Šta je novo?

LG Nexus 4

Jel zna neko gde u Beogradu ima da se uzme neki screen protector iliti zaštitna folija za ekran? Jedan forumaš mi reče pre mesec dana da je on uzeo u TC "Ušće" ali ne seća se tačno u kojoj prodavnici. Obiđoh ga uzduž i popreko i ne nađoh...

У ушћу једино на првом спрату онај пулт испод телесмора и бигбенга.
Има нека ,,радња" код зграде б92. А увек ти остаје добри стар НБГД бувљак ;)

imas u radnjama iza hotela moskve :) jeftinije je i ako ubodes pravog prodavca cak ti i namesti i to perfektno :)

Pade rucni update od nule.

Sad me muci druga stvar. Kako bese da namestim kada duze drzim power dugme da mi u onom meniju bude I reboot recovery take screenshot itd. Sada imam samo power off i airplane mod.

Ako je stock nikako, predji na custom i bice reboot recovery

Postoji li mogucnost de se na stocku ekran upali bez dizanja power buttona?

Jel ima ovaj nexus 3 ili 4 kamere...zanima me da li moze da snima cetri ugla istovremeno?

WTF???

Jel ima ovaj nexus 3 ili 4 kamere...zanima me da li moze da snima cetri ugla istovremeno?

Ovaj posto je Nexus 4 ima 4 kamere, a za Nexus 5 su najavili novu dodatnu da ubace znaci bice 5.

Da li ima neki gesture da se otključa a da se ne dira taster sa strane?

Nema? Pa zar nema e sad (nisam siguran) Franco ili faux kernel onaj swipe po ekranu dok je ugašen? Naravno treba onaj kernel configurator aplikacija

Ne znam za te custom kernele. Ja sam rekao za stock. Nisam ni isprobao custom ROM-ove. Stock radi sve u šesn'es.

Mozu te kontrole ali na custom kernelu.. Makar ja mislim da je tako

Ako ćemo iskreno, nije ni pitao da li može na custom kernel/ROM. :)

Inače, hvala za app. Ne treba mi, ali makar se informišem. :)

S obzirom da ne pita za custom nije ni bitno :D das mu app, pa ako želi da udovolji sebi nek flesuje, a ako ne želi ništa :)

To je uvedeno prvo na amoled ekranima, a kasnije nekako su uspeli da prebace i na IPS.

Znam da je to sposobnost amoled ekrana. Ali za ips... Ali svakako im čestitam na uspehu. :D

A to je uvek isto sa svakim updateom i nema veze sa googlom ili os-om. Uvek ima onih kod kojih se nešto zabaguje iz ko zna kog razloga. Pogresan bootloader, baseband... razni ostaci customizacija... Što se netflixa tice, mozda je problem u netflixu. Masa aplikacija još nije upeglana za rad sa 4.3.

Poslednja izmena:

Gluposti. U update-u nema ničega što može napraviti bootloop. Jedino ako je korisnik nešto menjao u samom sistemu, a to nije kompatibilno sa Android 4.3.

Što se tiče Netflix-a, u pitanju je nekompatibilnost same aplikacije. Kao što reče error, developeri aplikacija tek dodaju podršku za Android 4.3 i peglaju bagove. Android 4.3 je "previše nov". :D

Juče sam se upisao u klub vlasnika Nexus 4, danas se ispisujem, ne radi mi touch pa moram da ga reklamiram :( Još se ja istripovao kako telefon loše radi, kako mu je touch užasan itd itd, posle sam shvatio da u stvari ne radi :D

Izasao update za Mx player...Sada sljaka na 4.3 :)

Onua, baš nemaš sreće. :-\ Menjaj i uživaj.

10min mi bila upaljena gps navigacija. Zazvoni tel uzmem prinesem uvu i skoro da sam se opekao. Ispustio sam ga koliko je deo kod slusalice bio vreo.da li je to normalno.tel nije bio na suncu vec u autu?

Ne znam sta da ti kazem greje se mnogo kod mene baterija najvise ali normalno radi i ne koci nista.

Vrh Dno