Šta je novo?

LG Nexus 4

Recimo da je normalno, mada ne previše. On se greje u gornjem delu. Mada nikada nisam primetio da se toplota prenosi na prednju stranu telefona.

Kod mene se.prenosi i na prednju stranu, ne mnogo ali se prenosi malo. Mada od kada sam instalirao 4.3 manje se greje ali se greje doknse puni dosta

Bio je vreo. I s2 se grejao ali nikad ovako. Stvarno skoro da sam se opekao.mozda mogu da tuzim lg :) za nanosenje opekotna :)

Сачекај да пробаш LTE сурф моћи ћеш 'чинке да испечеш.:D

E sad me baš nervirate sa tim grejanjem telefona :D Pa majku mu njegovu, ispada da je apple stvarno za klasu iznad :D

A sta je to Google promenio kad jebava root na 4.3? Su ludi da zatvore sistem? ili ja nisam dobro skapirao? :D

A sta je to Google promenio kad jebava root na 4.3? Su ludi da zatvore sistem? ili ja nisam dobro skapirao? :D
Juce o tome pisao clan Paranoid tima koji radi na N4. Kaze da su sve skoro promenili, da je updat sa 4.2.2 na 4.3 veci nego 2.3 GB na 4.0 ICS i sa 4.0 ICS na 4.1 JB.Zato je bilo problema sa rutom i sa par bagova na PA 3.9

Pratim ja paranoid non stop. Ja izgleda jedini nisam uradio update na 4.3 cekajuci final verziju PA rom-a. ;)

Al kad pogledam kako neki kukaju ovaj 4.2.2. fercera ko masina pa mi drago. :p

Ovaj 4.3 kida I ovako odlicno radi

Pa i 4.2.2 stoc se grejao vise nego na 4.3 barem kod mene.

Danas sam doziveo prvi restart od kada imam N4... :(
Usao u kameru,slikao dve slike posle i onda odjednom crn ekran,a nakon par sekundi se restartovao i sada je sve ok...Ovo mi se desilo na 4.3,dok sam imao 4.2.2 nikada ni jedan problem...Izgleda da ce morati da ispeglaju jos dosta ovaj 4.3...da je bagovit podosta.Mada sam danas update-ovao MX player i QuickPic,pa mi sada pada napamet da ga nije nesto ova ova dva zeznulo... Sumnjam na QuickPic...

Juce o tome pisao clan Paranoid tima koji radi na N4. Kaze da su sve skoro promenili, da je updat sa 4.2.2 na 4.3 veci nego 2.3 GB na 4.0 ICS i sa 4.0 ICS na 4.1 JB.Zato je bilo problema sa rutom i sa par bagova na PA 3.9

Ovo apsolutno nije istina :) Sa 2.3 na 4.0 je bio toliko masivan update, da je to bilo strasno. 4.0 na 4.1 je bio samo update GPU-a najvecim delom, a tako se nastavilo i na 4.2.x... Na 4.3 su izmenjene dozvole (permission) i to je dovelo do problema. A najveci problem je hybrid settings i to je ono sto muci PA najvise, ovo ostalo nije problem, jer PA ce izgubiti sve ako ne mogu da naprave hybrid settings, sto znaci postace obican AOKP, kao i svaki drugi AOKP ROM... E to je problem.

Mislim da je i Uros bio ironican. :)

Ako sam dobro pretpostavio ti sad privas o IP 5, sto bi znacilo da se greje vise nego N4 sto je pp meni drago jel sam opasan hejter IP... Cela Nemacka nosi IP koji po meni na neke velike mogucnosti i downsload app kao android.

Mislim da je i Uros bio ironican. :)
Nadam se da jeste, nisam hejter niciji, greje se i N4, ali ne nosim termometar pa da uporedjujem koji se vise greje, nije to TA pec, to su telefoni :)
A i vidite kakvo je vreme napolju ludacko, ima 40+ u hladu, i on je ziv stvor, bilo koji telefon :d

Poručih neke folije za ekran i ledja sa eBay-a. Povoljno je ispalo. 6 folija za 2.2$. Tako da poručih 6 za ekran i 6 za leða. Prodavac iz Nemačke. Videću kakve su kada budu stigle.

Poslednja izmena:
To je prejeftino, ja sam porucio 3 za 4.5 funte za L520, uzasne su, hrapave ubi boze ne moze prst da se krece po ekranu..

Jedine mane telefona trajanje baterije i grejanje. Dzabe mi jak hardver i da mogu da igram gta V ako mi bat traje 5h i greje se ko lud. To treba da resavaju a ne da budze hardver.

Poz svima

Cudi me da se na benchu niko od nexus vlasnika ne zali na 4.3 update.
A na xda korisnici javljaju 101 bug.
Kako???

Ja od kada sam updateovao na 4.3 jos ni jednom nisam osetio da mi se telefon zagrejao i dzepu. Sa 4.2 se to desavalo ponekad, ali iskljucivo kada sam na 3g.

To je prejeftino, ja sam porucio 3 za 4.5 funte za L520, uzasne su, hrapave ubi boze ne moze prst da se krece po ekranu..

Jeste. Po slici mi se čini i da su dobro isečene. Ovu što sam uzeo kod nas em je kratka, em nema isečene otvore za kameru i proximity i light senzore. Čim sam želeo da obavim razgovor, odmah mi se ekran ugasio. Razlepljivao sam foliju 4 puta dok je nisam lepo zalepio da ne smeta senzorima. :S

Ovo apsolutno nije istina :) Sa 2.3 na 4.0 je bio toliko masivan update, da je to bilo strasno. 4.0 na 4.1 je bio samo update GPU-a najvecim delom, a tako se nastavilo i na 4.2.x... Na 4.3 su izmenjene dozvole (permission) i to je dovelo do problema. A najveci problem je hybrid settings i to je ono sto muci PA najvise, ovo ostalo nije problem, jer PA ce izgubiti sve ako ne mogu da naprave hybrid settings, sto znaci postace obican AOKP, kao i svaki drugi AOKP ROM... E to je problem.

Hybrid su napravili. Root je jedini problem. Nesto su ipak uspeli da urade sa SuperSU, al opet nije to, to. :)

Flesovao PA 3.91 bio par sati na njemu i vratio se na stock....Ima priicno bagova,Temple run2 i Pingvins mi se gasili posle par sekundi igranja...Treba sacekati jos malo da to sve isprave....

@Djilkose-Tako je napisao covek ja samo preneo.

Poručih neke folije za ekran i ledja sa eBay-a. Povoljno je ispalo. 6 folija za 2.2$. Tako da poručih 6 za ekran i 6 za leða. Prodavac iz Nemačke. Videću kakve su kada budu stigle.

ako ti bude ostalo viska mogao si da mi posaljes neku pismom preko poste :) ja sam samo jednom u bgeu nasao folije za napred i nazad ,i to za 300 din :)

Ja nigde nisam mogao naći foliju za leđa u Srbiji. A od ovih sam obećao dva para drugu. :)

Evo linkova do folija koje sam poručio:

Folije za ekran: http://www.ebay.com/itm/360691738018?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Folije za ledja: http://www.ebay.com/itm/190871264122?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Čak postoji 1 set gratis ukoliko se uzmu dva ista seta. Ja sam poručio jedan set za ekran i jedan set za leđa, tako da nisam dobio taj set gratis.

Ali opet, čekam da vidim kakve su. Nisam zahtevan, samo da se lepo zalepe i ne ostavljaju lepak (problem iz druge teme, prvi put sam čuo tada).

kako to ostavljaju lepak, prvi put to cujem ? a i kako ces znati da li ga ostavljaju dok ne skines foliju :) na ebeju se narucuje samo preko pejpala ili mogu i sa obicnom internet visa karticom ?

Vrh Dno