sam stok rom da vratim, ali mi je to sada kada imaju stable buildovi poput Purityja i Paranoida nekako nepotrebno, ja sam bio na Purity, ali racunam da ce njoj biti Paranoid najvise userfriendly ili preporucujete neki drugi. I ako neko zna koja podesavanja kernela da stavim za maksimalno cuvanje baterije (hells-core), performanse mislim da joj i nisu bitne, posto se ranije nije zalila ni na neki stari LG.
Vratio sam sva 4 procesora da rade, max brzinu sam stavio na 1200, i to je to. Vise ga ne diram! Mozda bi Stjepan mogao da podeli svoja podesavanja sa dva procesora
Takodje nikada nisam imao problema sa Purity, dok sam sa svakim Slimom imao, probavao sam ih sve kako su izlazili![]()
Djilkose, kakvi lagovi, delayovi, SoD -ovi? Purity furam od kad je cataclysm umro i ni jedan jedini bag nisam imao.
Prestani da trujes ljude za nesto sto ti koristis i mislis da je najbolje.
Kakav ti je to nexus sa 4 procesora, neki novi?![]()
Šta ti nije jasno?
Brka čovek jazgra i procesore, moram se malo našaliti![]()
Djilkose, kakvi lagovi, delayovi, SoD -ovi? Purity furam od kad je cataclysm umro i ni jedan jedini bag nisam imao.
Prestani da trujes ljude za nesto sto ti koristis i mislis da je najbolje.
Pročitaj šta je uradio? Nije problem poslaćemo naočare. Kakve prepravke kernela je imao. Ako pita nešto, valjda ce mu ljudi reći iz iskustva... Purity bagovi? Nemoj molim te da trazim. Ako nadjem ti zaćutiš i kažeš u pravu si?
Mene ne mrzi da tražim. Šteta što si siguran tako, a sećanje ti je verovatno slabo. Ne moraš ni da kažeš u pravu si, jer znam da jesam. Ti ne trujes, ti lažeš, pošto kažeš nešto što nije istina, to je laganje jel tako? Trenutno jedem, brzo završavam, pa ću da dokažem da si lažov.
Bolje reci tamo Dariusu da što pre obriše kritične postove pošto ću ih naći.
Kakav ti je to nexus sa 4 procesora, neki novi?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari