- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Zadržiš prst na mreži na kojoj želiš da imaš fiksnu IP adresu, ideš Modify, pa štikliraš advaced, IP adress prebaciš sa DHCP na Static i onda uneseš željenu IP adresu.
@Corvus
To je to. Sve sam probao ali ovo mi nije palo napamet.
Pa ne moze na ruteru. Na ruteru moze da se podesi fiksna IP adresa za racunar, a na svakom drugom uredjaju moras da namestis na samom uredjaju.
Pa da, racunar ti ima tu ip adresu, a dhcp server dodeljuje svim ostalim uredjajima ostale adrese. Ja sam npr. meni stavio 192.168.1.200 za telefon, 192.168.1.40 za xbox, iako mi je na racunaru fiksna ip adresa 192.168.1.150. Tako da ne moze tako. Meni je malopre telefonu dodelio 192.168.1.2 adresu, a po tvom bi trebalo da je 150.![]()
Izvinjavam se, ja sam uspeo onako al vidim da sad prijavljuje da nema za Nexus 4. Mada može i da se pošalje 'SVE' na neki broj od četiri cifre koji sam zaboravio naravno.
Ali imaš ovde i manuelna podešavanja, to je maksimum 10 minuta posla.
http://www.telenor.rs/?section=private&page=6949
Laik sam u tom segementu tehnike, pa ne znam kako se radi factory reset i reinstal stock roma. Mozes li mi objasniti? Unapred zahvalan.
P.s. nasao sam taj factory reset, ali pise da sve brise s telefona, kako da sacuvm podatke koje imam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari