Šta je novo?

LG Nexus 4

Inače, nađi donate verziju ex contacts i dialer, besplatna verzija hoće da izbaci dijalog o eventualnoj donaciji...da te taj prozorčić ne bi nervirao.
poslato sa opasnog telefona

Touch responsiveness u franco r189. :shock: malo mi i smeta koliko ide a skoro da ga nisam ni pipnuo :d

Kad smo vec kod franca. Zaboravio sa da napisem da sam mu se vratio. Jer od franca i PA nema bolje kombinacije.

Baterija na hellsu kod mene je slicna kao na FK a i sve ostalo madacini mi se da je telefon sa FK fluisniji tako dasam mu se vratio i vise nista ne diram. :)

Fleshnuo opet rom. Resetovao telefon. Pustio da se sve loaduje. Otisao opet u recovery fleshovo franco, resetovao mob. :)

I uvek uradim cache i dalvik. :)

Jeste najfluidniji Franco jer se lik samo na tome bazirao (izgleda prvenstveno za igre), dok je baterija njesra, a pri tome se naravno i vise grije shodno tome. Stavi i na Hellsu Governore (i ostala podesavanja) kao i Franco pa ce da leti i on. :)

Meni se cini da voltaza nije OK na Hellsu preko Trickstera. Spustio sam bio i nize nego na Semaphore, a baterija je dosta krace trajala. Isto ko da je podiglo voltazu a ne spustilo :D

Francu ništa ne fali što se tiče baterije. Nisam primetio ikakvu razliku u odnosu na, na primer, stock kernel. Baterija izdrži od 4:30 do 6h, zavisno od korišćenja. Niti sam primetio ikakvo grejanje.

Franco je zakon :D
Na svakom romu sam imao franco i možda isprobao još neki kernel.

Ta dva kernela me ne zanimaju, jer sam zadovoljan sa Franco, kao i sa stock. Baterija odlično traje, a ne greje se telefon.

Posle duzeg vremena stavi i ja franka.. Da li ce mi promeniti misljenje :) za sada mi se ne svidja sto u tricksteru ne mogu da izaberem one profile za displej.. (3 PA profila,lg i google )

P.s. sa ovim frankom uvek imam osecaj da mi secka i trza displej kada skrolujem text kroz whatsapp i evo opet isto.. Mozda je tako na svim kernelima ali na franku jedino primecujem. Moracu stock,nema druge :)

Poslednja izmena:
Loznica, poslusaj me i probaj semaphore. Izuzetno dobro radi i blizak stoku sa par dobrih opcija. Nesto poput cataclysmu u polju romova :)

Da.. Ali sada ne mogu da nadjem reset kernel jer franko drnda nesto sa nekim ramdiskom.. Ne mogu odmah preko njega taj tvoj

Zaboravih na fauxa.. Hvala,cu probam

p.s. nisam uspeo da ga izvucem sa reset kernelom.. zabo na boot animaciji sada stavljam opet rom ispocetka.. mrzim kada se to desi

Poslednja izmena:
Dali neko zna zašto mi je ikonica signala i WiFi-a nekada siva a nekada plave boje.
Dali ima neka aplikacija za WiFi da se upali kada mu je poznata adresa, primer kada sam kući a kada izadjem da se ugasi sam, pa kada se vratim da se aktivira opet

Ima li razlike izmedju factory reseta iz Settings i onog stock recovery moda (Volume Down + Power)? Sta je bolje?

Procitaj par postova ili stranica nazad za ovo u vezi signala. Za wifi app ne verujem da postoji, ali imas onaj vidzet za on/ off wifi, to ti je bukvalno jedan klick na ekran

Ja ga koristim na Cataclysm i nemam nikakvih problema sa scrollom.

Corvus druze ima li ovi novi Franco kerneli(r188 i r189) opciju S2w i T2w....

Ja sam na r186. Nisam prelazio na novije verzije.

za sada jedini problem koji sam primetio na hell+cataclysm romu kada pritisnem dugme da pojacam ton ponekada se onaj mali slajder zakoci. Ali svejedno ton se pojaca. Baterija drzi 4h sto je odlicno. Prvenstveno net 3g ili wifi. Zadovoljan sam ovom kombinacijom. Jedino bi eto ogranicio procesor ispod 1Ghz mozda i gpu ali ne znam koji vrednosti da stavim na min a koje na max?

Min ne diraj. Max koji god ti odgovara.

Dali neko zna zašto mi je ikonica signala i WiFi-a nekada siva a nekada plave boje.
Dali ima neka aplikacija za WiFi da se upali kada mu je poznata adresa, primer kada sam kući a kada izadjem da se ugasi sam, pa kada se vratim da se aktivira opet

Nije mi jasno, kako moze da se wifi ukljuci ako mu je poznata adresa,a da se iskljuci kad je nema? Wifi svakako mora biti ukljucen bez obzira da li je adresa poznata ili ne, kako on moze da prepozna poznatu adresu ako nije ukljucen?

Ovo je android, nije iOS i to moze :) program ocitava tvoje lokacije koje si mu zadao da se pali, tamo gde si mu ti rekao. Ako si mu rekao kod kuce, tamo ce i da se pali, kad izadjes iz kuce 20-30-50m on ce se ugasiti, jer ce znati da nisi vise kod kuce i prelazi u zadati dalje mod 2g ili 3g sta je vec postavljeno dalje.

Primjetio sam da meni gasi wifi posle nnekog vremena kad ispadnem iz dometa na semaphoreu, sto je odlicna stvar, jer uvijek zaboravim i ne obracam paznju.

Ovo je android, nije iOS i to moze :) program ocitava tvoje lokacije koje si mu zadao da se pali, tamo gde si mu ti rekao. Ako si mu rekao kod kuce, tamo ce i da se pali, kad izadjes iz kuce 20-30-50m on ce se ugasiti, jer ce znati da nisi vise kod kuce i prelazi u zadati dalje mod 2g ili 3g sta je vec postavljeno dalje.

Da li radi sa 3G, tj preko neta , ili preko GPSa? Posto kad sam u inostranstvu iskljucim data enabled, i data roaming; tj internet koristim samo preko wifi mreze

Nazad
Vrh Dno