- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Recimo da je normalno, mada ne previše. On se greje u gornjem delu. Mada nikada nisam primetio da se toplota prenosi na prednju stranu telefona.
Juce o tome pisao clan Paranoid tima koji radi na N4. Kaze da su sve skoro promenili, da je updat sa 4.2.2 na 4.3 veci nego 2.3 GB na 4.0 ICS i sa 4.0 ICS na 4.1 JB.Zato je bilo problema sa rutom i sa par bagova na PA 3.9A sta je to Google promenio kad jebava root na 4.3? Su ludi da zatvore sistem? ili ja nisam dobro skapirao? 😀
Juce o tome pisao clan Paranoid tima koji radi na N4. Kaze da su sve skoro promenili, da je updat sa 4.2.2 na 4.3 veci nego 2.3 GB na 4.0 ICS i sa 4.0 ICS na 4.1 JB.Zato je bilo problema sa rutom i sa par bagova na PA 3.9
dva komada na poslu imam, pricaju 90% preko slusalica, ako se slucajno jave i obave poziv od 10+ minuta bez njih, kazu prlji usi, da ne pominjem baterija do podne kvrc 🙂Jeste, iP5 je ladan k'o spricer.
dva komada na poslu imam, pricaju 90% preko slusalica, ako se slucajno jave i obave poziv od 10+ minuta bez njih, kazu prlji usi, da ne pominjem baterija do podne kvrc 🙂
Nadam se da jeste, nisam hejter niciji, greje se i N4, ali ne nosim termometar pa da uporedjujem koji se vise greje, nije to TA pec, to su telefoni 🙂Mislim da je i Uros bio ironican. 🙂
ne nosim termometar pa da uporedjujem koji se vise greje, nije to TA pec, to su telefoni 🙂
To je prejeftino, ja sam porucio 3 za 4.5 funte za L520, uzasne su, hrapave ubi boze ne moze prst da se krece po ekranu..
Ovo apsolutno nije istina 🙂 Sa 2.3 na 4.0 je bio toliko masivan update, da je to bilo strasno. 4.0 na 4.1 je bio samo update GPU-a najvecim delom, a tako se nastavilo i na 4.2.x... Na 4.3 su izmenjene dozvole (permission) i to je dovelo do problema. A najveci problem je hybrid settings i to je ono sto muci PA najvise, ovo ostalo nije problem, jer PA ce izgubiti sve ako ne mogu da naprave hybrid settings, sto znaci postace obican AOKP, kao i svaki drugi AOKP ROM... E to je problem.
Poručih neke folije za ekran i ledja sa eBay-a. Povoljno je ispalo. 6 folija za 2.2$. Tako da poručih 6 za ekran i 6 za leða. Prodavac iz Nemačke. Videću kakve su kada budu stigle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari