Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Otvaranje stranica. Koristim art, ali dok dam bio na dalviku. A i kada sam prelazio sa slima na liquid bio mi je skoro dan na dalviku i zato mi deluje.
Trenutno nemam neta, provericu za koji dan. A da li moze da bude do rutera? Skoro sam uzeo wifi ruter zbog boljeg dometa, nema sanse da je losiji od onog sto imam od Totala.
Izbrisi podatke vibera, izbrisi aplikaciju, pa ocisti fon tipa clean masterom ili tako necim i opet instaliraj. Jeste da ce ti izbrisati sve viber dokumente ali moguce da ce resiti probleme koje imas. Tako ja uvek uradim i u 80% uspeva
pre nekoliko stranica sam trazio rom sa belim interfejsom. Naso sam http://theschismrom.com/ jos je u alfa fazi ali to nista ne znaci jer nista ne baguje. odlican za suncane dane!
Da li neko zna kako da deaktiviram automatsko proveravanje za update u slimu? Iako je iskljuceno u podesavanjima i dalje me par puta dnevno smara, a meni se ne menja stable 3.
settings/apps/all pa nađeš slimcenter i odčekiraš "show notifications" ili isto to kad se pojavi notifikacija pa držiš na nju dok ti se ne pojavi "app info"
Zato ti i prave problem. Pretpostavljam da su i stariji modeli. Pogodio si da sve tri imaju problema sa Nexus 4 (koji koristi otvoreni standard i skoro svi današnji handsfree modeli su kompatibilni).