Šta je novo?

LG Nexus 4

A radi jedno jezgro na 400MHz :p

Za 2-3 dana ne možeš jedan kernel da oceniš ko čovek a ti izvrteo 4 komada :)

Na semaphoru je jos bolja baterija koliko mogu primjetiti. Takodje nemam onih battery dropova :)

Za ova 2-3 dana sam probao faux, franco, semaphore, hells core. Skromno misljenje da su po meni semaphore i hells 'najbolji' kad se sve uzme u obzir.

kako si stigao da isporbas 5 kernela u 2 dana.. pa zar ne treba dan dva da bi se samo jedan ispitao i procenio.. :D

p.s. acmilan i ja u isto vreme :D da li ce milan sutra uspeti da postigne gol protiv velikog Juventusa .. ?

Poslednja izmena:
ne znam sta da kazem, evo vec 2. dan se igram sa hellsom i cataclysmom. moram da priznam da sam poprilicno razocaran.
stuca, non stop, malo-malo nemam signal. baterija kratko traje, od stock 4.3 sam se navikao da punim telefon 1x dnevno. vec 2 dana nosim punjac sa sobom.
tiha jeza...

i da, s2w ne radi, a zbog toga sam i stavio hells... zakuca mi telefon posle sat vremena, pa mora restart.

Osjeti se to odmah. Dovoljno da nema battery dropova, sto me iritiralo a ne sta drugo.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381014489108.jpg
    uploadfromtaptalk1381014489108.jpg
    46.6 KB · Pregleda: 148
^^sto ne skines negde program na crno... pgm se zove. onda skines neki poznati kernel tipa faux ili franko i sa njim namestis te opcije(s2w i ono knock)?

Ja sam probao pre mesec dana. Nije baš tečno radio. Ali to je bila neka stara verzija. Za 10ak dana izlazi finalna verzija, pa sačekaj bolje do tada.

Koliko sam skapirao to je isto kao rom? Kakav je bio za net? Posto vecinom sa tel, sam na netu?

Nisam probao da otvaram strane na njemu. Bio je baš trom, pa sam se brzo vratio na Android. Ipak je to build zasnovan na nekom matorom source kodu.

Lepo izgleda. Voleo bi da se pojavi stabilna verzija. Pustao je flash filmove, mozda malo sporije otvara i dosta je kocio. Ali sm se odmah vratio, ni imenik nisam znao da ubacim :). Za sada android :)
edit: Instalacija ubuntu roma mi skinula 15% baterije

Poslednja izmena:
Ja cu ubuntu staviti 100% cim izadje finalna verzija. :) Sad dal ce se zadrzati na telefonu videcemo. :)

^ +1 Voljan sam da probam nešto novo. Može biti zanimljiv.

koji program koristite za backup? Nesto me zeza titanium, ne mogu sve da povratim nego moram jedan po jedan.

Ako titanium zeza idete u menu>preferences>backup folder location>detect>vhole device>storage /emulate/legacy

koji program koristite za backup? Nesto me zeza titanium, ne mogu sve da povratim nego moram jedan po jedan.

Ne zeza on nego imas free verziju. Nabavi Pro i nece biti problema :)

Edit: Je li se bavio neko undervoltingom, i do koje mjere je isao? Interesuje me samo ko ima N4, kao sto je i naslov teme :)

Poslednja izmena:
Imas slicnu temu na xda.. Za undervolting.. Koliko sam shvatio razlikuje se podesavanja od uredjaja do uredjaja iako su svi n4 :) mrzi me da trazim tu temu..

Procitao sam nesto, stratosk je pisao. Kod mene -175mV radi bez problema (vise i ne moze na semaphoru :D), testirao malo i sa antutu benchmark (stability benchmark). Ne mogu da vjerujem da ima ovakav uticaj na bateriju. :)

Poslednja izmena:
Primetio sam da od kada sam stavio Hells kernel da mi uopste ne stizu poruke na skype. Ili vrlo retko, samo kad je suncano. Ne znam da li je slucajnost ili je stvarno do kernela.

kada je suncano.. ? da li si na 2g ili 3g ili na wi fije.. ? i da li ti je signal sive ili plave boje

to je do google servisa i baga na n4.. dok si na sivom ne mozes da primas notifikacije jer imas net ali nisi logovan na google servise..

Objasnice vam loznica to, veoma je upoznat sa tim :d

to je do google servisa i baga na n4.. dok si na sivom ne mozes da primas notifikacije jer imas net ali nisi logovan na google servise..

I mene se to pocelo desavati, nije ranije. Medjutim ne smeta, traje 3-4 sekunde. Imas interneta ali izgubis konekciju prema Google-u. Ko ima problema sa Push notifikacijama, prvo nek proba ARPOffload patch, ako to ne uspije onda sa PNF-om smanjiti heartbeat. Po defaultu je 15min na WiFi i 28min na Mobile Data, sto je ipak mnogo :) Provera *#*#TALK#*#*

Poslednja izmena:
Vrh Dno