Nije isto staklo !50 posto njih je pisalo da je isto ali veruj onim drugih 50.. Nije gg nazad
Really? Od kad su to poceli da ubacuju od 4.2.x? Ako me secanje dobro sluzi, na 4.1.x si imao jos AOSP?
Ne moze preko onog instalera.. U sutini trazi supersu premisn instalira rebootuje mob i nista.. Nema browsera a kada udjes u apk pise da je instaliran
Da, od 4.2 je Chrome stock browser, a AOSP browser se može naći samo u source kodu.
Na svakom ROM-u sam tako instalirao AOSP Browser i uvek radi kako treba. Juče sam ga instalirao na 4.3 stock.
Chrome за windows и за андроид не могу да се пореде. На андроиду је "power hog"Nije Chrome djubre na dobrom hardwareu. Jos pogotovo ko ga koristi na desktopu.
Ne razumem sta vam smeta kod Chroma? Meni je najbitnije da imam sync izndju desktopa, tableta i nexusa. Nisam imao nikakvih crashova sve leti za sada, nije mi padalo napamet da nesto menjam :-D
Ne razumem sta vam smeta kod Chroma? Meni je najbitnije da imam sync izndju desktopa, tableta i nexusa. Nisam imao nikakvih crashova sve leti za sada, nije mi padalo napamet da nesto menjam :-D
Je l' probao neko MIUI?
Probao, i malo se razocarao... Brze jede bateriju, nema nove kamere sa sphere i panoramom, ume da se zaglupi s vremena na vreme, pa mora reset. Preskocicu ga dok ne postane official, ako ikad postane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari