Šta je novo?

LG Nexus 4

Interesantno je da su i slusalice indeticne kao na Optimus G,jedino sto kod mene stoji LG a ovde X na njima.
Koliko su kostale slusalice?

Za te pare npr AKG K311, ili dodati jos i kupiti ultra mega giga sluske. Ja sam kupio sennheiser cx 300 II znaci kidaju. Te njihove sluske su kvaliteta kao i sam bumper, smece precenjeno koje pukne kod USB ulaza brzo. Ima o tom problemu pun net.

Sa micom ne znam,#ebes mic, ton je bitan tu.

Poslednja izmena:
Pricas o CX 300, a one nemaju mikrofon, kakav car, a ljudi trazili preporuku sa mic-om :D

Dobre sluske, a sa mikrofonom, ne postoje :) ili se stedi na mikrofonu ili se stedi na kvalitetu zvuka... Tako da ono do nekih 15-ak evra bilo kakve ce odradjivati posao...

Poslednja izmena:
Pricas o CX 300, a one nemaju mikrofon, kakav car, a ljudi trazili preporuku sa mic-om :D

Dobre sluske, a sa mikrofonom, ne postoje :) ili se stedi na mikrofonu ili se stedi na kvalitetu zvuka... Tako da ono do nekih 15-ak evra bilo kakve ce odradjivati posao...

Dao bih 2, 3, pa čak i 4 hiljade za dobre sluške, kad kažem dobre mislim na dobar zvuk al da imaju bilo kakav mikrofon koji će mi ponekad, jako retko trebati. Ima li tako nečega kod nas, a može i sa ebaya, samo mi treba preporuka..

Da li i zadnja strana telefona (Glass) ima OIL premaz :)

Sta je OIL premaz?

Nisam znao da ga tako zovu:)Ne znam,ali cisto sumnjam da zadnji deo ima taj premaz.

Ma ne zovu ga tako, covek sam pravi skracenice :D

Zadnji deo nema razloga to da ima, jer se ne pipka svaki cas kao prednji deo, mada ako su stedeli na slusalicama i na gorili za zadnji deo, sto ne bi i na ovome...

Ovo je security update, nista veliko sto bi primetio u radu.

Ljudi, u pitanju je 20$ za sluške, ne znam šta se cimate :) Bumper isto 20$ :)

Par drugara ima ovaj bumper i napravljen je tako da je kao sastavni deo telefona, čak i bolje leži u ruci sa istim. Bilo koji bumper posle ovog LG bumpera je fail, a vi koji hejtujete recite šta hoćete :p
Što se slušalica tiče meni su i one default koje dolaze sa telefonom bile dobre pa verujem da će i ove :)

Ljudi, u pitanju je 20$ za sluške, ne znam šta se cimate :) Bumper isto 20$ :)

Par drugara ima ovaj bumper i napravljen je tako da je kao sastavni deo telefona, čak i bolje leži u ruci sa istim. Bilo koji bumper posle ovog LG bumpera je fail, a vi koji hejtujete recite šta hoćete :p
Što se slušalica tiče meni su i one default koje dolaze sa telefonom bile dobre pa verujem da će i ove :)

Najveći problem je ovde što nema sluški koje dolaze sa telefonom :) bar da si se javio ranije u temu dao bih ti ja 20€ da i meni nabaciš...

Ići će drugar ponovo, često ide u USA poslom, pa mislim da mu ne bi bio problem :wave:

Lepše leži telefon u ruci bez bumpera. Sa njim osećaš da je širi telefon.

Naravno. Moglo je to možda malo tanje da bude ali nema veze.

Ako je neko imao iskustva sa instaliranjem aosp browsera na rootovan mob neka podeli znanje ovde ako nije problem.. Trazio nesto ali mrzi me da ulazim u sustinu :)

Skini sa Play Store-a AOSP browser Installer, dodirni install, pa reboot i to je to. Potreban root.

AOSP browser na Nexusu? Pa sta imas po defaultu, nego isti taj browser?

Ima Chrome po defaultu.

Vrh Dno