Idu li folije za tih 200$ uz telefon?![]()
Моје мишљење је да заиста нема потребе ТРЧАТИ и ЖУРИТИ са заменом н4 за н5 није то шљамсунг па да се зентамо хоће ли добити нову верзију андроида или не, н4 фали само боља камера и можда мало више ГБ-а простора (ако то икоме и треба), остало је и више него довољно (одличан процесор, пуна капа рам-а, савршен дисплеј, одлична батерија, фантастичан дизајн....).
Моје мишљење је да заиста нема потребе ТРЧАТИ и ЖУРИТИ са заменом н4 за н5 није то шљамсунг па да се зентамо хоће ли добити нову верзију андроида или не, н4 фали само боља камера и можда мало више ГБ-а простора (ако то икоме и треба), остало је и више него довољно (одличан процесор, пуна капа рам-а, савршен дисплеј, одлична батерија, фантастичан дизајн....).
Da li je realno da u istom danu kad sam kupio telefon padne cena za 100$?!Nexus na play-u je sada 200$ :shock:
Celo jutro gledam u market i na ivici sam da ga kupim.. stvarno nenormalna ponuda.
Jedan kolega vec kupio, drugi je prakticno resio da proda windows Nokiu i da kupi Nexus.
A kako da ga kupis zar je to moguće sa naseg playstora
Hmm... Ne kontamSa 'naseg' jeste.![]()
Verovatno ce pasti.. Mada mislim da ce ove preostale zalihe sa plejstora nestati za oko 10tak dana.. Nekako ne verujem da ce biti u ponudi mesecima,ima promene samo out of stock i to je to..
Hmm... Ne kontam
Jel moze objasnjenje?
Javljam se iz EU.![]()
Otvaraju cenovni prostor za n5, resavaju se zaliha n4. Isto se desava sa svakim nexus uredjajem pred izlazak novog...
E, bole tebe
Ja cekam da ovde malo padnu cene N4 (sto ce biti nikad)
Ne nego za 250$. Skoro pa dzabe. Ej 200e ovakav telefon. Ja ne verujem i dalje! A videcu te sto ces da cekas godinu dana na N5
Slicno je bilo i sa n7 kada je par meseci posle izlaska 16gb verzije izasla 32gb verzija. Ona je zauzela cenovno mesto od 16gb verzije, a ova je pala dole. Doduse to se nije desilo ranije kao sto je sada slučaj.
8 gbb za 150 evra...kakva je ovo smejurija ljudi moji?
Ja cekam da ovde malo padnu cene N4 (sto ce biti nikad)
Unfortunately the 16GB phone seems to be sold out in Germany.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari