Jaza
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2011
- Poena
- 275
Aj postuj link do njega pls.
To je samo RC liquidsmooth , rekao je covek na pocetku snimka da ce biti izbacen za par dana......Cim bude izasao postavljam link
Aj postuj link do njega pls.
Pa, ako je tako onda je to i normalno da trosi bateriju, i mozda ne ide u sleep dok je zakljucan jer trazi mrezu, ovako dok je konektovan trosi samo kad radi neki sync ili nesto slicno, trosi manje?Da.sta tu nije jasno?
Kad sam kuci konektovan sam,cim izadjem napolje nisam vise konektovan a wi fi je i dalje upaljen.
Na to je kolega mislio.
pitanje.. ubacio sam CM10.2 nightly i sad razmišljam da isprobam hells core na njemu.. e sad vidim da na sajtu ima 3 verzije, JWR JSS i CM.. je l' CM znači da je za cyanogenmod?
Nebih ti preborucio da diras ista ako si na CM.
Nije stabilan hellskore sa CM, da ne bude poslije kako swabo ne valja.
Mozda ti je ukljucen S2W. Iskljuci, nemoj UV, ostavi sve stock i neces imati RR. Ako hoces stabilan Semaphore je konza, nema mnogo dodataka, ali ima sve sto treba.
PS. Mada neki se zale na Reboote na svakom kernelu koliko sam zapazio.Ja sam te RR imao cesto na SGS-u, na Nexusu ni jedan jedini do sad.
šta je UV?
Undervolt.
i purity je AOSP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari