Šta je novo?

LG Nexus 4

juce sam po prvi put imao in depth testiranje uredjaja, posto su ovde sve price verovatno ispricane, mogu reci samo da je mob. savrsenstvo izgleda.

I meni isto. 1.8 MB je update.

Da,da 1.8 MB...videcemo kakva poboljsanja donosi...BTW,da li se desava jos nekom da kada razgovara i odmakne telefon od uveta ekran i dalje bude neaktivan...?!To mi se nije desavalo na 4.2.2...pocelo je od kada sam presao na 4.3...Nije ucestali problem,ali iritira...

Nije riknuo zato sto se desava povremeno...Od 5 poziva mozda u jednom zabode..i onda stiskam on/off dugme i dok shvati da treba ekran da se upali...dodje mi da ga :crash:... Bice da je neki bug u 4.3 ili mozda smeta folija jer ide preko senzora pa se tripuje senzor da je telefon i dalje prislonjen...Videcemo,mozda ovaj update nesto i popravi... :)

Nije riknuo zato sto se desava povremeno...Od 5 poziva mozda u jednom zabode..i onda stiskam on/off dugme i dok shvati da treba ekran da se upali...dodje mi da ga :crash:... Bice da je neki bug u 4.3 ili mozda smeta folija jer ide preko senzora pa se tripuje senzor da je telefon i dalje prislonjen...Videcemo,mozda ovaj update nesto i popravi... :)

Ta folija ti pravi problem. Još neko na ovoj temi se žalio na to. Ako nekako možeš, odlepi foliju i iseci taj ćošak.
Nije mi jasno zašto uopšte prave takve folije. Ove što sam ja naručio imaju proreze za kameru i senzor. Čak i fabrička ima te proreze...

I ja sam pomislio da je do folije,ali tu istu foliju sam imao i na 4.2.2 i nije se to desavalo....pa sam zato bio skeptican...ali probacu....samo da nadjem neku koja tu ima iseceno,pa cu da zamenim...

Meni nije dosao OTA :( ima li negdje čejndž lista.

Citao sam na XDA da se nekima po#ebao oleophobic coating na ekranu posle skidanja folije, pojavile se mrlje. :(

Poslednja izmena:
Zavisi koja je folija... Ako je neki shit onda da. Folije praktikujem da stavljam tek nakon godinu dana koriscenja, ako je coating potrosen. Mada je na Nexusu nisam imao

Jedno pitanje.. Da li je neko lepio one screen protektore koji se lepe uz pomoc vode i tecnog sapuna ? Na koju foru voda ne udje u zvucnik moba sa gornje strane ?

Moraš pažljivo to da radiš (pogotovu jer se na N4 ne može izvaditi baterija). Malo se naprska direktno folija, nikako telefon.

Uh... Vec vidim da cu morati preprodam screen protektore :) xtremeguard je u pitanju

A ova folija što je došla sa telefonom? Da li se i sa njom dešava sr***e? Meni se ekran ponaša super sa ovom folijom...

Cekam stignu :) narucio 2 komada mozda pokusam jednu stavim a mozda i ne..

IMG_20130822_232700.jpg

Isporučeno, još samo u Srbiju da stigne za jedno 6-7 dana. Drugar donosi. 40$ zajedno :D

Bumper im je skup do zla Boga. Nista nije kvalitetniji od kineza koji je jeftiniji 5x :)

Ja sam stavio foliju nazad, naprijed necu. A te mokre folije ne bih stavljao ipak. :)

Za tu cijenu sluski si mogao neke krstenije uzeti nego to njihovo s#anje.. :D

Poslednja izmena:
Bumper im je skup do zla Boga. Nista nije kvalitetniji od kineza koji je jeftiniji 5x :)

Ja sam stavio foliju nazad, naprijed necu. A te mokre folije ne bih stavljao ipak. :)

Za tu cijenu sluski si mogao neke krstenije uzeti nego to njihovo s#anje.. :D

Ajde reci mi koje dobre sluške mogu uzeti za te novce, naravno da imaju mikrofon.?

Nazad
Vrh Dno