Šta je novo?

LG Nexus 4

@Djilke
Kush tamo. xD

@Proday
Nije bolja, ostrije su slike na S2, mada nije velika razlika. Postoje modovi na xda (vrlo jednostavni, za podizanje kvaliteta slike i videa, kroz prosto dizanje bitrate-a i promene slicnih parametara) i s njima je razlika jos manja.

Celo leto sam fotkao po Bosni i Nemackoj sa S2, ispostovao me fon do kraja. Probao sam slicno i prethodnih dana sa N4 kad mi je nesto kamera trebala, i vidim da ce i on sasvim dostojno odraditi tu ulogu.

Koji je najbolji nacin da uploadujem slike s kamere na neki cloud servis? Jel mogu nekako automatski da namestim da se slike (ili u odredjenim intervalima koje ja zadam) smanje i uploaduju na npr gdrive, dbox ili negde drugde?

Meni je samo to i dovoljno samo da nadjem nesto slicno i za Nexus 7 2013 :)

Koji je najbolji nacin da uploadujem slike s kamere na neki cloud servis? Jel mogu nekako automatski da namestim da se slike (ili u odredjenim intervalima koje ja zadam) smanje i uploaduju na npr gdrive, dbox ili negde drugde?

Podršku za to ima i zvanična Dropbox aplikacija, kao i Google+ (uključujući mogućnost smanjenja rezolucije fotografije).

Za resize ne znam. Ali to sto hoces moze i drive i dropbox i box.

Wug toolkit je dobio update na 1.78. Imao sam problema sa drajverima.ali sada je napokon sve ok sa novijom verzijom

Jel se mogu ja vratiti na 4.3 cataclysm i hells kernel flesovanjem iz cwm?
Pitam posto imam novi radio i bootloader,a ne znam da li to ima neke veze.

Mislim da ja nisam mogao dok sam imao novi bootloader, trebalo bi da se vrati na prethodni, pa onda tako. Ako se ne varam..

Ja imam samo reci hvale za 4.4 cata. Ni jedan bag, SoT 4h. Prezadovoljan. :)

Izvucem i ja 3,5-4h sot,ali za 15h koriscenja dok sam na 4.3 izvlacio 4,5 h za 24h koriscenja.
Mnogo se manje trosila baterija u stand by rezimu na 4.3,a na 4.4 ne radi bbs pa ne mogu ni da vidim sta je trosi.
Dok ne izbaci google source za kernel i ne izadje neki krsten ja cu se vratiti na 4.3.

Ima li neka sistemska pretraga na Nexus 4 izuzev one u sklopu Google Now? Imam sve više aplikacija i lakše mi ih je naći preko pretrage nego u App Draweru, bar sam tako mislio, ali zasad koliko sam vidio ima pretraga kad duže držim Home pa idem na Google i otvara mi "Discover Google Now" wizard (koji nikad nisam prošao, ne treba mi Google Now, nisam ga ni probao :)) i vidim da ako tu idem na back on mi daje search, ali se malo iscimam dok dođem dotle, tim prije što mu treba 1-2 sekunde da otvori, pa me zanima ima li neka pretraga kojom bih odmah pristupio, ili se može nekako podesiti da se pretraga otvara kao na SGS sa dužim držanjem nekog od tastera?

Kad ti ponudi google now, idi dalje i izaberi opciju da ne zelis da ga koristis (maybe later). Onda ces imati samo search koji trazi aplikacije i ostalo...

To je to, hvala :), i otvara ga dosta brže nego prije.

Ima li neka sistemska pretraga na Nexus 4 izuzev one u sklopu Google Now? Imam sve više aplikacija i lakše mi ih je naći preko pretrage nego u App Draweru, bar sam tako mislio, ali zasad koliko sam vidio ima pretraga kad duže držim Home pa idem na Google i otvara mi "Discover Google Now" wizard (koji nikad nisam prošao, ne treba mi Google Now, nisam ga ni probao :)) i vidim da ako tu idem na back on mi daje search, ali se malo iscimam dok dođem dotle, tim prije što mu treba 1-2 sekunde da otvori, pa me zanima ima li neka pretraga kojom bih odmah pristupio, ili se može nekako podesiti da se pretraga otvara kao na SGS sa dužim držanjem nekog od tastera?

Google Gesture Search aplikacija. Najbolja za pretragu bilo čega. Ako ti treba samo za aplikacije, štikliraj u settings samo apps, mada ja koristim i za kontakte i bilo šta drugo u telefonu.

Zanimljiva stvar, sad sam probao :)

:Klanjanje:Klanjanje
Катаклизма 4.4 је невероватна!
Подешавања у истој су као да сам их ја захтевао...ништа ја ту више не бих додавао ни одузимао...Подешавање да ради ФАДЕ навигацијских тастера је феноменално...Само још да се дода ДПИ подешавање и овај ром је савршен. Са верзијом 4.3 нисам имао среће јер ми је увек брисала басебанд и правила хаос на телефону....
Обавезно пробајте и обавезно ЦВМ рикавери!

Da, novi TWRP mi nije pravio nikakav problem pri flashovanju, evo Cataclysma 4.4 radi super kao sto valdof rece.

Meni preko noći na 4.4 3‰baterije sto je meni sasvim ok. SOT 4,5h, nema nijednog jedinog buga zasada, stigao update za ninja sms koji je sada podrzan kao default messager... Tako da ja sam prezadovoljan :)

Poslednja izmena:
Evo i mene u klubu, uzet danas 8GB beli, ekspresno prosleđen supruzi, tako da je meni ostao njen 8GB crni...
Šta bi na kraju, kakvi su utisci sa baterijom na 4.4

To i mene zanima, neki su ovde rekli da je baterija slabija ali sad malo gledam na XDA i čudi me da ne pišu nešto o bateriji na KitKat temi za N4 ali sam vidio jedan post gdje je lik stavio screenshot sa 4h 26m SoT i napisao: yeah, battery life is greatly improved in KitKat, I never got that before KitKat

Sta se ufatio za taj jedan komentar. Pola na XDA ih ne zna gdje je lijevo... :D

Nazad
Vrh Dno