Šta je novo?

LG Nexus 4

Jedno pitanje za one koji koriste 4.4, s obzirom da je SMS integrisan u Hangouts, da li stiže obaveštenje kada primalac pročita SMS(ne kada primi)? Bilo je priče da će i to da ubace...

To bi bas bila glupost.

Yeah, 4.4 broke aosp browser - the best browser for proper text reflow.

da li je ovo istina.. ? najbolji browser koji postoji..

hi. Ovde novi ponosni vlasnik N4. Za pocetak imam jedno pitanje. Kako resiti Network connection problem or MMI code error? Ne mogu da vidim kredit/racun jer mi stavno ovo izbacuje. Ima li resenja? Hvala

Takođe savet da se koristi CWM, meni je čak i poslednja verzija TWRP-a izbagovala, tako da kada sam obrisao sve, nisam mogao da flešujem kitkat, srećom imao sam PA rom u telefonu pa sam ga flešovao, i ponovio postupak sa CWM - sve prošlo bez ikakvih problema.

P.s. kada se instalira onaj launcher apk dobije se transparentnost!

Srce bateriju samo tako nzm da li je do ovo launchera ili do cega je... Ocekivao sam vise ali ajde mozda par ciklusa da malo legne na svoje mesto :-D

I meni je baterija bar 30% losija od 4.3 kataklizme,ali dacu sansu stock-u jos koji dan,taman dok ne izadje neki custom kernel i rom :)

A može i ovako
ade2u4ym.jpg
]

Gde imaju da se kupe ove pozadine za telefon, kao sto je ova siva?

@Nabukodonosor http://dbrand.com/

Jel koristi neko neki custom kernel za 4.4?
Sad sam malo vrteo po xda,ali mi je sve konfuzno i ne mogu da skontam da li ima ili ne. . .

Poslednja izmena:
Jel ima kod nas negde da se kupi ili mora da se narucuje od preko? Vidim da su $9, cenim da ce da izadje na 30 kad se nasi carinici dokopaju toga.

Brzo stize, i to stize u obicnoj koverti, ja sam narucivao dva puta do sada i nisam nijednom platio carinu, ne pise na koverti cena. Inace proveri njihovu fb stranicu i njihov thread na xda, cesto daju kodove koji umanjuju cenu...

da li na 4.4 mozete da smanjite navbar i ubacite pie, ili moram da cekam neki rom?

Vidis da je napisao da se radi o Cataclysmi a ne o Stock-u :p

Koji kernel preporucujete? Vidim da hvale franco Kernel, a i da Neo nije los.

Vidis da je napisao da se radi o Cataclysmi a ne o Stock-u :p
Vidim ali sam mislio da on ili neko drugi zna kako je baterija držala na 4.3 stocku pa da uporedi sa 4.4 stock po tom pitanju.

Nazalost ne znam jer je stock bio samo par sati po kupovini telefona dok nisam flesovao kataklizmu koja je izuzetno radila sigurno 2 meseca sa odlicnim hells kernelom.

neke detaljne informacije baterija, ram, bagovi, ajde neka neko postavi ko je odradio 4.4.

Rezultati CM10.2 ja prezadovoljan.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384618331665.jpg
    uploadfromtaptalk1384618331665.jpg
    37.5 KB · Pregleda: 157
  • uploadfromtaptalk1384618348759.jpg
    uploadfromtaptalk1384618348759.jpg
    38.7 KB · Pregleda: 162
  • uploadfromtaptalk1384618359517.jpg
    uploadfromtaptalk1384618359517.jpg
    47.8 KB · Pregleda: 157
  • uploadfromtaptalk1384618372232.jpg
    uploadfromtaptalk1384618372232.jpg
    35.7 KB · Pregleda: 154
Izguram uvijek na 6h koristenja bez igrica, browsing, tapatalk email i pozivi. Imam osjecaj da je sada bolje nego na kataklizmi. Osjetim da je brzi ROM. Preko system monitora vidim brze promjene oko angazovanja jezgri. Npr pri otvaranju appa radi sa 4 na trenutak (dobije startnost) i odmah spusti na jedno jezgro. Pri dodirivanju ekrana radi jedno. Pri skrolovanju npr 2 itd. Rom leti laga nigdje.

Nazad
Vrh Dno