- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Recimo da je normalno, mada ne previše. On se greje u gornjem delu. Mada nikada nisam primetio da se toplota prenosi na prednju stranu telefona.
Juce o tome pisao clan Paranoid tima koji radi na N4. Kaze da su sve skoro promenili, da je updat sa 4.2.2 na 4.3 veci nego 2.3 GB na 4.0 ICS i sa 4.0 ICS na 4.1 JB.Zato je bilo problema sa rutom i sa par bagova na PA 3.9A sta je to Google promenio kad jebava root na 4.3? Su ludi da zatvore sistem? ili ja nisam dobro skapirao?![]()
Juce o tome pisao clan Paranoid tima koji radi na N4. Kaze da su sve skoro promenili, da je updat sa 4.2.2 na 4.3 veci nego 2.3 GB na 4.0 ICS i sa 4.0 ICS na 4.1 JB.Zato je bilo problema sa rutom i sa par bagova na PA 3.9
dva komada na poslu imam, pricaju 90% preko slusalica, ako se slucajno jave i obave poziv od 10+ minuta bez njih, kazu prlji usi, da ne pominjem baterija do podne kvrcJeste, iP5 je ladan k'o spricer.
dva komada na poslu imam, pricaju 90% preko slusalica, ako se slucajno jave i obave poziv od 10+ minuta bez njih, kazu prlji usi, da ne pominjem baterija do podne kvrc![]()
Nadam se da jeste, nisam hejter niciji, greje se i N4, ali ne nosim termometar pa da uporedjujem koji se vise greje, nije to TA pec, to su telefoniMislim da je i Uros bio ironican.![]()
ne nosim termometar pa da uporedjujem koji se vise greje, nije to TA pec, to su telefoni![]()
To je prejeftino, ja sam porucio 3 za 4.5 funte za L520, uzasne su, hrapave ubi boze ne moze prst da se krece po ekranu..
Ovo apsolutno nije istinaSa 2.3 na 4.0 je bio toliko masivan update, da je to bilo strasno. 4.0 na 4.1 je bio samo update GPU-a najvecim delom, a tako se nastavilo i na 4.2.x... Na 4.3 su izmenjene dozvole (permission) i to je dovelo do problema. A najveci problem je hybrid settings i to je ono sto muci PA najvise, ovo ostalo nije problem, jer PA ce izgubiti sve ako ne mogu da naprave hybrid settings, sto znaci postace obican AOKP, kao i svaki drugi AOKP ROM... E to je problem.
Poručih neke folije za ekran i ledja sa eBay-a. Povoljno je ispalo. 6 folija za 2.2$. Tako da poručih 6 za ekran i 6 za leða. Prodavac iz Nemačke. Videću kakve su kada budu stigle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari