Ja se zaista nadam da Google zna za ove stvari pa da to isprave. I ono za GPS bug. S obzirom da Nexus ima redovan uopdate da li to znači da dobija samo ove velike update (4.3, 4.4) ili Google izbacuje i sitnije ispravke kao kod recimo nekih ovakvih bugova, pa da izbace 4.3.1 (ovo već ima ali samo za Nexus 7)?Android OS drain je bug na 4.3. Obicno se pojavi posle punjenja ukoliko se telefon skine sa punjaca dok je u sleep modu. Resenje za ovo je da se telefon upali i onda izvuce kabal. Drugo resenje je restart.
Android OS drain je bug na 4.3. Obicno se pojavi posle punjenja ukoliko se telefon skine sa punjaca dok je u sleep modu. Resenje za ovo je da se telefon upali i onda izvuce kabal. Drugo resenje je restart.
Meni je ukljucena lokacija, samo pazim na skidanje sa punjaca i nemam drain.
Android OS drain je bug na 4.3. Obicno se pojavi posle punjenja ukoliko se telefon skine sa punjaca dok je u sleep modu. Resenje za ovo je da se telefon upali i onda izvuce kabal. Drugo resenje je restart.
Jazo javi kakvi su utisci kad testiras ovo. Najvise me zanima stabilnost, ovako izgleda bas bogato.ovaj rom izgleda bas dobro a ima dosta podesavanja,moracu da ga probam ovih dana
ovaj rom izgleda bas dobro a ima dosta podesavanja,moracu da ga probam ovih dana
Pošto sam ja uz N4 dobio američki utikač dok ne nabavim konvertor punim ga sa punjačem od SGS, baš sam gledao i taj SGS punjač ima output 0.7A a ovaj za N4 ima 1.2A, naručio sam i neki sa neta od 1A. Ako se ne varam da li to znači da se N4 sa 2100 mAh SGS punjačem od 700 mA puni tačno 3 sata? Onda bi sa svojim od 1200 mA trebao da se puni manje od 2 sata. I važi li ono da je za bateriju bolje da se ne koriste brži punjači?To u vezi punjaca, da se promene originalni i stavi neki drugi je cesta pojava, za to sam citao na xda za nexus 4 i drain battery, a isto i za note 2 dok sam imao. Malo mi sve to cudno, koji punjac moze biti bolji od originalnog?
Nisam gledao sta kaze BBS, ali koliko se secam onoga sto sam citao po forumima, BBS nije dao rezultate. Ok je BBS da se ustanovi ako neka aplikacija vuce bateriju, ali kada je u pitanju sam OS tu je vec teze.
Pravo da ti kazem ne znam, ali sam tako citao na xda, kao treba nesto jaci punjac, ni moj nije original, vec je engleski konektor, ali ja imam konvertor, pa koristim taj originalni. Ko ce ga znati.Pošto sam ja uz N4 dobio američki utikač dok ne nabavim konvertor punim ga sa punjačem od SGS, baš sam gledao i taj SGS punjač ima output 0.7A a ovaj za N4 ima 1.2A, naručio sam i neki sa neta od 1A. Ako se ne varam da li to znači da se N4 sa 2100 mAh SGS punjačem od 700 mA puni tačno 3 sata? Onda bi sa svojim od 1200 mA trebao da se puni manje od 2 sata. I važi li ono da je za bateriju bolje da se ne koriste brži punjači?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari