Šta je novo?

LG Nexus 4

sa underclockom i undervoltom :D

Ne podrzava cm kernel undervolt a i da podrzava nisam radio. A svu promjenu vidis na slikama. 1.2ghz max i interactive. ROM je izuzetno startan nekako, mnogo bolji od stocka i kataklizme po tom pitanju. Mozda su nesto sa ovim 4.3.1 popravili ili je njihov kernel odlican nemam pojma.

Poslednja izmena:
Evo vam prvi ciklus punjenja na stock-u 4.4, ujutru u 7 skinuto sa punjaca, sve vreme 3G (sa ukljucenim netom), poslednjih 15 procenata mi je bio na 2G (sa iskljucenim netom) posto nisam bio kuci pa da mi izdrzi. Ugasio mi se pa sam ga samo prikljucio na punjac i upalio da slikam, nije doslo ni do kakavih malverzacija. :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384620712270.jpg
    uploadfromtaptalk1384620712270.jpg
    45.4 KB · Pregleda: 237
  • uploadfromtaptalk1384620723090.jpg
    uploadfromtaptalk1384620723090.jpg
    45.3 KB · Pregleda: 233
  • uploadfromtaptalk1384620736071.jpg
    uploadfromtaptalk1384620736071.jpg
    39.1 KB · Pregleda: 235
  • uploadfromtaptalk1384620745100.jpg
    uploadfromtaptalk1384620745100.jpg
    37.3 KB · Pregleda: 242
Flashnuo sam uspešno factory image preko ADB-a, prošlo je bez 8GB buga, ali Windows nije hteo da mi prepozna storage telefona. Najjednostavnije rešenje je uninstalirati Universal ADB driver, restartovati kompjuter, povezati telefon i ukloniti iz device managera ADB phone device, povezati telefon u MTP modu, sačekati da se ponovo instaliraju driveri i voilà!

Što se launchera tiče GEL-u se dešava da secne i dok mu ne poprave DPI koristiću Novu, stvarno lepo radi.

Ja sam sad flesovao kataklizmu 4.4 i za sad je sve ok,cini mi se da je bolja baterija ali to necu znati tacno dok par dana ne istestiram.
Jedino jos da nadjem kernel po meri i da sam miran neko vreme :)

Jel treba da se menja bootloader kao na 4.3 ili jok? :)

Edit: nasao sam. :)

Poslednja izmena:
Nije morao na 4.3... Što ti je problem da ga promeniš?

A ***, ja tek sad vidim da mi je ukupni storage 5.67 GB a verzija mi je od 16gb :-\
Šta da radim, flashao sam factory image preko Wug Tool Kit-a

Posle Nove i GEL-a stari launcher deluje baš ružno.

Da li će kod nas normalno raditi aplikacije u fullscreen modu? To valjda nema veze sa launcherom.

Sad sam video da jos uvek nema kernela za 4.4 KRT16O build jer google jos nije pustio kernel source.
Ako nekog zanima da zna:)

Kolko me je iznervirao windows i njegov ****ni update koji mi je pobrisao sve sto sam imao podeseno za telefon. I sad imam problem da instaliram drivere da bi mi uopste ADB radio kako treba. ccc

Bem ti win 8.1 i sve redom. :D

čudno zvuči ali treba fastboot a ne adb. imao sam situaciju gde adb devices ne vraća ništa a fastboot devices vidi telefon normalno :)
koush universal drajveri na win7

ma win 8.1 64bit zaebano je bas ako ne znas da se snadjes. :)

Al evo instalira se katalizma. :)

Probah Cataclysm 4.4. Odličan, kao i 4.3. Ubrzo prelazim na njega. Šteta je što sam relativno zavistan od custom kernela. Nadam se da će Google ubrzo pustiti source.

Meni se par puta danas desilo da se na status baru pojave neke razmuljane boje,samo udjem u app drawer i izadjem,sve je ok.
Sad ne znam da li je do kataklizme ili do nova launchera.
Jel ti se desavalo to?

imam veliki problem. wux toolkit stalno odbija i napise adb device not....(instalirao deinstalirao adb drajvere, instalirao sdk,) Uspeo sam da instaliram 4.4 prewko nekog starog toolkita 2.0. e sada nikako ne uspevam da instaliram recovery.

Kolko vam pokazuje memorije na 4.4. Mislim na total memoriju.

16gb verziju. :)

Normalno pokazuje.
Ako ti prikazuje kao da imas 8gb verziju uradi factory reset iz recovery-ja.

Pokazuje mi 12gb i nesto. Pitanje je bilo normalno. Ne dal ti se memorija pokazuje ruzno ili lepo. :)

Meni je odmah nakon instalacije bilo 12.92 GB slobodno valja. :)

Izguram uvijek na 6h koristenja bez igrica, browsing, tapatalk email i pozivi. Imam osjecaj da je sada bolje nego na kataklizmi. Osjetim da je brzi ROM. Preko system monitora vidim brze promjene oko angazovanja jezgri. Npr pri otvaranju appa radi sa 4 na trenutak (dobije startnost) i odmah spusti na jedno jezgro. Pri dodirivanju ekrana radi jedno. Pri skrolovanju npr 2 itd. Rom leti laga nigdje.

nisi menjao kernel?

Nisam mijenjao kernel. Uvijek zadnji nightly. Vidim nisui zbacili danas i juce download, mora da spremaju CM11 ovijeh dana. :)

opasan rezultat.. stavio sam sad i ja to podešavanje.. a brightness držiš na auto a?

Vrh Dno