Šta je novo?

LG Nexus 4

imam verovatno jako glupo pitanje :D naime, uninstalirao sam aplikaciju i sad ne mogu da je vratim jer mi izbacuje "unknown error code during application install -24" .. e sad, znam kako to da rešim ali nemam root.. postoji li neki drugi način da se pristupi root particiji ili moram da se smaram sa root/unrootovanjem? :/

postoji li neki drugi način da se pristupi root particiji ili moram da se smaram sa root/unrootovanjem? :/

Ja cu da se nasmejem, a ujedno ces i dobiti odgovor :d

P.S. Naravno da ne.

koji je rom trenutno najbolji na 4.4.2. Posto mi se ponovo ukljucio google services i skinuo 72mb podataka za 4h, Ne znam kako je to uspeo sa mts sporim netom. (kacio sam ss kada mi je skinuo 360mb za 3h :( ).

zaboravih, ma veceras cu da stavim novi rom i 4.4.2 ali ne znam koji, je dobar na ovoj verziji.

instalirao purity na 4.4.2, ali kako da odaberem da se koristi stara klasicna aplikacija za sms. u meniju nemam ponudjeno tj ima samo hangouts (na starom romu je bilo da se izabere sms ili hangouts). Skinuo sam one aplikacije pa_app_stock od 275MB

Instaliraj ninja sms ili contacts + i jedna i druga imaju opciju za default sms

problem je sto ako blokiram neki br preko neke block aplikacije, sms svejedno stize. Zna li neko kako da blokiram sms? Pokusao sam razne blacklist programe ali izgleda da oni ne blokiraju sms ako je instalirana jedna od gorenavedenih aplikacija.
edit. da li cataclysm novi ima stari sms ili samo hang?

Poslednja izmena:
problem je sto ako blokiram neki br preko neke block aplikacije, sms svejedno stize. Zna li neko kako da blokiram sms? Pokusao sam razne blacklist programe ali izgleda da oni ne blokiraju sms ako je instalirana jedna od gorenavedenih aplikacija.
edit. da li cataclysm novi ima stari sms ili samo hang?

Cataclysm-a ima i jedanu i drugu i daje ti opciju da biras sta ces da koristis kao glavnu sms aplikaciju. :)

Btw. Zar nema vec opcija da blockujes kontakte direktno bez 3rd party aplikacije?

Znam da na gnex sa vanir romom imam tu opciju... Kontam da ima i stock rom.

Da li postoji mogućnost da odradim root, a da mi ne odradi wipe, tražio sam ali nisam našao?

A da li ti je otključan bootloader?

Mislim da postoji mogućnost otključavanja bootloader-a bez wipe-a, ali sad ne mogu da se setim, a nemam ni komp trenutno :(
Proveri na netu da li to može bez vajpa da se odradi sa onim wug toolkit-om.

A da li neko zna hoću li uspeti da odradim backup m banking aplikacija preko heliuma bez roota? Pa da odradim root (sa wipe-om) i da vratim m banking koji će raditi bez aktivacije?

Ako imas intesa aplikaciju. Nemoj se zaje8avati sa tim. Mozes kroz browser na kompu da generises novi aktivacioni kod i da uninstaliras i instaliras aplikaciju kolko ocesh puta..

koji je rom trenutno najbolji na 4.4.2. Posto mi se ponovo ukljucio google services i skinuo 72mb podataka za 4h, Ne znam kako je to uspeo sa mts sporim netom. (kacio sam ss kada mi je skinuo 360mb za 3h :( ).

Jel stock rom koristis, posto sam ja to pogasio na originalnom romu i ne skida mi nista bez mog znanja.
Custom romovi moze biti da imaju neki glich?
Ne znam ne stavljam ih, ne verujem da su bolji od originala.

Poslednja izmena od urednika:
bio sam na cataclysm romu na 4.4. Sada sam presao na 4.4.2 isto catacluysm i provalio sam da ima stari sms mesinger :). Purity ima dosta lepe boje i velike ikonice.

Te velike ikonice su deo GEL-a :) kol'ko znam Cataclysm je stock based, tako da je stock launcher na njemu.

Masis poentu ali aj nema veze, ti si u pravu ja nisam. O toj app je vec bilo reci, ali nema veze. Bitno da se gomilaju postovi.

Nisam uspeo root bez wipe, tako da je sve letelo ali sam uspeo m banking da povratim helijumom iako nisam imao root

Jesam, ali nemam cd za intesu koji je potreban jer mi je istekao sertifikat

Da to ti treba. *** ondak. Root, wipe slesh kernel framework fork art data sideload i moci ces :D
Salim se ofkoros

Nazad
Vrh Dno