Šta je novo?

LG Nexus 4

Pokazuje mi 12gb i nesto. Pitanje je bilo normalno. Ne dal ti se memorija pokazuje ruzno ili lepo. :)

Izvini sto sam pokusao da pomognem.

A ovo mi se desava sa status bar-om i izgleda da je wallpaper problem,promenio sam ga i evo sad je ok.
Prosto neverovatno.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384652998517.jpg
    uploadfromtaptalk1384652998517.jpg
    73.2 KB · Pregleda: 244
Pa kad držiš taj glupavi wallpaper, naravno da će tel da pobrljavi :D

Sve mi diraj al' Inter ne diraj:)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384654806513.jpg
    uploadfromtaptalk1384654806513.jpg
    53.9 KB · Pregleda: 220
Izvinjavam se za off ali sam zatecen.
Crni Chobby zar nije bilo nista gluplje da istetoviras od toga?

Ja jos uvijek ne mogu da rijesim 8GB bug.
Radio sam iz recovery-a brisanje data/cache i factory reset, evo sad ponovno flashao image preko Wug Tool Kit-a i isti problem imam.
Ne znam vise sta da mu radim
edit:
evo sada sam flashao i oficialni 4.3 i opet isti problem, izgleda da sam ga trajno s*ebao

Poslednja izmena:
Врати се на 4.3 види какво је тамо стање?

Ja jos uvijek ne mogu da rijesim 8GB bug.
Radio sam iz recovery-a brisanje data/cache i factory reset, evo sad ponovno flashao image preko Wug Tool Kit-a i isti problem imam.
Ne znam vise sta da mu radim
edit:
evo sada sam flashao i oficialni 4.3 i opet isti problem, izgleda da sam ga trajno s*ebao

Što ponovo flešuješ nakon factory reseta? Imao sam isti problem, uradio factory reset, i proradilo je, nisam ponovo flešovao.

Sad sam pažljivo pročitao, zanemari moj prethodni post. Ne znam šta ti se dešava, ja jedino factory reset nisam radio iz recovery-a.

Niti je to bug 8gb to je tvoj telefon nexus 4 8gb a ne 16gb, neko te prevario :)

@slavisaj uozbilji se ☺ nisam baš toliki kloc ☺
Još mi nije ništa pomoglo, našao sam na xda topic sa raznim uputstvima za ovaj problem pa kad budem imao vremena pokušat ću sve metode

Izvinjavam se za off ali sam zatecen.
Crni Chobby zar nije bilo nista gluplje da istetoviras od toga?

Bilo je svakako svasta "gluplje" od ovoga.Na primer, lavovi ,tribali ,kineska slova ,srpski sveci i vojskovodje.Svako ima svoje razloge zasto nesto radi pa tako i ja.
Vidjao sam vala raznorazne glupe tetovaze sa jos smesnijim znacenjem pa nisam ljude propitivao zasto su to radili.

Ostavite coveka, neka tetovira sta voli. :) Respect za pozadinu, Inter je i moj favorit. ;)

nažalost, ponovo mi se događaju Sleep Of Deaths na N4 sa CM 10.2

je l' imao neko ovaj problem i kako ga je rešio?

Integracija sms u hangouts je losha. Izbor sta ces da saljes premaocu je *****ski. I ljudi u listi vise nisu kontakti vec G+ kontakti ukoliko si u hangoutu. Ukoliko si u Smsu ni ne mozes videyi kontakt... Tafak..

Vrlo dobar je 4.4. Rekao bih da su promenili kolorit. Sada je nesto izmedju stock 4.3 i halfbreed.
Samo jos da izadje source za kernel. :)

Odlicno radi. Ni jedan bag nisam imao, a i mnogo mi se svidja immersive mode na cataclysmi. :)

Da znas da je super stvar. Upravo koristim i ROM i tu opciju. :)

Nije se meni dogadjalo na n4 ni na jednom romu. Ali sjecam se vremena SGSa imao sam ih svaki dan na CMu. Jedostavno nekome se desava nekome ne, nema pravila. Nestrpljiv sam za cm11, pitanje je dana. :)

Immersive mode..?

Vrh Dno