Šta je novo?

LG Nexus 4

@Djilke
Jako volim pametnjakovice. xD

Uglavnom, interesantna opcija. Inace, probavam neke kamera modove. Javicu otkrica...

Edit:
Secam se da je na Gnexu morfic imao najbolja podesavanja za boje ekrana, cak su dobila preset u Tricksteru. Kakvo je stanje za N4?

Poslednja izmena:
Reci :) Nisi morao ni da kucas nista, ja sam otkucao umesto tebe, bas sam drug :p

Na SlimKernelu sam, koji podrzava te promene, izmedju ostalog. Hmm, da vidim ima li i Trickster te presete...

Ako nema, neka neko slobodno napise ako zna. 'Fala.

Ima u tricksteru preseta za boje.
Dok sam bio na 4.3 secam se da je bilo 4 preseta,LG,Google i neka 2 halfbreed preseta.

da.. i po meni je nabolje podesavanje bio LG profil. ostali su vukli na amoled boje ili na belu koja je ustvari zuta

da.. i po meni je nabolje podesavanje bio LG profil. ostali su vukli na amoled boje ili na belu koja je ustvari zuta

+1 i meni je to najbolje ppdesavanje.

Meni je bas legao 4.4 KK,telefon se odlicno ponasa sa njim,nema bagova nista nelaguje.Cini mi se da je i baterija ok(ovo je drugo punjenje posle flesovanja KK).Cak su i kameru popravili koliko mi se čini.

+1 i meni je to najbolje ppdesavanje.

Meni je bas legao 4.4 KK,telefon se odlicno ponasa sa njim,nema bagova nista nelaguje.Cini mi se da je i baterija ok(ovo je drugo punjenje posle flesovanja KK).Cak su i kameru popravili koliko mi se čini.

A sta ti je bagovalo na 4.3 pa da primetis razliku?
Elem, kada ce romovi na bazi 4.4 kitkata :)

Meni Chrome zna da freezuje na par sekundi kad ga koristim na nekom vecem, zahtevnijem sajtu, jel se desavalo to jos nekome? KitKat je u pitanju.

Za sada radi sve ok. Neki određeni sajt?

edit: Upravo mi ispao iz ruke na pločice, srce mi preskočilo.

Poslednja izmena:
Inace, meni u Tricksteru stoji da mi je minimalna frekvencija 1GHz, a maximalna 1.5GHz, iako sam stavio 384Mhz i 1.3GHz za krajnje vrednosti, mada CPU stats pokazuje da se sve frekvencije koriste... Koji q..? Nema vise onog "set on boot", takodje.

box.com daje promociju od 50GB prostora na njihovom cloudu ako aktivirate nalog na LG telefonu.

Inace, meni u Tricksteru stoji da mi je minimalna frekvencija 1GHz, a maximalna 1.5GHz, iako sam stavio 384Mhz i 1.3GHz za krajnje vrednosti, mada CPU stats pokazuje da se sve frekvencije koriste... Koji q..? Nema vise onog "set on boot", takodje.

Ima set on boot u tricksteru. Pa pise ti tamo da mozda nece raditi cpu freq lock, jer system i hotplug pregaze podesavanje teraju po svome. Mada nekad ne pokazuje tacno statistika.

@Stjepan
Nigde ne nalazim set on boot... Imam poslednju verziju Trickstera.

A *** UC ako ti ne sacuva podesavanja... Mislim, nije mi mnogo vazno, ali ono, to bi trebalo da radi lagano.

Koja je fora? Valjda u KitKatu ima ovaj full screen mode al npr. ni Real Racong 3, ni Adobe Reader nece da udju u njega. Kapiram ja da app treba da bude pisana za full screen al nije valjda svaka dvadeseta app pisana za 768 x 1280 rezoluciju? Nikako bre da osetim cari full screen-a, tj. sklonjenog nav bara.

Stavi Purity rom baziran na 4.4 pa ces imati Immersive mod (fullscreen) pod extended power menijem

A ne znam da l' da trpam jos uvek custom romove, mladi su jos pa da ne bude nekih ludackih bagova?

@Stjepan
Nigde ne nalazim set on boot... Imam poslednju verziju Trickstera.

A *** UC ako ti ne sacuva podesavanja... Mislim, nije mi mnogo vazno, ali ono, to bi trebalo da radi lagano.
uradi swipe s desne ivice ekrana ka sredini

Koja je fora? Valjda u KitKatu ima ovaj full screen mode al npr. ni Real Racong 3, ni Adobe Reader nece da udju u njega. Kapiram ja da app treba da bude pisana za full screen al nije valjda svaka dvadeseta app pisana za 768 x 1280 rezoluciju? Nikako bre da osetim cari full screen-a, tj. sklonjenog nav bara.

nema veze sa rezolucijom, nego mora app da podržava immersive mode. video sam npr da je moon+ reader dobio update za to.

Jeste li primetili da sad na 4.4 KK pri izboru rezima mreze moze samo da se stavi 2G ili 3G nema trece opcije ko na JB.

2a6ataha.jpg

box.com daje promociju od 50GB prostora na njihovom cloudu ako aktivirate nalog na LG telefonu.

Ja sam se sad registrovao sa mog Nexus-a i nisam dobio tih 50gb, vec smao 10gb sto uvek daju. Kako mogu da ostvarim tih 50gb? Inace napravio sam acc direktno preko telefona, tako sam se registrovao.

Ko bre pravi ovu grafiku u Google-u? Prebace jedan deo u belu, a drugi deo ostave u plavoj. Papci. Mogli su sve da odrade ko ljudi u beloj.

Ja sam se sad registrovao sa mog Nexus-a i nisam dobio tih 50gb, vec smao 10gb sto uvek daju. Kako mogu da ostvarim tih 50gb? Inace napravio sam acc direktno preko telefona, tako sam se registrovao.

Treba da kreiras nalog u aplikaciji i logujes se u nju nakon aktivacije iz maila.

Odakle ovom AK source fajlovi za KK kernel? Nesto mi se ne testira, a vidim svi ga hvale. :)

Mislim je to aosp kernel na kom ne radi wi fi,ali ima neki zip koji ispravlja to,ali ne bih ja to probavao dok ne izadje guglov source.

Niko se ne zali na wifi ili na bilo sta da ne radi. Cak sta vise svi kazu da twlefon radi jos bolje. Samo sto ja nemam iskustva sa tim AK zato sam skeptican. Da je franco, vec bi ga flesnuo odavno. :)

Btw. Ovaj dialer je total o retardiran, a da ne pricam kolko je ruzan. :d

Za*eabi lepotu neces gledati u njega cijeli dan, niti ces bariti trebu sa njim :d

Nazad
Vrh Dno