Šta je novo?

LG Nexus 4

Sta se ufatio za taj jedan komentar. Pola na XDA ih ne zna gdje je lijevo... :D
Samo sam malo preletio zadnje stranice teme o KitKat-u i pretraživao riječ "battery" da vidim šta se piše, ali jedva da sam nešto našao :)

Ne znam na šta misliš pod tim da ih pola ne zna gdje je lijevo, nisam se tamo puno zadržao.

Ne brini, ni Stjepa ne zna gde je desno, tako da se nadju na sredini :d

Da pitam jedno nob pitanje,otkljucao sam bootloader i instalirao faktoru image,sad me zanima da li je potrebno da zakljucam bootloader ili moze da ostane otkljucan.Hvala

Ostaviš ga otključan.

zakljucas ga samo kada ga nosis u servis(daleko bilo).. ovako neka ti stoji otkljucan

I meni isto, sacuvaj Boze. Evo od jutros mi se skrljalo 20 baterije, a nista nisam skoro koristio mob

Jeste li vi na KitKat?

Otvorio sam nalog na Box.com i dobio tih 50 GB i instalirao desktop aplikaciju pa me zanima da li Box folder može da bude na drugoj particiji a ne na C:/Users gdje ga je on napravio? Ja nisam našao opciju da to promijenim.

Hvala. Ali baš je čudno da im Box 3.x to omogućava a Box 4.0 ne, ali našao sam ovde instalaciju Box 3 i to radi :)

Pa jest glupo. Pogotovu ako imas SSD a puno GB na cloud-u.

Baš tako, C particija mi i jeste SSD.

Da li neko od vas koristi aplikaciju srbija vesti, stalno mi se gasi od kako sam presao na 4.4?

Ja ne verujem da je neko sa ovog foruma zaista cekao OTA? Svi guraju ili custom romove ili factory image :)

Oni koji cekaju OTA (kao ja recimo) verovatno nista nisu komentarisali, nego cekali :)

Ja sam rekao da ću čekati, i možda ga ni neću odmah staviti kad stigne nego ću malo sačekati, zbog komentara o slabijoj bateriji. Valjda na OTA šalju ovu noviju verziju o kojoj se piše da je bolja od one prethodne.

fkloznica je postavio link do vesti na AC, a tamo još uvek nije zavedeno da je postavljen Factory Image za N4. A ti si postavio link do vesti gde piše da ide OTA sa KRT16S. Ja sam postavio link do Factory image-a za KRT16S koji se pojavio ovog momenta. I? :)

I ja da postujem:
zymehepu.jpg

I meni je baterija prilicno bolja na 4.4 stock od 4.3 stock.

Ja sam napokon utegao bateriju na 4.4 posle dosta muke.
Okacicu kasnije rezultat i sta je upaljeno/ugaseno:)

Nazad
Vrh Dno