Na koliko bi ga procenio?
Ne bih ga cenio. Za tih 20,30e eventualne razlike kupujes sebi mir ako se pokvari.
Na popularnom sajtu za telefone, imas mesec ipo star, sa garancijom za 230. Cak se i ja premisljam da uzmam, posto sam juce uzeo Idol X.
Razmisljao sam i ja o idolu x al sam se ipak odlucio za nexus 4, razmisljam da jos malo skupim pa da uzmem nov u radnji za 270e sa 6meseci, to je ok cena?
Nisam iz Bg al mi je drugar proveravao bas u toj radnji i bio je pre nedelju dana 34hiljade, malo vise od 270e
Moj drug uzeo pre dve nedelje u balkanskoj negde za 275 s 2 godine garancije, a sa godinu dana garancije je bio 265. Ne znam koja je to logika
Razmisljao sam i ja o idolu x al sam se ipak odlucio za nexus 4, razmisljam da jos malo skupim pa da uzmem nov u radnji za 270e sa 6meseci, to je ok cena?
Koliko ti drzi na ART-u, a koliko na dalviku? Ja nisam primetio razliku, pa me bas interesuje.
Sad i mene intetesuje ova novija verzija, nisam ni znao da postoji, imali je neko ovde?
Imam je ja...kao i dosta članova ovde. Uglavnom svi koji su ga uzeli skorije...
Jel ima pomenuta poboljsanja, da gledam da nadjem tu noviju verziju.
Malo se preteruje sa navedenim poboljšanjima, ovde imaš o tome
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari