Šta je novo?

LG Nexus 4

5 postova iza tvog.

Ja sam napokon utegao bateriju na 4.4 posle dosta muke.
Okacicu kasnije rezultat i sta je upaljeno/ugaseno:)

Kada ce biti ti rezultati? :) Najvise me interesuje to "upaljeno/ugaseno"... :D
Inace kako radi HC kernel na kataklizmi? Vido sam da si pisao nesto na XDA, i da si imao neke probleme sa wifi... I ja koristim kataklizm 4.4 sa stock kernelom, i zadovoljan sam kao radi, izvuko sam 5h sot na 1d5h, sto je po meni sasvim zadovoljavajuce. Medjutim danas sam primetio da mi neki google servisi jedu bateriju, keep awake po 15h i kusur... :S: Neke servise sam pogasio tipa NLP i jos neke, pretpostavljam da si i ti nesto dirao oko toga pa bih voleo da cujem i tvoja iskustva.

Kada ce biti ti rezultati? :) Najvise me interesuje to "upaljeno/ugaseno"... :D
Inace kako radi HC kernel na kataklizmi? Vido sam da si pisao nesto na XDA, i da si imao neke probleme sa wifi... I ja koristim kataklizm 4.4 sa stock kernelom, i zadovoljan sam kao radi, izvuko sam 5h sot na 1d5h, sto je po meni sasvim zadovoljavajuce. Medjutim danas sam primetio da mi neki google servisi jedu bateriju, keep awake po 15h i kusur... :S: Neke servise sam pogasio tipa NLP i jos neke, pretpostavljam da si i ti nesto dirao oko toga pa bih voleo da cujem i tvoja iskustva.

Jel čitaš uopšte ili samo baneš ovde ko padobranac, prelistaj prošlu stranu.

Stavio sam hells kernel za jss verziju,ali sam morao flesovati fix jer wi fi nije radio.Sa stock sam imao uzasno lose trajanje baterije pa sam zato krenuo u testiranje kernela i kako mi se cini ostace ovaj sve dok hells ne izbaci zvanicnu verziji za 4.4.
Preko bbs sam video da mi gplay servis "CacheUpdateService" drzi telefon konstantno budnim pa sam preko aplikacije disable service iskljucio ovaj prvi servis sa slike.
ry3y6a6e.jpg
,nakon toga baterija traje drasticno duze.
Evo okacicu trenutni rezultat,a krajnji kad se isprazni baterija:)
y5yda5u9.jpg

Lokacije sam totalno iskljucio,osvetljenje je auto i sve sinhronizacije su upaljene.
Wi fi i 3g su mi ovek upaljeni.
Igrice ne igram.

Poslednja izmena:
Ugasio sam "CacheUpdateService" i sad je sve ok, znaci to je taj servis koji je pravio probleme. :)
Chobby, da li se radio neki UV,UC?

Da,meni je on pravio problem.Nisam nista dirao,sve je kako je "svabo" namestio:)

Da,meni je on pravio problem.Nisam nista dirao,sve je kako je "svabo" namestio:)

Ubacio sam Hells kernel i onaj fix za wifi, primetio sam sad da mi se izgubio SOT, u onom dijagramu ga uopste ne registruje, ni ti dole u % sta koliko trosi... :S: odradio sam wipe i opet isto.

Gde to?U fabrickom programu za pracenje baterije?

Skini better battery stats beta,radi na 4.4 pa na njemu prati bateriju,ja u ovu fabricku statistiku ni ne gledam:)

PSX + Trinity, ART, 384/1512, 4 jezgra min/max. Uglavnom WiFi, 3G po potrebi, auto brightness, slušao sam muziku oko 1h, izvrteo AnTuTu jednom...

Prilozi

• KK1.png
    KK1.png
    261.6 KB · Pregleda: 185
  • KK2.png
    KK2.png
    310.9 KB · Pregleda: 191
  • KK3.png
    KK3.png
    353.4 KB · Pregleda: 195
Poslednja izmena:
Kataklizmica 4.4 mi je tako zabola danas da sam jedva iz power menija restartovao fon usled iskakanja notification drawera.

PSX + Trinity, ART, 384/1512, 4 jezgra min/max. Uglavnom WiFi, 3G po potrebi, auto brightness, slušao sam muziku oko 1h, izvrteo AnTuTu jednom...

Nista specijalno, od 10 sati imas 5h SoT, da je 24 sati ne verujem da bi izasao preko 4h SoT.

Poslednja izmena:
Tako i ja kontam da bi bilo, nego sam postavio par shotova onako, da se vidi baterija. Kontam da bih više izvukao sa stock kernelom, ali sam morao malo da se igram :D

Da li se OTA pojavljuje onima koji imaju otključan bootloader i da li se posle OTA update isti zaključa?

ne4ude3a.jpg

gu7a4e9y.jpg

bapybesy.jpg

Sve stock 4.3
WhatsApp
Viber
Hangouts
Full sync
3G non stop

Stvarno mi nije jasno šta pokušavate sa drugim kernelima?! Po ovome što gledam ovde ti kerneli su čist promašaj. Svaki jedan.

Ps. Mrzi me da čekam, ali ušao bih u 4 SOT bez problema 2 dana...

Poslednja izmena:
Definitivno jos brže radi na ART-u. Ostavicu ga malo ovako, jedino mi WhatsApp ne radi od aplikacija, bas me zanima da li ce baterija duze da traje :)

Ima mod na xda kako da namestis whatsapp da radi sa art.

imas nexusa i neces da rutujes ? :D to je kao da imas vrh devojku a nece da je ***** :)

Rekao sam zasad jer hocu da mi stigne OTA i onda cu rootovati... Mrzi me sad opet sve ispočetka da radim...

Prebacio si na ART, nece ti stici OTA.

Pored WhatsApp-a ni Tutanium Backup ne radi na ART-u, je l' da?
Da li je moguce tokom vracanja app+data preko Titaniuma da ostavim telefon da sam zavrsi ili moram za svaku app da prihvatam instalaciju i na kraju pritisnem done da bi mi on ponudio instalaciju sledece?
I koji root program da koristim na SlimKat-u 4.4, on u podesavanjima ima Advanced Options > SuperUser ali sam ja nakon islacije roma i gapps flesnuo i SuperSU 1.69?

Poslednja izmena:
pa koristi taj njihov... što si flešovao taj supersu?

pa zaboravio sam da imaju taj njihov u sistemu, sta da radim sad?
i jos nesto me interesuje, kako se pravi backup poruka ako je hangouts sms app?

Vrh Dno