Šta je novo?

LG Nexus 4

Kako inače radi taj Box, kakva su vam iskustva, da li im je Android aplikacija OK, bez većih bugova i stabilna?

Ja sam dropbox zamenio boxom, zvanična dropbox app je bolja od box-a, ali ja koristim root explorer za box.

I ja sam zato prešao na box, jer mi je glupo da punim dropbox kada im akcija traje samo dve godine, dok je na boxu to za "stalno".

Ja sam sasvim zadovoljan sa GDrive-om :) I za sada sam zauzeo sam 1gb mozda. Tamo drzim neke fajlove koji mi uvek trebaju i neke koje ne bih smeo da izgubim ako komp padne u komu. Sta ce mi 50gb na netu :O Necu sigurno uploadovati filmove i serije...Mislim ne znam za sta vama cloud sluzi...
Malo off, al izvin'te :O
Inace jel neko zna valjaju li one kao "punjac-futrole" za telefon od tipa 1900 mAh-a, pa se oni napune pretpostavljam pa prikacis telefon kad zatreba ?

Nisam ni znao za tu akciju na Dropboxu, imam tamo samo 3.88 GB :)

Nisam ni znao za tu akciju na Dropboxu, imam tamo samo 3.88 GB :)

I ja samo 100+ :)

ysaqujer.jpg

Dajte neki referral link za box. Nadam se da ne blokiraju nalog kao na Dropboxu zbog prevelikog preuzimanja?

Kako si navukao toliko? :)
Jel' plaćaš neki paket ili je isto dio pomoću akcije pa će ti se oduzeti vremenom?

Meni je licno Dropbox totalno *****an. Npr. backupujem nesto sa E diska, on to backupuje i napravi jos jednu kopiju u My Documents na C disku. SugarSync i Cubby su mi najjaci po tom pitanju. A registrovan sam od ranije na box.com i imam samo 10gb.

Ne koristis ga lepo. Ako na DB imas folder backups na njemu iskljuchish sync bas zbog toga sto si naveo. To je takozvani selektivni sync. Nakon toga nikada ti nece sinkovati taj folder na taj komp.

jednom 50gb kada sam flesovao s2, drugih 50gb od s3, ovo ostalo nemam pojma

Dajte neki referral link za box. Nadam se da ne blokiraju nalog kao na Dropboxu zbog prevelikog preuzimanja?

Nema referala na Boxu.

Ako zelis, napravi nalog, stavi neku bezveznu sifru i pusti mi podatke za login na PM. Da vidimo da li ti mogu nabaciti 50GB prostora.

Kako si navukao toliko? :)
Jel' plaćaš neki paket ili je isto dio pomoću akcije pa će ti se oduzeti vremenom?

Od silnog fleshovanja ROM-ova na S3, pa se Dropbox zbunio.

Koliko te je izasao komad? I da li se placa postarina ili carina i pdv ili samo ta nalepnica koliko kosta na site-u?

Nalepnica je 9$+3$shipping,nista drugo se ne placa.
E sad ne znam jel ima kakav popust ako uzimas 3 komada.

Aha, znaci jedna nalepnica izadje ukupno 12$. Koliko se ceka kad se naruce? Kakve su, jel su kvalitetne i jel dobra zastita? Jel se dobije i prednja ili samo zadnja? Inace gde moze taj popust da se upeca za njih? :)

Mislim da ima kupona za popust na njihovoj fb stranici,ne znam kako se dobijaju.
Nema bolje nalepnice za zadnju stranu od dbrand po meni,a i stiti poprilicno zadnje staklo.
Ceka se oko 6 radnih dana.

Jel to znaci da nece biti CM11 dok ne izbace source i za kernel:sly::confused::what:

Hvala.
Nasao sam danas u toku dana.
Za sada ne vidim neku razliku u odnosu na stock kernel,ali tek je par sati proslo.
U tricksteru sada imam presete za boje pa kome se svidja da menja eto mu prilike sa ovim kernelom.

Trcite pred rudu, momci... :D

Strpljenja... :p

Ti k'o da nikad nisi imao nexus pa ne znas kako je to:)

Istina, mada u vreme kad sam ga imao se i pojavio 4.2.2, i nakon toga sam jos mesec i po imao Gnex, ali sam do prodaje ostao na 4.1.2 RasBeanJelly-u, koji je i danas na fonu kod druga... ;)

Vrh Dno