Šta je novo?

LG Nexus 4

Meni fino radi u toj kombinaciji sa frankom, izgleda da su zahebali hotplug u V3, otuda i random restartovanja.

Jok, Titanium je sređen, IMDb je sređen, ne vraćam se na dalvik više :)

I ja mislim da je sistem zivlji na artu, u radu sam primetio razliku.

Dok pišem ovo stigao PSX update, v3.0.2, nisam siguran šta je novo tj. drugačije, moguće da ima nekih promena u kernelu...

Videcu kada stignem kuci :) Ako ga isprobas, javi utiske

ART i dalvik potpuno isto rade. Fluidni su i jedan i drugi. Jedina razlika je što ART troši manje RAM-a.

@Djilkosh
Pretpostavio sam, na kraju nije ostalo mnogo mogucnosti. reflash je uradio posao za sad, videcemo kako ce dalje da se ponasa. Hvala Djilke. ;)

evo da javim da sam vratio stari tp-link wireless router i sve radi ko podmazano, push, whatsapp, instagram itd.. definitivno nešto sa sbb-ovim ruterom nije u redu ili nešto treba podesiti, ali ja pojma nemam šta :)

Аокп баш греје телефон...сачекаћемо још који Билд.

evo da javim da sam vratio stari tp-link wireless router i sve radi ko podmazano, push, whatsapp, instagram itd.. definitivno nešto sa sbb-ovim ruterom nije u redu ili nešto treba podesiti, ali ja pojma nemam šta :)

rekoh ja da treba nesto da se podesi.. mozda si trebao da odradis google search ali da prooblem opises na engleskom jeziku. sigurno ima neka tema na xda za to podesavanje

Da li bi ste mi preporucili nov lg 4xhd il da gledam neki nexus 4 polovan preko oglasa, zagrejao sam se za nexus:) ili mozda xperia t ona je tu oko 220e.

Poslednja izmena:
Pitaš u pogrešnoj temi.

rekoh ja da treba nesto da se podesi.. mozda si trebao da odradis google search ali da prooblem opises na engleskom jeziku. sigurno ima neka tema na xda za to podesavanje

izvinjavam se, lažna uzbuna.. opet se isto dešava.. dakle definitivno nema veze sa wifi-jem već se novi sbb-ov ruter čudno ponaša sa androidom.. ne mogu ni film da streamujem bez kočenja

koristeci ovaj purity primetio sam da je na cataclysm i 4.4 baterija trajala 30min duze.

Ubacio sam franco kernel,da li mora da se kupi full version da bi se dobila sva ona dodatna podesavanja?Posto sad samo mogu da primetim-nadjem je to da mi u telefonu pise da imam franco kernel :p

Da.

Zašto je nexusu 4 toliko pala cena? Stat 3 meseca u odličnom stanju oko 150€. Nije valjda da ga ovaj novi nexus 5 toliko baš pokopava?

Tom mora da se baš žuri,ja moj nebi dao ispod 200 evra,pa ko neće nek nađe bolji telefon za te pare.

Pa 150 može da se traži za gnex

Vrh Dno