Šta je novo?

LG Nexus 4

Ljudi jel ima neko da dosta sluša muziku na telefonu. Ja imam oko 1,5h dnevno I ubio mi bateriju stavka mediaserver. Jel ima neko lek za ovo? Koristim Google play music, standardni iz gapps.
Probaj PlayerPro, Play Music ume da ubija bateriju, ja slušam nekih sat dnevno recimo i maltene ni nema uticaja na bateriju.

+1 za Player Pro
Najbolji je. :p

PowerAMP FTW! :smoke:

evo ja već nekoliko dana imam problem sa kašnjenjem push notifikacija preko wifi-ja.. otprilike 5-10min kasne, a isto tako kad uđem u whatsapp npr. posle dužeg inactivity-ja treba mu 20ak sekundi da "progura" poruku i prikaže last online status.. ovo se dešava otkad sam morao da pređem na novi sbb-ov ruter zbog 15mbit.. na mobilnoj mreži i ostalim ruterima je sve ok.. ima li možda još neko ovakav problem i eventualno neko rešenje? :)

dosta nas se vecduze vremena zalilo na kasnjenje i whatsup i na ranijim verzijama. Izgleda da nema pomoci.
Mada evo prijatelje je prijavio whatsup kasnjenje poruka i na s4.

Mislim da se problem pojavio sa par poslednjih update-ova whatsapp-a, nesto su oni menjali. Resice se to narednim verzijama

Za koristim Clean Music kad god krenem peške negde. Oko sat vremena bez nekog uticaja na trajanje bat

Hvala na predlozima, Probacu neki od plejera koje ste predložili. :)

nije samo whatsapp, i na tviteru sam primetio da kasni push oko 10min, nebitno da li je fon upaljen ili u deep sleepu

neki ljudi su pisali da treba nesto da se podesi na ruteru.. nisam siguran tacno sta je u pitanju,procesljaj temu

da, ali problem je samo na novom ruteru tako da ne bih.. potražiću po temi rešenje ako ima

Ne znam da li je neko pominjao, ali koliko vidim izasao je PA 4.4 rom, doduse bez nekih opcija, od kojih meni licno Hybrid najvise nedostaje. Ali ubacice.

Da li postoje neke slusalice preko kojih mozes da skipujes pesmu i eventualno pojacavas mada mi je bitnija prva stavka?

Imaš na Play Store-u aplikaciju koja omogućava da podesiš tastere na klasičnim slušalica da pojačavaju i premotavaju pesmu. Probao sam sa iPhone i HTC slušalicama

^^Totalno nepotrebno po mom misljenju. Toliko su cekali, kao hocemo da izbacimo gotov i stabilan rom, radimo od nule, dza bu da bi na kraju izbacili stock verziju za meri krisms. Mnogo lepa fora. Ja ostajem na 3.99 do daljnjeg :D

^^Totalno nepotrebno po mom misljenju. Toliko su cekali, kao hocemo da izbacimo gotov i stabilan rom, radimo od nule, dza bu da bi na kraju izbacili stock verziju za meri krisms. Mnogo lepa fora. Ja ostajem na 3.99 do daljnjeg :D

Ja isto pa 3.99 rulez
Aj isprobaj dal ovaj ota radi :) stiglo mi da ima nova verzija

Poslednja izmena:
Danas sam u frci, bas nemam vremena, stiglo i meni ota, al ga ignorisem :D Citam na xda da se ljudi masovno vracaju na 3.99.
Naravno, uvek ima lozana koji ce flashovati samo zato sto je novo.

Evo ja već dve nedelje ništa nisam flešovao,već počinje panika da me hvata :confused: ;)
Cataclysm 4.4.2 radi savršeno nijedan jedini bag za dve nedelje.

PSX V3 ima neke bubice, bice da su preterali sa natezanjem kernela. Desava se ponekad da zamrzne i onda sledi reboot. Trenutno sam u trickster-u smanjio gpu freq. i nema resetovanja od sinoc.

Ovde sam dobio predlog za app pa cu ovde postaviti pitanje iako postoji tema za softver. Skinuo sam Player Pro, svideo mi se i kupio app i posle nekog vremena desava se sledece: na svako ukljucivanje/iskljucivanje ekrana prekida muziku na sekund-dve. Svaki put! Bas sa ispizdeo na app, ne znam u cemu je fora?! Koristim pa 3.99rc2 + franco, a za power on/off touch control, ako je to uopste bitno. Aj dajte neku ideju sta bi moglo da bude.

To mogu da garantujem da nije do plejera, pošto sam ga koristio na gomili kombinacija kernela i ROM-ova. Dešava li se to i na drugim playerima?

PSX V3 ima neke bubice, bice da su preterali sa natezanjem kernela. Desava se ponekad da zamrzne i onda sledi reboot. Trenutno sam u trickster-u smanjio gpu freq. i nema resetovanja od sinoc.

Kako si to uradio? Ja sam sada flesovao v3. Jel ga drzis na dalviku ili artu? Na dalviku mi se desi da hoce da mi uradi force close tapatalka

To mogu da garantujem da nije do plejera, pošto sam ga koristio na gomili kombinacija kernela i ROM-ova. Dešava li se to i na drugim playerima?

Desavalo se da secka jedva primetno na Google Play Music, ali nikad nije reagovao na ukljucivanje i iskljucivanje ekrana. Samo sam to od app za muziku koristio, ne znam za druge.

Edit: Re-flash je resio problem.

Poslednja izmena:
Ovde sam dobio predlog za app pa cu ovde postaviti pitanje iako postoji tema za softver. Skinuo sam Player Pro, svideo mi se i kupio app i posle nekog vremena desava se sledece: na svako ukljucivanje/iskljucivanje ekrana prekida muziku na sekund-dve. Svaki put! Bas sa ispizdeo na app, ne znam u cemu je fora?! Koristim pa 3.99rc2 + franco, a za power on/off touch control, ako je to uopste bitno. Aj dajte neku ideju sta bi moglo da bude.

Kernel.

Ja sam imao utisak da mi na prethodnom psx-u radio brze art. r199 je bas dobar, baterija mi je bas dobra bila sa njim. Flesovacu ga opet sada

Nazad
Vrh Dno