Šta je novo?

LG Nexus 4

Ne moze preko onog instalera.. U sutini trazi supersu premisn instalira rebootuje mob i nista.. Nema browsera a kada udjes u apk pise da je instaliran

Nije Chrome djubre na dobrom hardwareu. Jos pogotovo ko ga koristi na desktopu.

Sto se bumpera tice nigdje veze, rekoh mnogo precenjen. Uporedjivao sam nikakve razlike izmedju kopije i originala nema. Neki cak i kopije vise hvale. Ima toga dosta na XDA.

Onua, ako su ti dobre stock slusalice sto dolaze uz bilo koji tel, onda nisi audiofil i svake su ti dobre samo da se cuje. :D

Sto se tice nexusa, negdje sam citao da je isto staklo i naprijed i nazad. Mislim na kompletan test na mobilnomsvetu ili gsmarena, kao i na nekim drugim izvorima preko Googlea.

Nije isto staklo ! :) 50 posto njih je pisalo da je isto ali veruj onim drugih 50.. Nije gg nazad

Al si dosadan sa tim staklom nazad. Uzmi grebi ga prvo napred, a onda uzmi nazad, pa vidi ako se ogrebe onda nije, a ako se ne ogrebe kao prednji deo onda jeste. Simple as that :)

Really? Od kad su to poceli da ubacuju od 4.2.x? Ako me secanje dobro sluzi, na 4.1.x si imao jos AOSP?

Da, od 4.2 je Chrome stock browser, a AOSP browser se može naći samo u source kodu.

Ne moze preko onog instalera.. U sutini trazi supersu premisn instalira rebootuje mob i nista.. Nema browsera a kada udjes u apk pise da je instaliran

Na svakom ROM-u sam tako instalirao AOSP Browser i uvek radi kako treba. Juče sam ga instalirao na 4.3 stock.

Nije gg glass nazad posto se meni izgrebao. Tako ne slusaj djilkosa ne grebi :)

Pa i gorilla se zna izgrebati, nije to dokaz nikakav. :) Rekoh voleo bih neku provjerenu i zvanicnu informaciju, ali ako vec nema ***. :)

Ne bih grebao naravno i da jeste, pusti djilketa :D

Da, od 4.2 je Chrome stock browser, a AOSP browser se može naći samo u source kodu.

Na svakom ROM-u sam tako instalirao AOSP Browser i uvek radi kako treba. Juče sam ga instalirao na 4.3 stock.

Ja imam neki rom koji je skoro kao stock i nece.. Moracu tezom metodom :)

Kada se skine zadnji poklopac, jako je tanak i lagano se uvija. Ja sam 99% siguran da je neka plastika u pitanju. Nije GG.

Nije Chrome djubre na dobrom hardwareu. Jos pogotovo ko ga koristi na desktopu.
Chrome за windows и за андроид не могу да се пореде. На андроиду је "power hog" :D препородих се од кад га баталих и почех опет користити Dolphin :)

Ne razumem sta vam smeta kod Chroma? Meni je najbitnije da imam sync izndju desktopa, tableta i nexusa. Nisam imao nikakvih crashova sve leti za sada, nije mi padalo napamet da nesto menjam :-D

Ne razumem sta vam smeta kod Chroma? Meni je najbitnije da imam sync izndju desktopa, tableta i nexusa. Nisam imao nikakvih crashova sve leti za sada, nije mi padalo napamet da nesto menjam :-D

+1, i meni extra radi Chrome, na S2 mi je bio spor ali na Nexus-u leti :)

Kukaju ljudi bez veze. Ko da browser na mobilnom koriste za ne znam sta :p

Je l' probao neko MIUI?

Probao, i malo se razocarao... Brze jede bateriju, nema nove kamere sa sphere i panoramom, ume da se zaglupi s vremena na vreme, pa mora reset. Preskocicu ga dok ne postane official, ako ikad postane

Kad smo kod Chroma, da li može i kako da se uključi opcija text wrap? I šta kažete za ovu foliju što dolazi sa telefonom? Može li ona nešto da zezne?

Kada bi videli kako leti aosp pricali bi drugacije.. Chrome je kanta i stojim iza toga.. Ima neka fora da sinhujes sve sa chroma na Aosp browser

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2379072 Nasao sa zip fajlom ,sada cu da vidim da li radi :)
P.s Also it installs ChromeBookmarksSyncAdapter.apk to sync bookmarks with chrome(iako pise da sinkuje nisam izvalio kako se to radi )
P.s.2. Stari dobri aosp ,progledao sam ! Jos instaliram flesh plejer i svi srecni :)

Poslednja izmena:
Brisite poruku..

Poslednja izmena:
Drugari, odakle ste uzimali bumpere, jel sa kineskih sajtova/e-bay ili iz srbije? ako neko ima neku preporuku... (gledao sam ono sto ste pisali do sad, ali su uglavnom neaktivne ponude).

PA 3.99 + FK. Nightly razbija!

Samo me interesuje ko jos koristi paranoid dal mu halo djuska non stop sa strane? Tj. Dal se pomera non stop? :)

Jedno pitanje:

Kad meni brat salje sa n4 na note2 slike preko nfc-a, prikazuju se normalno u galeriji. Kad ja njemu saljem, nakon sto mu stigne notifikacija otvara mu Play Store... Kako da namjestim da mu slike otvara u galeriji?

iskljuci s beam u opcijama, neka samo android beam bude upaljen i voila!

Incoming beam did not complete... Mada meni nije upaljen wifi jer dijelim moju 3g konekciju sa njim. Ima li to neke veze?

ALA su namunjili ovaj paranoid 399 pa to je strasno, radi kao sat!

Nazad
Vrh Dno