Šta je novo?

LG Nexus 4

ode nam tema na drugu stranu! To nismo smeli da dozvolimo nikako :d
E da hteo sam nesto i da pitam, polusmisleno:
Ima neko link sa guideom kako se prelazi na stock da se dobije OTA update kada za to dodje vreme (uskoro nadam se)?

Poslednja izmena:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010312 po meni najbolji.. nauci te nesto za razliku od onih r*spalih toolkitova
Da dodam.. Neces morati da cekas otu nego samo skines fajlove sa google sajta i istom ovom metodom nabacis 4.4.. Tako da dobijas novi android cim ga google predstavi

Poslednja izmena:
jel si brojao, jel ovo jedno 12. put da kačiš? :)

Sto su Toolkitovi raspali, za mene su dobra stvar. Sve je isto samo sto oni to odrade automatski, i imaju ubacene skripte za sve komande. Mnogo je lakse nego da se peglas tamo sa kucanjem.
Sta ima tu da ucis, flesujes jednom godisnje, i to nigdje veze :D Kakva je razlika skinuo fastboot sa googleovog sajta (tacnije neki veci paket, ali od toga treba par fajlova :D ) pa kucao manuelno ili ovako :) Plus, sto ovde imas i Gide sve fino objansjeno, ne mozes fulati nista i jos korisnih stvari.

Poslednja izmena:
Lično sam neutrala po pitanju da li ovo raditi manuelno ili toolkit-om, ali do sada nikada nisam uspevao da uradim manuelno kako treba, uvek bih se negde zakucao te sam morao da podležem toolkit-ovima. Al' eto prilike da probam ponovo manuelno, kad izbace 4.4 KitKat.

Poslednja izmena:
Moze li neko da mi kaze kakva se garancija dobija na nexus telefonu kada se kupe u google store?... Da li se dobija LG internacionalna garancija koja je primenljiva i kod nas ili dobijamo garanciju koja uopste nije primenljiva kod nas?... Hvala unapred

Mislim da nema garancija kod nas

Znaci ta garancija je primenljiva samo u drzavi u kojoj bih kupio iz google store?...

Znaci ta garancija je primenljiva samo u drzavi u kojoj bih kupio iz google store?...

a preko kog plej stora da ga kupis kada ga nema nigde vise.. ? a cenim da je tako,mada mozda garancija vazi za drzave EU ako ga kupis u nemackoj spaniji ili francuskoj.. ko ce ga znati. mozda neko ovde na forumu zna tacan odgovor,pa cekajmo njega dok ne odgovori :D

Nisam mislio na Nexus 4, nego na Nexus 5... Nadam se da ce neko ko zna nesto vise o tome i odgovoriti...

Imas temu za n5.. Pitaj tamo mozda izvuces valjan odgovor :)

Ništa od tih garancija ne važi kod nas.

https://play.google.com/store/apps/details?id=me.paranoid.touchcontrol

Na popustu.. Kupio sam ga iako ga retko koristim :) mozda se naviknem

Da li neko sa iskustvom moze da mi napise custom vrednosti ako hocu da mi s2w radi samo na donjem delu ekrana u visini od 1cm.. ? To jest u predelu nav bara

P.s. izvalio sam.. Samo prepisao vrednosti sa s2L i obrnuo ih i to je to.. Za sada fino radi na faux kernelu

Poslednja izmena:
Gledam s3 temu gomila ljudi se zali na kvarove. N4 tema jedini problem notifikacije. Jeste da ima je manje vlasnika n4, ali niko se nije pozalio na neki "ozbiljniji" kvar. Sto znaci sledeci tel. najverovatnije Lg :)

Jedino što mi kod N4 smeta je baterija. Te sate displeja koje vi kačite su fantazija za mene. Jednom sam izvukao 3 sata displej i više na stock romu (prvi-drugi dan, posle sam odmah zvekno PA). Rom je sve vreme bio PA, a kernele sam menjao i uvek identičan rezultat. Osvetljenje 50%, kući wifi, napolju 3g. Sve popaljeno i 2,5 sata displej ne pređe.

Kako možeš uopšte gledati unutra na 50%, ja bih oslepeo? Meni je uvek na auto osvetljenje i većinu vremena imam loš signal pa mi izvlači 3, 3 ipo sot. Naravno jedno po sata do sat ipo igara skoro svakodnevno, bude dosadno na poslu, mada mi više net skida bateriju od igara...

Kad smo kod baterije ovaj Andoid OS mi je juče a i danas prvi na listi potrošača. Juče kada je telefon imao 13 sati nakon zadnjeg punjenja od toga je Andoid OS imao preko 6 sati "Keep awake", dakle pola. Da li on treba imati toliku minutažu za "keep awake"? Sinoć sam ga punio i skinuo sa punjača i pogledam jutros a Andoid OS ima samo par minuta "keep awake" ali kako sam došao na posao sada baterija ima 10h 46m a Andoid OS ima 2h 26m, više ga je nabio od jutra nego preko cijele noći.

Skidao sam ga sa punjača tako što sam prvo otključao telefon.

https://play.google.com/store/apps/details?id=me.paranoid.touchcontrol

Na popustu.. Kupio sam ga iako ga retko koristim :) mozda se naviknem

Da li neko sa iskustvom moze da mi napise custom vrednosti ako hocu da mi s2w radi samo na donjem delu ekrana u visini od 1cm.. ? To jest u predelu nav bara

P.s. izvalio sam.. Samo prepisao vrednosti sa s2L i obrnuo ih i to je to.. Za sada fino radi na faux kernelu

Koristim pie, pa mi varijanta sa nav barom nije radila posao. Zato sam za S2L stavio status bar Start point: 1400 (x) 20 (y) Stop point 800 (x) 20 (Y), a smanjio sam i timeout. Meni je ovo mnogo zgodnija varijanta za nekog ko koristi pie, prakticno jedini deo ekrana gde je moguce uvesti funkciju a da nije u konfliktu sa nekom drugom operacijom. S2W mi je po celom ekranu, sa leve na desnu stranu ekrana (nikad mi se nije desilo da ga slucajno u dzepu ukljucim, dok se kod knock2wake desavalo).
Mozda nekom pomogne, meni ovo radi kao sat, power button skoro da ne koristim od dana kad sam skinuo ovu app.

Gledam s3 temu gomila ljudi se zali na kvarove. N4 tema jedini problem notifikacije. Jeste da ima je manje vlasnika n4, ali niko se nije pozalio na neki "ozbiljniji" kvar. Sto znaci sledeci tel. najverovatnije Lg :)

Kako nije? pogledaj malko van Bencha ;)
Meni je zveknuo USB port, za sta niko jos nije nasao resenje (osim zamene ploce)
Mislim da posle ovoga vise necu eksperimentisati sa telefonima bez memorijske kartice

Nazad
Vrh Dno