Šta je novo?

LG Nexus 4

Ja sam na stock imao problem sa sivim ikonama i gubitkom push notifikacija,ali sada na cataclysm sve radi ekstra i ikone su uvek plave.
Ne znam da li je u romu primenjen taj patch,a realno i ne zanima me sad:)

Jel koristi neko Go Launcher EX Prime? Sad ga probam i stvarno lepo izgleda i veoma brzo radi. Kakva su vasa iskustva?

Objasnice vam loznica to, veoma je upoznat sa tim :d

Ziva istina...

Stjepo sine aj ako imas negde link ustekan za twrp recovery sibni vamo.. Nikako da nadjem na n4 xda delu foruma,imam 2.6.0.0(ili nesto tako) verziju a uveren sam da ima novija.. :) instalirao hells b37 da vidim da li cu imati srecu sa njim :)
P.s. sada se setih da scepa ne koristi taj custom recovery :(

Sto bi stavljao temu na custom recovery ? Ko da blejim svakih 5 min u njemu.. :) inace hvala na linku,pirlo ubica.. ;)
Da li mi preporucujes instal preko ovog programa ili preko adb komandi.. ?

Poslednja izmena:
Pa rekoh ako ti je dosadno. Ja sam stavio holo :)

Ostatak ignorišem :D

Хелс кернел чини "чуда" на нексусу4 смрзавање, губитак сигнала, константном држању сигнала на 3Г, лагу приликом откључавања (сетих се моћног с2 и с3) звуку у слушалици као Карлеушин глас...Батерија је ту негде са параноидом можда мааало дуже траје али кернел је невероватан заиста, чак и смрдљиви франко је бољи од њега. Ја ћу да га прескочим и вратим се на параноид са "грозним бојама" и лепотама мулти ДПИ-а. Стварно сам пробао све могуће ромове и модове на свом бившем Н4, али сам се увек враћао на параноид и могућности које он нуди су заиста непревазиђене (знам да и други ромови имају сличне могућности али ни један ром нема ни приближну лакоћу коришћења истих).

Хелс кернел чини "чуда" на нексусу4 смрзавање, губитак сигнала, константном држању сигнала на 3Г, лагу приликом откључавања (сетих се моћног с2 и с3) звуку у слушалици као Карлеушин глас...Батерија је ту негде са параноидом можда мааало дуже траје али кернел је невероватан заиста, чак и смрдљиви франко је бољи од њега. Ја ћу да га прескочим и вратим се на параноид са "грозним бојама" и лепотама мулти ДПИ-а. Стварно сам пробао све могуће ромове и модове на свом бившем Н4, али сам се увек враћао на параноид и могућности које он нуди су заиста непревазиђене (знам да и други ромови имају сличне могућности али ни један ром нема ни приближну лакоћу коришћења истих).

Ti i ja ko da ne koristimo isti kernal....Meni se Hell ponasa savim drugcije od onoga sto si ti napisao :D ;)

^^Da, ali i PA nakon par dana ima random restart uz jos neke sitnije buve.

Stigao poetic borderline odusevljen sam kako sve lepo naleze i kako stoji. Zao mi sto nisam uzeo jos neku boju. :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381135404373.jpg
    uploadfromtaptalk1381135404373.jpg
    86.3 KB · Pregleda: 204
  • uploadfromtaptalk1381135421037.jpg
    uploadfromtaptalk1381135421037.jpg
    81.7 KB · Pregleda: 200
On je ovde pokazao samo Poetic bumper. Ta "pozadina" je dbrand folija. Bilo je reči o njima više puta u ovoj temi.

GoLauncher radi odlicno, i izgleda odlicno, steta samo sto ne moze da se namesti transparent navbar. :(

Ajoooj, Go Launcher i ostali "GO proizvodi" su teško s*anje, sami bloat.

Kako da instaliram drajvere preko ovog Wugfresh-ovog toolkit-a? Izaberem opciju 1 (#1), Ali kad testiram uvek kaze da driveri nisu pronadjeni.

ja sam instalirao drajvere sa onoga nexus 2.0 toolkita i onda iste koristim za sve ostale. I bitna stvar, tel uvek ubacuj direktno na usb od ploce, nikakav produzni, hub, ili na kucistu.

Ajoooj, Go Launcher i ostali "GO proizvodi" su teško s*anje, sami bloat.

Pa meni licno je Go Sms perfekcija, brz je, prelepo izgleda, radi bez greske, ima gomila tema za njega. Nisam mu jos nasao manu. A mogu slicno da kazem i za Go Launcher za sada, osim ovog za transparent navbar. Probacu ga jos jos neki dan, da vidim kako radi.

Stigao mi danas Nexus 4 :), nisam jos sve instalirao i testirao ali ovo zasad mi se bas mnogo svidja, velicina (htio sam veci od SGS), brzina rada, displej. Ako uspijem nabaviti Nexus 5 u narednih mjesec dana bice super a ako ne ostacu do daljnjeg na N4. Sto se tice pomenutog Go SMS i meni je on dosta lijep ali sporo radi na SGS, treba mu par sekundi da ga otvori, bas cu pogledati kako se snalazi N4 sa njim. Ista stvar sa Go Contacts, lijep ali spor na SGS. Inace jesu bloaware jer imaju dosta toga sto mi ne treba, zato i jesu sporiji.

Da pitam, ovaj Google Now, korisite li to, valja li cemu? Kako da usklonim taj search bar sa vrha ekrana? Neki kazu da se mora instalirati neki launcher da bi se to uklonilo. Inace korism Apex ali ga jos nisam stavio a vidim da mnogi hvale Nova launcer koji nisam nikad probao pa mozda ga probam.

Da li live wallpaper dosta trosi bateriju na N4? Vidim da je on ukljucen po defaultu mada ja inace koristim statican wallpaper na SGS.

I jedno zapazanje, skidao sam neku igru i zakljucao telefon ali kad sam ga otkljucao download nije makeo nego je nastavio tek sa otljucavanjem, probao sam i vidio da ne skida kada ga lockujem. Iskljucio sam onu opciju pod WiF podesavanjima "Wi-Fi optimization" i sad skida i kad je lockovan, ali na SGS skida i bez diranja te opcije.

dobro dosao :D google now ne koristim jer ne vidim svrhu toga za sada , nova mi je bolja od apexa i to je to za sada.. :D i ja sam za dugogodisnjeg sgs-a i s3(period od 3 meseca) presao na n4 :)

Stigao mi danas Nexus 4 :), nisam jos sve instalirao i testirao ali ovo zasad mi se bas mnogo svidja, velicina (htio sam veci od SGS), brzina rada, displej. Ako uspijem nabaviti Nexus 5 u narednih mjesec dana bice super a ako ne ostacu do daljnjeg na N4. Sto se tice pomenutog Go SMS i meni je on dosta lijep ali sporo radi na SGS, treba mu par sekundi da ga otvori, bas cu pogledati kako se snalazi N4 sa njim. Ista stvar sa Go Contacts, lijep ali spor na SGS. Inace jesu bloaware jer imaju dosta toga sto mi ne treba, zato i jesu sporiji.

Da pitam, ovaj Google Now, korisite li to, valja li cemu? Kako da usklonim taj search bar sa vrha ekrana? Neki kazu da se mora instalirati neki launcher da bi se to uklonilo. Inace korism Apex ali ga jos nisam stavio a vidim da mnogi hvale Nova launcer koji nisam nikad probao pa mozda ga probam.

Da li live wallpaper dosta trosi bateriju na N4? Vidim da je on ukljucen po defaultu mada ja inace koristim statican wallpaper na SGS.

I jedno zapazanje, skidao sam neku igru i zakljucao telefon ali kad sam ga otkljucao download nije makeo nego je nastavio tek sa otljucavanjem, probao sam i vidio da ne skida kada ga lockujem. Iskljucio sam onu opciju pod WiF podesavanjima "Wi-Fi optimization" i sad skida i kad je lockovan, ali na SGS skida i bez diranja te opcije.

google now moze biti koristan, ali u jednom trenutku te smori da se obracas telefonu :D zanimljiv je u pocetku, ne preterano kasnije :) sto se tice volpejpera, kako zelis, zanemarljiv je uticaj na bateriju. Ja sam isto za novu pre apexa, ali ne mogu da ti kazem zasto. prosto se desilo da sam to prvo instalirao. I moras imati neki launcher da sklonis google search sa home screena.

Vrh Dno