Šta je novo?

LG Nexus 4

Otvaranje stranica. Koristim art, ali dok dam bio na dalviku. A i kada sam prelazio sa slima na liquid bio mi je skoro dan na dalviku i zato mi deluje.

Ne znam iz kog razloga su notifikacije na Viberu pocele da mi kasne i da mi stigne nekoliko poruka odjednom. Jel moguce do kernela to?

Kernel ili ruter :)

A moguće da je i do viber-a.
Edit:
Najbolje prvo proveri kako radi na 3g,onda odmah znaš da li je ruter.

Poslednja izmena:
Trenutno nemam neta, provericu za koji dan. A da li moze da bude do rutera? Skoro sam uzeo wifi ruter zbog boljeg dometa, nema sanse da je losiji od onog sto imam od Totala.

Pa može da bude, nema veze koji je ruter...
Ali može da bude i do same aplikacije, meni se to dešavalo nekoliko puta u nekim starijim verzijama.

Skoro mi je bio update, do tada kao da nije bilo. A i vec neko vreme imam taj ruter, nisam do sada primecivao na wifiu takav problem.

Paaa ako ti rade notifikacije za TT, a rade čim odma odgovaraš :d, vrlo moguće da je viber prso :)

Sada sam na ortakovom netu, pustio portable wifi :) A ako baguje ruter, kasnile bi i za TT notifikacije?

Pa da, meni kasne sve po 10 min.
Imam onaj glupi sbb ruter :d

Sa tim nemam problema, izgleda da je onda do Vibera. Tapatalk stize odmah, a Viber koji minut kasni.

Ma opušteno onda, verovatno će to sledeći apdejt da reši. :)

Lagano, videcemo. Ja odmah presao na Semaphore, najlakse zviznuti drugi kernel :D

Izbrisi podatke vibera, izbrisi aplikaciju, pa ocisti fon tipa clean masterom ili tako necim i opet instaliraj. Jeste da ce ti izbrisati sve viber dokumente ali moguce da ce resiti probleme koje imas. Tako ja uvek uradim i u 80% uspeva :)

Au, mrzi me da radim to. Videcemo da li ce sledeći update pomoci. Onda cu razmisliti o toj soluciji

^ Promeni slušalice. Ne odgovaraju telefonu.

Da li neko zna kako da deaktiviram automatsko proveravanje za update u slimu? Iako je iskljuceno u podesavanjima i dalje me par puta dnevno smara, a meni se ne menja stable 3.

ne može, ali možeš da isključiš notifikacije za slimcenter.. i mene je ovo nerviralo obzirom da nemam nameru da menjam 4-ku stable koja radi ko sat

Gde se gase notifikacije, nisam uspeo da pronadjem?

settings/apps/all pa nađeš slimcenter i odčekiraš "show notifications" ili isto to kad se pojavi notifikacija pa držiš na nju dok ti se ne pojavi "app info"

Zato ti i prave problem. Pretpostavljam da su i stariji modeli. Pogodio si da sve tri imaju problema sa Nexus 4 (koji koristi otvoreni standard i skoro svi današnji handsfree modeli su kompatibilni).

Vrh Dno