Šta je novo?

LG Nexus 4

Posto sam skinuo sve folije jer me zrace plasim se da mi se ne skine oleophobic sloj za mesec dana kao sto mi se skinuo kod s3jke.. A svi znate kakav je onda ekran bukvalno ne morate da ga pipnete on je uvek prljav.. E sada, kako je najbolje koristiti i brisati ekran da taj sloj najduze traje.. ?

Moj brišem krpicom od naočara, pozajmim od nekog ukućana, pa obrišem :D

“iPad has an oleophobic coating on the screen; simply wipe iPad’s screenwith a soft, lint-free cloth to remove oil left by your hands. The ability of this coating to repel oil will diminish over time with normal usage, and rubbing thescreen with an abrasive material will further diminishits effect and may scratch your screen.”

Eventualno vlaznom krpicom.

Je l' primjetio neko da se grebucka lajsna zbog bumpera. Vjerovatno upadne malo prasine i nekih cestica pa trenje... :)

Ima dosta ljudi koji su se zalili na to na xda forumu.. Ni te farbane lajsne mi nikada nece biti jasne :)

Ghost, problem je do skype-a i meni se desi reboot. Ceka se update.

Pitanje za vas koji ste dobili update JWR66Y, da li sada imate opciju share via wifi direct iz galerije?

Ispravka, ovaj lik čiji sam post pročitao je prijavio da ima JWR66Y i da HOĆE tu opciju u sledećem update-u :S Loš engleski...

Kako vi koristite Wi-Fi direct sa Nexus 4? Baš bezveze što nema share via wifi direct opcija... Baš sam se razočarao sada...

Poslednja izmena:
Neko reče da iza Hotela "Moskva" u radnjicama tim sa telefonima lepe folije na ekran/poleđinu, čak valjda i prodavac hoće da zalepi. Je l' se zna koja je tačno radnja da ne lutam mnogo? Šaljite PP ako znate. :)

ona radnje koja je izlepljena reklamama za jabuku.. ispod one fensi pekare posle raskrsnice. ali samo ako je vlasnik u radnji, lepi ako ga zamolis, a ako radi neka zena nista od toga..

Pa kad skines povuces oelophobic namaz sa sobom :D:D

Da to preporucuju proizvodjaci bi prodavali zastitnu opremu. Oni smatraju da je bumper dovoljan i da si time zastitio obe strane od grebanja, sto u sustini u velikoj mjeri i jeste.

Poslednja izmena:
Dosada sve folije koje sam uzimao su krace jer nasao neko normalne a da su lepo ukrojene u delu gde je kamera I senzor.

@Stjepan_Zarez

Moram da promenim ovu fabričku foliju sa +/- jer sam je oštetio na par mesta i stvorili su mi se balončići.

Citam malo po XDA nesto prde da im ne valja ekran. Jesam li ja corav iako nosim naocale ili je nesto drugo u pitanju :D

@Copears, ja sam uzeo bio preko eBay-a (postavljao sam link u temi). Folija je odlično isečena i nije kraća gore i dole. Jedino je levo i desno kraća (kao fabrička je). Ali teško se lepi, barem ljudi koji su kupili po mojoj preporuci nisu uspeli da je lepo zalepe (ostanu balončići).

@Copears, ja sam uzeo bio preko eBay-a (postavljao sam link u temi). Folija je odlično isečena i nije kraća gore i dole. Jedino je levo i desno kraća (kao fabrička je). Ali teško se lepi, barem ljudi koji su kupili po mojoj preporuci nisu uspeli da je lepo zalepe (ostanu balončići).

Aj daj opet link ne da mi se tražiti međ svim postovima...

Pa I ja bi porucio neka ide Život :)

Ja sam kupio jednu takvu u Forumu u Nišu, zalepili mi odmah na licu mesta, nema balončića. uža je sa leve i desne strane, a gore ima izreze za kameru i senzore. i koštalo me svega 300 dinara. :)

Poslednja izmena:
Sutra cuda porucim samo da napunim Visu pa da vidim kakve su ;) hvala

Da, šest komada u pakovanju. Prodavac je iz Nemačke i folije su stigle za 5 dana.

Grebu se lako, ali barem su jeftine, tanke i lepo naležu na telefon. Lepo su isečene i dobre veličine. Ali još jednom da napomenem, par ljudi na forumu ih nije zalepilo lepo. Ali slobodno okušajte sreću i znanje. :)

Kada sam ja poručivao, bila je akcija - kupiš dva pakovanja, dobiješ treće gratis. Pa vidite za to. Pisalo je baš na stranici gde se kupuju folije.

Nema na čemu. :)

Da, šest komada u pakovanju. Prodavac je iz Nemačke i folije su stigle za 5 dana.

Grebu se lako, ali barem su jeftine, tanke i lepo naležu na telefon. Lepo su isečene i dobre veličine. Ali još jednom da napomenem, par ljudi na forumu ih nije zalepilo lepo. Ali slobodno okušajte sreću i znanje. :)

Kada sam ja poručivao, bila je akcija - kupiš dva pakovanja, dobiješ treće gratis. Pa vidite za to. Pisalo je baš na stranici gde se kupuju folije.

Nema na čemu. :)

Dakle uzmem 12 dobijem 18, video sam piše i dalje, aj bar ću imati da preprodajem, ako ko hoće da kupi foliju cena 100 džidži komad... :)

Meni je danas stigao paket od 5 front i 5 back sa Alija, i to za nekih 10 radni dana, bas sam se iznenadio kojom brzinom su stigle, zadnju sam zalepio bez puno muke i odlicno nalaze, sad sad sam skinuo prednju malo da vidim kakav je ovako go ekran, i mnogo mi se svidja ovako puno je bolji feeling:-D Ali ubrzo cu se upustiti u stavljanje i ove prednje:)

Meni je danas stigao paket od 5 front i 5 back sa Alija, i to za nekih 10 radni dana, bas sam se iznenadio kojom brzinom su stigle, zadnju sam zalepio bez puno muke i odlicno nalaze, sad sad sam skinuo prednju malo da vidim kakav je ovako go ekran, i mnogo mi se svidja ovako puno je bolji feeling:-D Ali ubrzo cu se upustiti u stavljanje i ove prednje:)

Daj link da vidimo i te..

A da li je bolje staviti Anti-Glare Screen Protector ili obican. Kakva su vasa iskustva?

Meni je ova AG puno bolja od one kineske najobicnije koju sam uzeo za prvu pomoc.

Nasao sam oglas na netu za anti-glare foliju prodaje neki lik iz novog sada ali je cena 500din :smash:.

Hm, onaj update od 1.8 MB mi se nije prošli put apdejtovao, pošto mi je sad opet iskočilo da imam update. I opet nece da se apdejtuje, pojavi mi se neki error kad se telefon restartuje. Šta je to, prvi put vidim?

Nazad
Vrh Dno