Šta je novo?

LG Nexus 4

Ja sam probao ubuntu, evo bas sad, ne svidja mi se , nema bas neki odziv na dodir, sve je nekako zbrkano, te levi svipe, te desni, te gore te dole, Vratio sam se na cataclysm

Vidim skocila cena n4 u divljim radnjama sa 270 na 290.. Svidja mi se to :) vise prostora za menjanje cene pri prodaji :)

Jel probao neko pacman rom? Vidim da je on mešavina svega i svačega a pročitao sam da ima dobru bateriju?

^Ja sam probao pacman, ima sve što ja od roma tražim ali džaba kad je nestabilan. Tako da sam odustao od njega i otišao na PA.
Kad se noćas nisam slogirao neću skoro. Pade mi telefon sa nekih 1.6m pravo na beton. Jedva sam stigo nekako da podmetnem nogu + imao sam onu najgoru (tj najružniju) silikonsku masku pa je pad dodatno ublažen. Nije mu ništa, ali baš ništa. :)) koja sreća sunca ti.

Poslednja izmena:
Upravu ste za onaj bag zvani "Android OS". Evo nece telefon u deep sleep, skinuo ga sa punjaca a prethodno nisam probudio. Koja greska Google-a Sunce ti kalajisano :)

Primetio sam da se Android OS wakelock desava kada je ukljucen WiFi, a telefon nije konektovan za mrezu, a dok je konektovan spava kao beba. Probajte da iskljucite WiFi i palite ga po potrebi i pratite da li je i dalje javlja wakelock.

Da.sta tu nije jasno?
Kad sam kuci konektovan sam,cim izadjem napolje nisam vise konektovan a wi fi je i dalje upaljen.
Na to je kolega mislio.

Pa ovi iz canonicala su show program. Kao izbacili smo ubuntu touch, al to ne moze da zameni vas trenutni telefon. Pa sta treba da radim sa njim? Da fleshnem i gledam ne razumem. ***e.

Da.sta tu nije jasno?
Kad sam kuci konektovan sam,cim izadjem napolje nisam vise konektovan a wi fi je i dalje upaljen.
Na to je kolega mislio.
Pa, ako je tako onda je to i normalno da trosi bateriju, i mozda ne ide u sleep dok je zakljucan jer trazi mrezu, ovako dok je konektovan trosi samo kad radi neki sync ili nesto slicno, trosi manje?

WiFi ne utice na wakelock. Barem se nisu ljudi zalili. Vec sam pisao, meni je konstanto upaljen i WiFi, GPS, lokacije... i osim navedenog Android OS wakelock-a ponekad (nakon punjenja) nemam drugih problema.

Ok, moguce je da ne govorimo o istom wakelock-u, jer "Android OS" je sirok pojam. Pogledacu kasnije preko BetterStats-a kako se tacno zove proces koji kod mene izaziva wakelock u situaciji koju sam opisao gore. Postoji sansa da je ovaj wakelock bug specifican za ROM koji koristim, a da nemam problema sa wakelock-om o kome svi govore, pa je doslo do zabune :) Moze li neko da uradi isto, pa da uporedimo?

imate prednju i zadnju foliju ukupno za 300 kinti (jos i zalepe), na terazijama kada se krene u nusicevu. Nekada je tu bio sea food a sada je picerija i prodavnica mobilnih. Samo nisu napravili rupu za kameru za zadnju stranum a jesu za blic, ali sa makazicama se da srediti

Nema pravila sa Android OSom. Samo se iznenada pojavi, a pojma nemas zbog cega. Bbs i wakelock detector nista ne pomazu. Do juce mi se ovo dugo nije desavalo Boga pitaj do cega je. Samo se nadam da ce srediti to u 4.4, nista drugo ne preostaje.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1382116684052.jpg
    uploadfromtaptalk1382116684052.jpg
    38.2 KB · Pregleda: 167
Ceo dan mi je isključen Wifi i uključen 3g. Ovaj grafik prikazuje uključen Wifi zar ne? Kako to?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1382116734313.jpg
    uploadfromtaptalk1382116734313.jpg
    52.7 KB · Pregleda: 155
Bilo je o tome rijeci kolko hoces. Idi u WiFi settings i iskljuci skeniranje, kada je WiFI Off. :)

pitanje.. ubacio sam CM10.2 nightly i sad razmišljam da isprobam hells core na njemu.. e sad vidim da na sajtu ima 3 verzije, JWR JSS i CM.. je l' CM znači da je za cyanogenmod?

pitanje.. ubacio sam CM10.2 nightly i sad razmišljam da isprobam hells core na njemu.. e sad vidim da na sajtu ima 3 verzije, JWR JSS i CM.. je l' CM znači da je za cyanogenmod?

Nebih ti preborucio da diras ista ako si na CM.
Nije stabilan hellskore sa CM, da ne bude poslije kako swabo ne valja.

Mozda ti je ukljucen S2W. Iskljuci, nemoj UV, ostavi sve stock i neces imati RR. Ako hoces stabilan Semaphore je konza, nema mnogo dodataka, ali ima sve sto treba.

PS. Mada neki se zale na Reboote na svakom kernelu koliko sam zapazio. :) Ja sam te RR imao cesto na SGS-u, na Nexusu ni jedan jedini do sad.

Poslednja izmena:
Mozda ti je ukljucen S2W. Iskljuci, nemoj UV, ostavi sve stock i neces imati RR. Ako hoces stabilan Semaphore je konza, nema mnogo dodataka, ali ima sve sto treba.

PS. Mada neki se zale na Reboote na svakom kernelu koliko sam zapazio. :) Ja sam te RR imao cesto na SGS-u, na Nexusu ni jedan jedini do sad.

nema s2w na default cm kernelu :) šta je UV? imao sam te rebootove i na paranoidu dok nisam stavio hells, mada sumnjam da može biti i do neke aplikacije npr. camera zoom fx.. obrisana je pa ćemo videti :)

Mislio sam da pricas o HellsCernelu a ne CM. Sta znam, nemam nikakvih problema, sem ovo sto nece nekad u Sleep Mode (Android OS). Smara da uvijek kontrolisem, pa ako treba da restartujem, jer posrce bateriju.

Koristio si sve AOSP ROMove, stavi neki Stock Based (Purity ili Cataclysm) pa vidi kako ce se ponasati.

pa čitaj malo dalje od naslova :)
onda bi pročitao ovo "►AOSP sources based"

JWR je samo jedna od AOSP grana koju je google iskoristio za stock rom za galaxy nexus i nexus 4. N7 novi je bio JSS i sad je JLS... Note3 je recimo JSS isto.

malo više na temu: https://source.android.com/source/code-lines.html

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno