Šta je novo?

LG Nexus 4

Auuu, baš dođoh da okačim to... Moto x je još smešniji sad :D

Idu li folije za tih 200$ uz telefon? :D

Ovo takodje znaci da ce n5 kostati u rasponu od 300 do 400 dolara sto je itekako dobro :) brojim dane do promocije n5 kao ret iako se ne zna tacno kada je to..

Моје мишљење је да заиста нема потребе ТРЧАТИ и ЖУРИТИ са заменом н4 за н5 није то шљамсунг па да се зентамо хоће ли добити нову верзију андроида или не, н4 фали само боља камера и можда мало више ГБ-а простора (ако то икоме и треба), остало је и више него довољно (одличан процесор, пуна капа рам-а, савршен дисплеј, одлична батерија, фантастичан дизајн....).

Ja ovaj telefon koristim malte ne od pojavljivanja kod na i toliko je dobar da me njegova cena ne zanima jel sigurno od mene nece ici na oglase... A i taj n5 planiram da kupim tek kad se sve oko njega slegne jel nemam potrebu da trčim za njim kad vec u rukama imam vrhunski aparat, sto se tiče folija mnogo ste bre zaludeli sa tim moj savet vam je ni jedna ja je nikad nisam stavio na telefon i nemam ni jednu tackicu na ekranu... Tako da je to po meni cist zalud...

Uspeo sam da ogrebem ekran, ne znam kako mi je uspelo ali se desilo

Моје мишљење је да заиста нема потребе ТРЧАТИ и ЖУРИТИ са заменом н4 за н5 није то шљамсунг па да се зентамо хоће ли добити нову верзију андроида или не, н4 фали само боља камера и можда мало више ГБ-а простора (ако то икоме и треба), остало је и више него довољно (одличан процесор, пуна капа рам-а, савршен дисплеј, одлична батерија, фантастичан дизајн....).

+1

+2

+3

Ja sam moj platio 470 evra pocetkom godine kada je bila nestasica, ali ne zalim ni jednog trenutka.

Celo jutro gledam u market i na ivici sam da ga kupim.. stvarno nenormalna ponuda.

Jedan kolega vec kupio, drugi je prakticno resio da proda windows Nokiu i da kupi Nexus.

S obzirom da planiram da pazarim N4 u narednih nedelju-2, dali ce kod nas pasti cena uredjaja ili ce i dalje ostati oko 300e.

Verovatno ce pasti.. Mada mislim da ce ove preostale zalihe sa plejstora nestati za oko 10tak dana.. Nekako ne verujem da ce biti u ponudi mesecima,ima promene samo out of stock i to je to..

Ako mislite da idete na more obavezno nabacite foliju pa onda na more, ja sam ogrebao vec mislim neki sitan pesak

Verovatno ce pasti.. Mada mislim da ce ove preostale zalihe sa plejstora nestati za oko 10tak dana.. Nekako ne verujem da ce biti u ponudi mesecima,ima promene samo out of stock i to je to..

Pa ne znam koja im je logika iza ovog, ali snizenje je stvarno neverovatno. Mozda im je ideja da sad brzo rasprodaju sve zalihe, pa da onda dizu hajp za sledecu verziju. Ili je mozda prodaja mnogo opala posto svi cekaju Nexus 5 (me included), pa ovim hoce da navuku ljude (me almost included :) ).

Hmm... Ne kontam :D
Jel moze objasnjenje?

Javljam se iz EU. ;)

Otvaraju cenovni prostor za n5, resavaju se zaliha n4. Isto se desava sa svakim nexus uredjajem pred izlazak novog...

Ne nego za 250$. Skoro pa dzabe. Ej 200e ovakav telefon. Ja ne verujem i dalje! A videcu te sto ces da cekas godinu dana na N5 ;)
Slicno je bilo i sa n7 kada je par meseci posle izlaska 16gb verzije izasla 32gb verzija. Ona je zauzela cenovno mesto od 16gb verzije, a ova je pala dole. Doduse to se nije desilo ranije kao sto je sada slučaj.

Poslednja izmena:
Should Google reduce its price on any Device within 15 days from the date you order it, you must contact Google Play Support within 15 days of the price change to request a refund or credit for the difference between the price you were charged and the reduced price.

za one koji su mozda kupili skoro na plej storu

o ovome pricam.. ovako ce za 10tak dana na svim marketima
Yes it's 249 Euro plus shipping of 9,99 Euro, total 258,99 Euro including tax.

Unfortunately the 16GB phone seems to be sold out in Germany.

Poslednja izmena:
E, bole tebe :)
Ja cekam da ovde malo padnu cene N4 (sto ce biti nikad)

Ne planiram put u Srbiju u skorije vreme, tako da ti ne mogu pomoci. Ali obzirom kako su se kretale cene u Srbiji lately, nije nemoguce da ce da padne cena. Samo je pitanje kad i koliko.

Ne nego za 250$. Skoro pa dzabe. Ej 200e ovakav telefon. Ja ne verujem i dalje! A videcu te sto ces da cekas godinu dana na N5 ;)
Slicno je bilo i sa n7 kada je par meseci posle izlaska 16gb verzije izasla 32gb verzija. Ona je zauzela cenovno mesto od 16gb verzije, a ova je pala dole. Doduse to se nije desilo ranije kao sto je sada slučaj.

I ja sam u soku. Nocas sam narucio novi Nexus 7, i onda kao aj da bacim pogled na N4 (posto se vec neko vreme razmisljam dal da ga kupim ili da cekam N5), kad ono.. 199e. Kad nisam pao sa stolice. Celo jutro na poslu mi je stajala otvorena strana na play-u, lomim se dal da ga kupim. Al uspeh nekako da je zatvorim pre jedno pola sata. :)

8 gbb za 150 evra...kakva je ovo smejurija ljudi moji?

Nije 150, 199.

Vrh Dno