Francu ništa ne fali što se tiče baterije. Nisam primetio ikakvu razliku u odnosu na, na primer, stock kernel. Baterija izdrži od 4:30 do 6h, zavisno od korišćenja. Niti sam primetio ikakvo grejanje.
@loznica ja taj problem sa skrolom nemam.![]()
Dali neko zna zašto mi je ikonica signala i WiFi-a nekada siva a nekada plave boje.
Dali ima neka aplikacija za WiFi da se upali kada mu je poznata adresa, primer kada sam kući a kada izadjem da se ugasi sam, pa kada se vratim da se aktivira opet
Dali neko zna zašto mi je ikonica signala i WiFi-a nekada siva a nekada plave boje.
Dali ima neka aplikacija za WiFi da se upali kada mu je poznata adresa, primer kada sam kući a kada izadjem da se ugasi sam, pa kada se vratim da se aktivira opet
Ovo je android, nije iOS i to mozeprogram ocitava tvoje lokacije koje si mu zadao da se pali, tamo gde si mu ti rekao. Ako si mu rekao kod kuce, tamo ce i da se pali, kad izadjes iz kuce 20-30-50m on ce se ugasiti, jer ce znati da nisi vise kod kuce i prelazi u zadati dalje mod 2g ili 3g sta je vec postavljeno dalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari