Šta je novo?

LG Nexus 4

@spery N4 bez razmisljanja u svemu je bolji
@Espada ako je bez garancije 175-200 evra ako ima garanciju 200-230 evra.

Ne bih ga cenio. Za tih 20,30e eventualne razlike kupujes sebi mir ako se pokvari.
Na popularnom sajtu za telefone, imas mesec ipo star, sa garancijom za 230. Cak se i ja premisljam da uzmam, posto sam juce uzeo Idol X.

Razmisljao sam i ja o idolu x al sam se ipak odlucio za nexus 4, razmisljam da jos malo skupim pa da uzmem nov u radnji za 270e sa 6meseci, to je ok cena?

Razmisljao sam i ja o idolu x al sam se ipak odlucio za nexus 4, razmisljam da jos malo skupim pa da uzmem nov u radnji za 270e sa 6meseci, to je ok cena?

Za toj ceni imas u Logičnoj radnji sa dve godinw garancije.Moj brat jučr uzao N4 na moju preporuku.

Nisam iz Bg al mi je drugar proveravao bas u toj radnji i bio je pre nedelju dana 34hiljade, malo vise od 270e

Moj drug uzeo pre dve nedelje u balkanskoj negde za 275 s 2 godine garancije, a sa godinu dana garancije je bio 265. Ne znam koja je to logika

Zato su ovi logic-ni... Sve su to prevaranti, uvek i bili, ne zelim ti da dodjes u situaciju da se pozoves na garanciju kod bilo koga od njih... Slicno kao i Htc zvanican servis, ili bacis telefon ili ih posetis licno... ;)

Moj drug uzeo pre dve nedelje u balkanskoj negde za 275 s 2 godine garancije, a sa godinu dana garancije je bio 265. Ne znam koja je to logika

Tako to obicno bude manja cena kraca garancija, ovi sa 6 meseci su jos i jeftiniji.
Vredi li sacekati jos malo sa kupovinom nexusa 4 dok se nexus 5 ne pojavi u telenoru, da li ce tad pasti cena nexusu 4?

Poslednja izmena:

Posto sam imao i n4, a imam idol x, mogu da uporedim.
Nexus je stvarno odlican telefon i najbolji izbor za zezanje sa flesovanjem.
Prema idolu sam bio zesce rezervisan, ali slobodno mogu da kazem da je odlican telefon. Na flesovanje mozes da zaboravis, kao i na kit kat.
Ja volim te launchere nalik na miui, iphone itd, ekran je fenomenalan i iskreno vise mi se svidja nego na n4, kamera pristojna, kao i izrada.
Mislim da neces pogresiti koji god da uzmes.
Mozda bih pre uzeo n4, samo zbog updatea. Nista drugo nije bolje nego na idolu. Za igrice ne znam, tako da se tu ogradjujem.

Probah ovaj ART od kad je izasao 4.4.2 na novom sistemu i definitivno mi se znacajno brze trosi bat nego na daliviku. Vratio na dalvik i bat bez problema ceo dan.

Koliko ti drzi na ART-u, a koliko na dalviku? Ja nisam primetio razliku, pa me bas interesuje.

Koliko ti drzi na ART-u, a koliko na dalviku? Ja nisam primetio razliku, pa me bas interesuje.

Nisam pratio u podesavanjima, ali identicno koristim telefon skoro svaki dan. Npr. sa ART-om skinem ga sa punjaca oko 8h i uz jace koriscenje do 12h je gotovo 4/5 bat. Na dalviku 2/5. Znacajna je razlika. Bar kod mene. Tipa pozivi, sms, fb, planplus, chrome, muzike nesto i aplikacije tipa sportala.

Meni na Art-u prebaci drugi dan do podne bez problema, ne igram igrice ali vrlo cesto koristim telefon za razgovor i internet...

Mogu li da zamolim nekog ko je iz Bg-a da pogleda po radnjama da li imaju noviju verziju N4, sa onim pipcima sa donje strane (http://www.androidcentral.com/confirmed-nexus-4-now-shipping-updated-design). Inace , ja sam iz Kraljeva i nasao sam telefon u jednoj radnji ali je starija verzija(iz januara 2013). Ne uzima mi se ova starija verzija, cuo sam da je na novoj dosta stvari poboljsano (pregrevanje, problem sa slusalicom, baterijom...). Ako ga neko nadje neka mi posalje adresu i broj telefona radnje.

Sad i mene intetesuje ova novija verzija, nisam ni znao da postoji, imali je neko ovde?

Ako su na novom rešili problem sa pregrevanjem, kako se tek greje stari?

Imam i ja novu, nisam ni imao pojma da postoje stara i nova verzija :D

pricano je o tome 100 puta :trust: ako serijski broj krece sa 305 (ili cak 304) pa navise imas sigurno "novu " verziju. mada te razlike su toliko beznacajne da je to smesno. tako da svejedno koju verziju imate

^tebi je verovatno verzija iz nemacke.. takvu verziju ima i moj drug i kupio ga je u saturnu tamo

Zamerio mi se nexus sa onim updejtom i kasnjenjem ali ipak nema boljeg telefona, zeni sam uzeo 4, bratu 5 e sutra idem i po svoju 5 i od sad vise za mene ne postoje drugi tel

A šta ćeš ako ti opet uvale stari launcher kad bude izašao n6 sa nekom novom verzijom? :D

Zar nije on rekao nikad više Nexus posle četvorke zato što nisu dali sve kao na N5? :D

Nazad
Vrh Dno