i meni od sekunda kako sam rutovao telefon![]()
Objasnice vam loznica to, veoma je upoznat sa tim :d
Хелс кернел чини "чуда" на нексусу4 смрзавање, губитак сигнала, константном држању сигнала на 3Г, лагу приликом откључавања (сетих се моћног с2 и с3) звуку у слушалици као Карлеушин глас...Батерија је ту негде са параноидом можда мааало дуже траје али кернел је невероватан заиста, чак и смрдљиви франко је бољи од њега. Ја ћу да га прескочим и вратим се на параноид са "грозним бојама" и лепотама мулти ДПИ-а. Стварно сам пробао све могуће ромове и модове на свом бившем Н4, али сам се увек враћао на параноид и могућности које он нуди су заиста непревазиђене (знам да и други ромови имају сличне могућности али ни један ром нема ни приближну лакоћу коришћења истих).
Ti i ja ko da ne koristimo isti kernal....Meni se Hell ponasa savim drugcije od onoga sto si ti napisao![]()
![]()
Odakle si uzeo?Stigao poetic borderline odusevljen sam kako sve lepo naleze i kako stoji. Zao mi sto nisam uzeo jos neku boju.![]()
Hajd posalji mi link, ja ne mogu da nadjem,nasao samo ovaj
Hajd posalji mi link, ja ne mogu da nadjem,nasao samo ovaj
http://www.ebay.com/itm/Black-Soft-...t=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item2c6f63c44c
Ajoooj, Go Launcher i ostali "GO proizvodi" su teško s*anje, sami bloat.
Stigao mi danas Nexus 4, nisam jos sve instalirao i testirao ali ovo zasad mi se bas mnogo svidja, velicina (htio sam veci od SGS), brzina rada, displej. Ako uspijem nabaviti Nexus 5 u narednih mjesec dana bice super a ako ne ostacu do daljnjeg na N4. Sto se tice pomenutog Go SMS i meni je on dosta lijep ali sporo radi na SGS, treba mu par sekundi da ga otvori, bas cu pogledati kako se snalazi N4 sa njim. Ista stvar sa Go Contacts, lijep ali spor na SGS. Inace jesu bloaware jer imaju dosta toga sto mi ne treba, zato i jesu sporiji.
Da pitam, ovaj Google Now, korisite li to, valja li cemu? Kako da usklonim taj search bar sa vrha ekrana? Neki kazu da se mora instalirati neki launcher da bi se to uklonilo. Inace korism Apex ali ga jos nisam stavio a vidim da mnogi hvale Nova launcer koji nisam nikad probao pa mozda ga probam.
Da li live wallpaper dosta trosi bateriju na N4? Vidim da je on ukljucen po defaultu mada ja inace koristim statican wallpaper na SGS.
I jedno zapazanje, skidao sam neku igru i zakljucao telefon ali kad sam ga otkljucao download nije makeo nego je nastavio tek sa otljucavanjem, probao sam i vidio da ne skida kada ga lockujem. Iskljucio sam onu opciju pod WiF podesavanjima "Wi-Fi optimization" i sad skida i kad je lockovan, ali na SGS skida i bez diranja te opcije.
Ista stvar sa Go Contacts, lijep ali spor na SGS.
Inace jesu bloaware jer imaju dosta toga sto mi ne treba, zato i jesu sporiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari