Šta je novo?

LG Nexus 4

ima dosta tih jss romova.. svi se po necemu razlikuju,koji je najbolji ? mozda se odlucim da flesnem neki :)

Da, Markus pravi strava klipove - odavno sam subscribed na njegov kanal.

Na kojoj osnovi prave CM? Bas sam se navikao na njega, jedva cekam ovaj 10.2, ima li neko ideju kada ce? Rekli suda ce prvo za Nexus 4 da izadje

Juče mi je bio prvi pravi dan upotrebe telefona i prilično sam zadovoljan baterijom. Sve vreme sam bio na wifi, jedno 6 sati 3g-a, uglavnom surf i tapatalk, oko 30 minuta YouTube-a. Vrlo malo poziva.
uploadfromtaptalk1375341585480.jpg
uploadfromtaptalk1375341600560.jpg
uploadfromtaptalk1375341610667.jpg

Pozdrav drugari, nakon 2 godine, danas bi trebalo da pređem na Nexus. Očekujem poziv od tete iz Telenora da idem po telefon. Pratio sam temu i znam da serijski broj telefona ne sme da mi počinje sa 2 ako sam vas dobro razumeo? Da li ima još nešto na šta treba da obratim pažnju, problem je što moram na teren pa ne mogu da pregledam temu... Serijski da NE počinje sa brojem 2 i šta još? Hvala drugari unapred.

nece ti nista faliti i da pocne sa 2. izmene su manje-vise kozmeticke (nesto manja kamera pozadi i "sisice" koje i ne pomazu preterano pri odvajanju telefona od podloge).

Baterija kida, ekran znatno bolje izgleda (zasicenije, crna je sad crna), manje se greje telefon. Pravi "under the hood" update

Na kojoj osnovi prave CM? Bas sam se navikao na njega, jedva cekam ovaj 10.2, ima li neko ideju kada ce? Rekli suda ce prvo za Nexus 4 da izadje

Prave ga na bazi JSSxxxx. Ako ti se ne ceka, ima par unofficial buildova koji sasvim dobro rade, mada mislim da ce za par dana da se pojavi i prvi nightly.

Inace, ja stvarno ne primecujem razliku u bojama, tj i dalje mi izgledaju onako bledunjavo, sa zuckastom nijansom. Za sve preporuka faux123 stock enhanced kernel (prakticno stock, sa mogucnostu podesavanja boja) i u faux display aplikaciji izabrati "accurate" profil. Skroz drugi ekran :)

Novi cyanogeni dolaze sa focal aplikacijom za kameru, koja ima gomilu podesavanja. Za sada izgleda odlicno i dobro se uklapa u celokupni interfejs. Odavno sam cekao ovako nesto, jer default app je dosta siromasana po tom pitanju.

Poslednja izmena:
Da se pohvalim, pre par minuta čika poštar doneo rearth case, osećaj je odličan kad se drži, i dalje se pomera po stolu ali jedno 90% manje, kutije u kojima su stigle su malkice nagnječene tako da:" svaka čast ko god je to uradio, da si mi je uništio proklinjao bi ti decu do trećeg kolena". Tamo kod kamere case dodiruje telefon tako da se dobija efekat razmuljivanja (ako sam dobro napisao, ako ne oprostite sad me poštar probudio) kao kada se pritisne malo jače ekran. Dugmići reaguju kao i bez case-a, sve u svemu po meni best case za ovaj telefon, preporučujem...

Extra. :) Jedan od najboljih case-ova definitivno. Dopada mi se što je providan na zadnjoj strani.

Kucaj ringke slim case na Google-u. Meni jedan od najlepših covera za N4

Samo je problem sto ga nema u Srbiji,moras da narucis preko neta....Najlepse case za N4.

nece ti nista faliti i da pocne sa 2. izmene su manje-vise kozmeticke (nesto manja kamera pozadi i "sisice" koje i ne pomazu preterano pri odvajanju telefona od podloge).

A to pricate za IMEI code da be pocinje sa 2

Ne, nego serijski broj na kutiji.

Zna li neko kako da porucim bodyguardz foliju u u srbiju ili sam ogranicen na invisible shield?

Zar ne salje bodyguardz u Srbiju? Video sam mnogi da je furaju na IP telefonima, pa ono...

Jedno pitanje. Imam neki punjac za kola kupljen preko dx.com (original kinez), da li steti bateriju ako punim preko njega?

Sta koristite za ciscenje ekrana u vreme ovih vrucina? Kad god pricam telefonom, prilicno se oznojim, tako da ni krpica ne pomaze da ocisti sve. Plus cime cistite gornji zvucnik spolja

Jel ima negde u srbiji neka futrola za telefon da se kupi neka gumena ili plasticna

Cisti ga magicnom krpom

Vrh Dno